Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:01 | september 15, 2011

Sahara skänker till Cancerfonden

Hej igen min vän. Fick precis ett mail av min vän Lovisa. Hon berättade att hennes syster Victoria dött i cancer. Hennes älskade syster och bästa vän blev endast 46 år och har tagits ifrån henne. Cancern tog också en mamma till fyra barn. Livet är så orättvist och grymt ibland.
Jag sörjer med dem.
Jag försöker se ljuset i mörkret, leta efter det goda bland all ondska. Men det är svårt ibland.

Idag begravs Victoria.
Lovisa vill vara med i kampen mot denna djävulska sjukdom. Det vill jag med.
Tillsammans med Camilla Läckberg driver Lovisa, Sahara Silver.
Idag torsdag den 15 september skänker Sahara Silver allt överskott på försäljningen av smycken till Cancerfonden. Till minnet av hennes syster som begravs idag önskar hon att vi hjälper till i kampen.

 
 
 


4 kommentarer4 kommentarer om “Sahara skänker till Cancerfonden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch ja, det är fruktansvärt!! Stackars alla familjer som förlorar en familjemedlem.
  Jag knappade hem ett jättefint halsband, och lite reklam till merförsäljning på min lilla blogg!
  http://design-minlycka.blogspot.com/2011/09/sahara-skanker-till-cancerfonden.html
  Kram till er alla och köööp nu direkt något fint till er själva!!

  Svara
 • Usch, så fruktansvärt!! Sedan man själv blev mamma, så blir jag tårögd så fort jag hör om någon som dör ifrån sina barn:( Gripande…

  Svara
 • *gråter*
  Jag var på samma plats för snart ett år sen. Min älskade syster dog i cancer i ungefär samma ålder.. Lämnade oss allihop kvar här att sakna henne. Kan fortfarande inte tänka på det utan att tårarna fyller ögonen till brädden och lite till. Det skär i mitt hjärta när jag inser att vi aldrig mer får se henne. Vill se små tecken från henne här i livet, jag vet att jag inbillar mig men vill se dom ändå.
  Stor kram!

  Svara
 • Det är omöjligt att förstå sorgen om man inte upplevt den som du. Det gör mig ont att höra om din syster. Jag tror dock och hoppas att de vi förlorat finns ibland oss. Din syster sitter säkert hos dig när du sover och torkar dina tårar när du gråter och skrattar med dig när du känner lycka.
  Kram
  /H

  Svara