Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:47 | september 14, 2011

Stjärnklart

God kväll min vän. Ligger fortfarande i sängen. Snart kommer jag få liggsår och platt rumpa. Liv har piggnat till, eller piggnat till är en underdrift. Hon har blivit galen. Hon vill inte sitta still en sekund, hon hoppar, skriker, dansar och far runt som en duracellkanin. Kanske beror det på att Peter varit tvungen att stoppa in hennes penicillin i allt möjligt sött som sylt, o´boy, choklad, glass, saft, you name it. Hon har blivit sockerhög. Bättre de än sjuk. Hon vägrar ta sin medicin. Hon spottar och fräser. Peter har varit på Apoteket och bytt den tre gånger. Först Kåvepenin, sedan Kåvepenin med fruktsmak och nu någon annan form av penicillin. Den sista är lättast att lura i henne.
Hon har alltid varit världens lättaste när det kommer till att ta medicin. Hon är ett öronbarn och är van vid det, men nu har hon bestämt sig för att bara vägra och vara jobbigare än jobbigast 🙂
Allt har gått åt pipsvängen nu. Jag och Peter skulle flyga till Tyskland, för att besöka en stor barnmässa, träffa återförsäljare och vara med när holländarna ställer ut JOOLZ, kl 06.30 imorgon bitti, men istället får han fara dit alldeles ensam. Har dåligt samvete för att jag blev sjuk. Ska kolla om det går att boka flyg dit på fredag istället. Då borde jag må bättre och så är jag smittfri.
Efter att ha sovit i flera dygn har jag svårt att somna nu. Liv snarkar äntligen bredvid mig och pojkarna sover sedan länge. Det har varit fullkomlig storm här så jag har inte kunnat öppna fönstret. Alla våra utemöbler ligger på gräsmattan och träden har legat i vågrätt läge. Nu har vinden mojnat och det är alldeles stilla. Har öppnat fönstret på vid gavel och frisk kall luft fyller sovrummet. Vi har fönster från golv till tak så jag kan ligga i sängen och titta på stjärnorna. Det är en stjärnklar kväll, så vackert och oändligt.

Börjar jag räkna stjärnor nu så somnar jag nog snart av utmattning.
God natt.
All Kärlek ♥
 


5 kommentarer5 kommentarer om “Stjärnklart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi fick kåvepenin i små tabletter till Olivia i stället. Lägge rman dem på en sked med yoghurt så slinker de ner utan att hon märker dem och inte smakar det nånting. Enklare än äckelpäckel på flaska..
  kram och krya på dig!!!!!!

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas du snart mår bättre. Jag är bara tvungen att skriva till dig. För som jag gråtit de senaste dagarna av ren kärlek och glädje särskilt sidorna 137-143 och 263-264 i din sons pappas självbiografi Live To Win. Jag gillar honom skarpt och vilket sätt han uttrycket sig på. Dessa sidor handlar så klart om er historia vilket var själva drivkraften som fick mig att läsa denna bok som faktiskt, lite pinsamt men som är min första bok som jag läser ut helt frivilligt (jag är 23 😉 ) och så klart handlar om William. Så som Andreas beskriver hela er historia och framför allt den tiden på BB med W och hans fina ord till er båda berör så mycket, blir tårögd när jag skriver nu. Kan inte ens komma i närheten av din upplevelse men så som Andreas beskriver allt så blev allt elände som jag förstått att det en gång kanske kändes som särskilt för dig vilket du ska ha ALL eloge för, det absolut bästa som hänt er båda och William är så underbar (nu gråter jag igen 🙂 ) att det var värt att läsa hela boken även fast all annan text var väldigt intressant som lätt drev en igenom hela boken. Jag antar att du har läst den. Ville som sagt bara skriva hur fina ni alla verkar vara, jag läser ju din blogg dagligen och du är en stor favorit, hela din familj 🙂 utan att låta överdriven 😉
  Stor krya-på-dig-kram från mig till dig!! Maja

  Svara
 • Skulle givetvis vara minst lika intressant om inte intressantare med en självbiografi om dig 🙂

  Svara
 • Krya på dig.
  Kram
  /Camilla

  Svara
 • Skönt att Liv mår bättre.
  Lite husmors tips till nästa förkylning: Köp mörkö honung med eukalyptus/mentol smak, emsertablettaskar och japansk pepparmyntsolja. Detta finns alltid i vårt skafferi, när förkylningarna knackar på dörren så värmer vi mjölk och blandar honung och emser i den. Du har säkert hört att mjölk är slembildande, men på nått konstigt vis så funkar detta och vi dricker det vid ALLA förkylningssymptom. Japansk pepparmyntsolja brukar vi droppa i en kopp med hett vatten och ställa under sängen eller i närheten av sängen när vi har problem med bihålorna. Öppna upp fönstrena och klä er varmt. Det hjälper bra. Naturligtvis så ska det kombineras med medicin om läkare skrivit ut sådan.
  Och inte ska du väl ha dåligt samvete för att du är sjuk, det är sånt som händer.
  Krya på dig

  Svara