Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:48 | september 12, 2011

Barnkläder

God måndag min vän. Huvva vilket väder jag vaknade till. Det är grått, trist och regnet öser ner, men jag gillar det ändå lite. Vaknade inte bara till regn utan också med världens förkylning. Liv har smittat mig. Tror att jag inte tillåtit mig själv att bli sjuk för att jag skulle sjunga igår och när det väl var gjort så slappnade jag av och förkylningen tog över. Ligger i sängen och skriver. Fönstret är öppet och jag hör regnet. Ett behagligt och härligt ljud. För mina tankar till då jag var barn och sov i tält och husvagn. Älskade att ligga och lyssna på regnet.
Har precis beställt kläder från en ny barnbutik på nätet som heter KidsBrandStore. Där hittar man bl a mitt favoritmärke Scotch Shrunk (killar) och Scotch R´Belle (tjejer). Så snygga barnkläder.

Mios nya tröjor.Blev full i skratt när jag såg den här snygga Ralph Lauren tröjan där. William hade nämligen en likadan när han var tre år. Jag hade glömt den hemma hos min mor och något år senare säger hon att hon hittat en påse med urvuxna barnkläder och frågar om hon kan skänka kläderna till kyrkans loppis. Självklart! Säger jag.
Några veckor senare hittar jag Williams lilla stickade Ralph Lauren-tröja på loppisen för det fashionabla priset 20 kr. Någon gjorde sig ett riktigt bra kap 🙂

Jag hade lätt köpt en om den kostade 20 kronor.


Beställde istället de här mjuka jeansen till Liv.

Nova Star.


Och den här snygga jackan från Hummel till William. Den var dessutom på REA.

Butiken öppnade 1 september så det finns massor av öppningserbjudanden och bra priser.

Kika in HÄR! 

Puss ♥

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Barnkläder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • godmåndag
  Åh tack för tipset med barnkläder 🙂 ska genast kolla in. Min ena sin älskar Hummel kläder 🙂
  Ha en bra dag och krya på dig, vi har också haft en rejäl förkylning.
  Kram

  Svara
 • son skulle det stå 🙂

  Svara