Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:27 | september 15, 2011

Farligt sängliggande

God morgon min vän. Ännu en dag i sängens tecken, men vilken dag om det inte vore för det. Solen skiner och det ser underbart ut där ute 🙂
Idag är min hvudvärk bättre och halsen tillåter mig att äta lite. Tror jag ska hasa mig upp och ut för att få frisk luft. Idag ser det i alla fall väldigt inbjudande ut. Vindstilla, klarblå himmel och strålande sol.

Min frukost består av nyponsoppa, C-vitamin, rostat vitt bröd, skvallerblaskor och datorn så klart.


Har kommit fram till att det är farligt för mig att huvudvärken släppt och datorn ligger bredvid mig. Läste Victorias blogg och fick tipset om billiga UGGs. Jag som älskar denna fula men ack så sköna sko, var tvungen att kolla in erbjudandet 😉
Klickade hem ett par classic short i perfect baby pink för 949 kr som vanligtvis kostar 2300 kr. Ser nu när jag satt på mig mina glasögon att det är massor av små hål i dem?! Hoppas att jag gillar det när jag får hem dem. Dumt att beställa saker utan glasögon 🙂
När jag skrev den förra meningen förstod jag plötsligt varför Peter brukar kalla mig för världens yngsta gumma!
Nu plingade det till i min mobil. Dags att lägga ett ord i något av mina tio pågående spel på Wordfeud.
Var rädd om dig.
Du är värdefull.
All Kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Farligt sängliggande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Då har du en till sjukling här, så trist, man blir lätt uttråkad;)
  Jag var också nära på att klicka hem ett par men jag har ett par sen förra vintern som jag älskar så jag sliter väl på dem;)
  Krya på dig kram Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Skönt att Ni är piggare! Men fortsätt att vila och ta det lugnt, det tror jag du behöver.
  Och vad härligt med fint väder, här är det fortsatt regn och grått. Längtar efter solen och ljusa höstdagar.
  Mvh Anette

  Svara
 • Har flera Uggs, och de där med små hål i är bara ännu mjukare o gossigare, så du kommer säkert att bli nöjd!
  Härligt att du håller på att bli lite bättre, men ta det lungt ändå…
  Fick också antibiotika igår, mot en bihåleinflammation som inte vill ge sig ;( , hoppas också på att det ska vända nu.
  Sköt om dig och fortsätt krya! Mår Liv ännu bättre idag?
  Kram!

  Svara
 • God middag Hannah goaste tösen i stan.. Så skönt och höra att du/ni är på bättringsvägen igen.Jag har liite svårt för dom där Uggsen men dom är säkert sköna ,ser sköna ut iallafall.Idag skiner solen äntligen i vårt Skåneland.Jag ska snart bege mig ut i det vackra vädret ,kanske blir det en liten cykeltur eller shopping.Vilket är roligast??? Synd vi inte bor grannar för då kunde du få ärva alla mina skvallerblaskor;)) Köper en hel i veckorna.Min skönaste avkoppling när alla måsten är gjorda.Ha en härlig dag fina du och var rädd om dig och hälsan.Puss o kram M.

  Svara
 • Hej sjuka Hannah!! Hoppas du är på bättringsvägen, halsfluss är inte att leka med. Tyvärr tycks denna bacill kommit till oss med, äldsta sonen har fått svinkoppar i hela ansiktet och halsen är tjock, har varit och tagit prover, så nu är det pencillin som gäller. Tur i oturen att han fick det nu för imorgon kommer vi att resa till Turkiet på semester. Ha det så gott och krya på dej.. Kram

  Svara
 • Jag var också där och snokade… Har inga UGG´s än, tycker egentligen att de är för platta och fula 🙂 Men de verkar ju vansinnigt gosiga!! Det svåra med Campadre är att när det kommer såna här populära kampanjer måste man vara übersnabb och beställa direkt för att få de snyggaste, och så snabb är aldrig jag 🙁 kram på dig!

  Svara