Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:28 | september 15, 2011

Reese och varma tröjor

Hej igen. Här bloggas det som aldrig förr.
Funderar på om jag ska våga visa dig en bild på mig när jag ligger här, men är rädd att du kommer må illa resten av dagen 😀
Det här är trevligare.
Såg att Reese Witherspoon fortsätter sitt arbete med Lindex. Allt ser så snyggt ut på bilderna tycker jag. Hon bär upp kläderna söta Reese.
Den nya kollektionen, Coloured Knits, kännetecknas av stickade tröjor i varma härliga höstfärger. Den ultimata höstlooken i år.
Behind the scene…
Fotograf Alexi Lumbormirski.
Puss ♥
 


9 kommentarer9 kommentarer om “Reese och varma tröjor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den randiga tröjan va riktigt fin 🙂 Den piggar upp vilken grå och regnig höstdag som helst.

  Svara
 • Hej Hannah 🙂
  Jag gillar att läsa din blogg när mammalivet känns tungt. Jag är en ung mamma och kan ibland bli lite avundsjuk på mina vänner som kan resa mm. Men då kan jag läsa lite på din blogg om saker du har hittat på med din familj tex, och genast så vänder jag tankarna och ler för mig själv. Jag är lyckligt lottad som har en sån underbar familj och jag älskar faktiskt familjelivet 🙂 Tack för en bra mamma blogg 🙂
  Krya på dig!
  Ps. Har du sett filmen ”water for elephants” med Reese?? Hur bra film som hellst!

  Svara
 • Hej finaste! Vad glad jag blev över dina varma ord, men ännu gladare blev jag över att jag får dig att må bra. Jag förstår din känsla att vara ung mamma. Jag vara 22 år när jag fick William. Hade inte en vän i min närhet som hade barn. Men det var och är ändå det bästa som någonsin hänt mig. Jag har sett den filmen och gillade den jättemycket. Den blev extra bra för att Robert Pattinson var med 🙂
  Puss och kram
  /H

  Svara
 • Snyggt snyggt .Vill bara ha.Älskar tröjor med stora mysiga kragar.Gillar färgerna också nu i Höst.Du gör nog många glada Hannah.Jag är en av dom men det vet du.Jag hoppas verkligen att jag kan vara med i Malmö den 26 Nov. Det är min plan iallfall.Jag var också en väldigt ung Mamma endast 16 år fick jag mitt första barn.Det var många tuffa år men jag ångrar absolut ingenting.Önskar dig en skön Torsdagkväll.Puss o kram på dig.

  Svara
 • Hoppas ni piggnat på er lite mer under dagen….. Själv har jag åkt på nån förkyldningssläng och hostar så jag tror både lungor och allt ska komma ut! Värst så klart på nätterna och så är jag så rädd att lilla Lisa ska vakna av allt mitt hostande! Hoppas det ger med sig snart!
  Skulle precis ställa mig och göra lasange och då var köttfärsen rutten!! 🙁 Men det gör inget för då fick maken åka och köpa pizza istället 🙂 Inte helt fel att kalasa på en torsdag heller! Nu ska jag duka så det är klart när pizzorna kommer! Kramar i massor och hoppas du också kan njuta av mat snart igen!

  Svara
 • Hoppas att ni mår bättre både du & Livis.
  Har du hört det nya inom hår-tips?
  Man ska ta ricinolja i hårbotten och låta sitta i 30-60 min och sen schamponera bort 2-3 ggr i veckan. På detta sätt ska håret växa 5 cm i månaden (istället för 1 cm som normalt) samt att det ska bli tjockare sägs det. Har läst det på flera bloggar nu och måste själv testa. Ricinolja finns att köpa på http://www.plushalsa.se.
  Kram

  Svara
 • Reese har verkligen gjort ett uppsving för Lindex. Jag har aldrig tidigare handlt där, vet inte varför, har fått för mig att det är tantiga kläder kanske, men nu har även jag shoppat loss, se där vad lite reklam kan göra!!

  Svara
 • Reese är så vacker 🙂 Mysiga plagg med, det får nog bli ett besök till Lindex snart 🙂

  Svara
 • Så mysiga tröjor, har helt missat dem på Lindex..

  Svara