Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:23 | september 15, 2011

Plåster hjälper mot allt… nästan

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. Imorgon är det fredag och bara det gör en piggare tycker jag. Fredag är en bra medicin 🙂
En sak som hjälper mot allt är plåster. Så fort Liv får ont någonstans så vill hon ha plåster. När plåstret åker på så gör det inte lika ont längre. Hon tyckte jag skulle försöka då jag har så ont i huvudet.

Hon kom glad i hågen med ett plåster och tryckte fast det på min panna.


Tyvärr fungerade inte super-plåstret på mig, men hennes kärleksfulla gest fick mig att känna mig bättre.
Liv ligger på golvet bredvid sängen. Jag sitter och ler och lyssnar på henne. Hon har bäddat om sin sköldpadda och klappar den på ryggen och säger, ”Så hjärtat. Var lugn. Mamma är här”.
Hon säger de orden jag brukar säga till henne när hon är ledsen eller har ont. Gulligt.
Kram ♥
Ps. Gillar du min utväxt 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Plåster hjälper mot allt… nästan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja utväxt är väl alltid lika snyggt, eller hur;) hoppas du kryar på dig!!
  Kram Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Utväxten ser inte lika illa ut som det förmodligen känns;) hihi
  Ja du, det här med plåster är viktigt, gulligt! Alla mina barn på jobbet (förskoleklass) ska ha plåster till allt…nu får vi begränsa oss ”när det blöder” annars kommer nog kommunens budget gå under;=)
  Kram och krya på dig!
  Marika

  Svara
 • Men så gulligt av Liv! Hoppas du kommer iväg till Tyskland i morgon. Var själv hos frissan och färgade min utväxt här om dagen och såå skönt när man fått det gjort. Men måste säga att du är lika fin som vanligt 🙂 kram och krya på er! Och snart är fredagen här 😉

  Svara
 • Mina barn är precis likadana. Oliver snart 4 och thea 2..mamma vi vill ha tlåster (plåster)..men snälla barn det är en ketchupfläck!!

  Svara
 • Men gud så gulligt! 🙂 Krya på dig!

  Svara
 • Hahhaaha.. visst är dom goa dom små liven!! =) Min systerdotter kallade mig älskling häromdagen å sekunden senare sa hon att hon älskade mig, det e ju så hjärtat smälter =) Jag hoppas du och Liv blir piggare snart, ha en trevlig helg.. Kram
  P.s gjorde ju bort mig på wordfeud för att jag inte hade några bra bokstäver så råkade trycka så jag förlorade. Men ja har resigned så hoppas du är på snart igen =)

  Svara
 • Då rekommenderar jag den underbara boken av Katerina Janouch: Ingrid vill ha plåster. Finns även fler i serien…
  Jättebra böcker med fina bilder för små vilda tjejer!

  Svara