Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:39 | september 16, 2011

Det första klippet

God kväll min vän. Hoppas att din dag har varit bra. Jag tog en sväng ner på till vårt centrum i fina Sigtuna. Tyckte att jag behövde röra på mig 🙂
Duktiga Hanna på CREATE tog sig an mig (utväxten) och Liv mellan några kunder. Liv fick sin första riktiga klippning. Innan har hon bara klippt luggen eller så har jag klippt prost-frisyr med nagelsaxen. Jag, stolt och smått nördig mamma, tog hundra bilder på den stora händelsen.

Liv hade en liten burk med flingor så hon satt stilla och åt de och pillade.Titta villken söt Bröderna Lejonhjärta-frisyr.


Livis och jag i mysiga och fina tröjor från Cecilia Blankens kollektion för me&i.


PUSS!

Mitt paket från me&i kom idag. Massor av söta kläder till Liv men också myskläder till mig. Likadana som Livans så klart 🙂

Liv fick även ett par kalasbyxor i zebra-style.


Nu ska jag fixa fredagsmys till mig, William och Liv. Har hyrt Fast and Furious 5 till William. Han blev överlycklig. Avskyr den typen av filmer men vad gör man inte 🙂
Mio har myskväll med sin faster Fia. De ska se Smurfarna på bio.
Önskar dig en fin kväll med mycket gott och mys.
All kärlek ♥
 
 


13 kommentarer13 kommentarer om “Det första klippet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Liv blev lika söt som vanligt 🙂 Vilka fina me&i kläder!! Trevlig kväll.

  Svara
 • Vad fina ni är, sådan mor sådan dotter 🙂 Ha en mysig kväll!

  Svara
 • Gokväll!
  Fina Ni är. Skönt att Ni är piggare 🙂
  Mvh Anette

  Svara
 • Ni är ju bara så söta som man smälter.Ha en riktigt skön kväll.Puss o kram på er.

  Svara
 • Sikken liten sötnos! Ni är ju båda såklart fina men den bilden på henne när hon var klar har oerhört söt 🙂 jag har precis kommit hem från ”fredagsmys” på grönan med 25.000 av mina närmaste vänner 😉 tyvärr blev jag riktigt besviken på the ark, bli ligger jag nedbäddad i sängen och somnar snart… Hoppas ni haft en mysig kväll 🙂 kram

  Svara
 • Så fina ni är. <3
  Min minsta son har också den tröjan. 🙂

  Svara
 • Sötnosen! Men gisses vad hon är lik sin pappa och faster, specielt på en av dessa bilder :). Vi klippte också våra små för första gången i somras..
  Ha en fin lördag med familjen!!
  Kram Zara

  Svara
 • Så fina ni blev!!! och det är inte klokt vad lik Peter hon är lilla livan 🙂 Olivia klippte sig nyligen för första gången hos frisör hon med och när tjejen frågade vad hon ville ha för frisyr sa hon – som Rapunzel. 🙂 Liiite svårt att fixa, extensions till en 4 åring kändes inte helt aktuellt 🙂
  Super fina Me & I kläder! köpote cecilia blankens förra kollektion med mopsar på till både olivia och sebbe, så himla söta!
  kramar!

  Svara
 • Håller med Marita; Ni är så söta att man smälter. 🙂
  Skrattar åt att smaken kan vara så olika när jag läser ditt inlägg. Jag älskar actionfilmer och just ’Fast and furios’ är mina nya favoriter! Och 3 snygga karlar att vila ögonen på är det ju med i den också. 😉
  Sen avskyr jag skräckfilmer, som du ju verkligen gillar.
  Härligt att smaken är som baken. 🙂
  Kram till er!

  Svara
 • Liv är lik sin pappa;) Sötnos!
  Tack för din kommentar, jag blir så glad!
  Nu är det dags mot tjejmiddag, gott med lite tjejmys, vin, god mat och trisslottsskrap, men först ska jag ner till grannen som precis kom hem från BB med FJÄRDE pojken;=)))
  Hoppas du också en en bra lördag och att ni snart är friska igen!!
  Många kramar

  Svara
 • Men så stor hon blev då godingen. Gillar oxå deras kläder, så härliga mönster och så skönt tyg i dom. Länge sen jag skrev hos dig fina du, men orken har varit så måttlig den senaste tiden. Ska skärpa mig nu och börja göra saker jag mår bra av. Och en av dom är att få skriva och läsa din blogg.
  Vilka otroliga kort du tar, vilken kamera har du?? eller kan det vara mobilen. Jag själv skulle behöva en ny av båda:)
  Stor kram på dig finaste och sköt om er så mycket..
  Kram kram

  Svara
 • Åhhh så fina Me & I kläder såna vill jag ha till min Clara coola strumpbyxor… kan man köpa Me & I på nätet nu eller måste man gå på party? Jag klippte Claris i dag brukar vara helt omöjligt när jag ska göra det hemma, men nu satt jätte fint, det är så gulligt när dom har nyklippt lugg ser så stora ut 😉 Hanna det är så kul att följa dig på bloggen, så kul med två nya bloggare här på bloggfamiljen och sidan blev så fräsch! Fortsatt trevlig helg Kram!

  Svara
 • Hej, man kan nästan handla Meandi på nätet. Om du väljer vad du vill handla så skickar du ett mail till mig 🙂 så behöver du inte gå på visning om du inte vill. maila på [email protected] så ordnar vi en beställning. Ha en fin dag!

  Svara