Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:00 | september 16, 2011

Oh My God!

God fredag min vän. Hoppas allt är väl och att du är vid gott mod. Med fredagen kom mitt tillfrisknande 🙂 Mår betydligt bättre idag. Känner mig dessvärre inte så pigg att jag orkar flyga till Tyskland och stå på en mässa men jag tror Peter klarar det bra i alla fall. Han sa att det har kommit nya snygga färger på vagnarna och en limited edition-vagn som går som smör. Sjukt snygg. Måste ha en bebis till 😉
Jag och Liv ska gå ut en stund nu. Om några timmar kommer pojkarna hem och då får hon en något roligare lekkamrater än det här gamla härket.

Efter en stund i friska luften kommer förhoppningsvis min ansiktsfärg tillbaka.


Lutade mig ut från mitt sovrumsfönster och försökte fånga den vackra dagen på bild. Det är blå himmel och solsken bakom träden.


Liv blir helt speedad av sin penicillin. Hon hoppar runt och sjunger, ”Oh, my God, Oh, my God, Oh my God!” hela tiden 🙂
Lyckades klä henne och kamma hennes hår mellan sången och dansen.

Smågalen blick.

Ibland säger bilder mer än tusen ord 🙂 .


Dags att få liv i min kropp också.
Vad har du för planer idag och under helgen?
All kärlek ♥


16 kommentarer16 kommentarer om “Oh My God!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sötisen! 😀 Vilka fina kläder hon har! Ja, visst är det underbart med SOL!!! Men det var riktigt kallt imorse.. burr… Jag blev väckt av lillprinsen kl 07.30, som sa att han ville äta frukost på dagis idag. (det brukar vi aldrig hinna till…) Javisst, sa jag och studsade upp. Vi var faktiskt übersnabba! Hann klä på oss, köra till dagis och sen var jag tillbaks vid min jobbdator kl 08.00 – impressive! 😀 Idag jobbar jag hemma och under lunchen tänkte jag springa en runda. Sen blir det myyys hela helgen med kräftskiva i stugan imorgon, mums! Önskar er alla en underbart solig och rolig helg! 🙂 Kram kram

  Svara
 • Tack Hannah;))
  Gott att ni ser lite piggare ut. Det är jobbigt när sjukdomarna börjar, har en tendens att stanna kvar ett tag i kroppen. Jag är lärare för en förskoleklass och går och är snuvig mest hela tiden;)
  Nu är det (äntligen) fredag. Dags för lite planering av fredagsmys. Blev inspirerad av Victorias recept igår på tapas, ska testa det ikväll!
  Tack för en underbar blogg! Ni är så goa hela högen!
  Kram Marika

  Svara
 • Härligt att du mår bättre!! Och JAA vilket underbart väder, det har vi här i örebro oxå 🙂 har varit ute på långpromenad med hund och barnvagn!! Får bli lite lekpark å gunga lite senare på eftermiddagen oxå. Planer för helgen är att bara mysa med hela familjen och njuta (min mammaledighet är snart slut nämligen)
  Ikväll blir det lite fredagsmys och Idol 🙂
  Hoppas du får en bra helg!!!!!

  Svara
 • Skönt att ni är på benen igen.Klart ni ska ha en liten bebis till.Lilla Liv hade blivit en fantastisk storasyster.Hon som är så omhändertagande och go mot sina dockor och mot lilla grannkillen.Ja så sätt igång…Jag känner mig lite smått förkyld och huvudet värker.Solen skiner och det tackar vi för.Ikväll blir det Vild med dans(Lets dance) på Danmark tv 2 som började i Fredags.I morgon fotbollscup för barnbarnet och sedan på Söndag har vi inget planerat vilket kan vara rätt skönt ibland.Ha en riktigt skön Fredag.Kram kram.

  Svara
 • Tror bestämt att Liv är en kopia av Mio….underbart!!!

  Svara
 • Hej Fina Hannah. Härligt du är piggare igen.
  Vilken liten skönhet o full av bus din dotter är.
  Här i Skåne skiner solen o så härligt. Imorgon ska resväskan packas för tidigt söndagmorgon åker jag till Rhodos 1 vecka. Ska bli härligt
  Idag blir det att städa o fixa här hemma, har ju 2 stora barn som ska vara hemma.
  Ha härliga dagar o massa kram

  Svara
 • Skont att du mar battre, plastret maste ha hjalpt! Kanske ska testa det. Ikvall blir det mysfredag med rabiff och Robinson pa datorn, i helgen ska vi njuta av fint hostvader och strosa runt i Luzern och bara va, aven kurera oss fran veckans flunsa. Hoppas ni far en fin helg! kram towe.

  Svara
 • skönt att se att ni e piggare !
  lilla söta livan så gullig .
  ja skaffa en liten bebis till så du kan ha era fina vagnar hihi
  önskar dej o familjen en jätte härlig fredag o början på helgen kramiz

  Svara
 • Som lilla Liv växer! 🙂 Känns inte längesedan som jag letade efter Peters converse på bilderna från BB 🙂 Ha en fin helg, kramar från Norge 🙂

  Svara
 • Jag ska surprisa mannen med konsert ikväll då ett av favoritbanden WW spelar i Malmö:) sen kanske det blir barnavling på det,hö hö, eller nä kanske inte det…
  Ha det fint!
  Kram

  Svara
 • …och ja du har väl hört det en miljard ggr vid det här laget.Liv är verkligen en mini Peter:)

  Svara
 • Härligt med helg, tur att ni har piggnat till! Glass är bästa medicinen! 🙂 Jag ska dels ha film och frosserikväll imorgon i trevligt sällskap och på söndag ska jag se och höra Josh Groban live 😉

  Svara
 • Jag ska se honom i Globen 23 september 🙂
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Åh vad roligt, då får vi jämföra konserterna 😉 Jag ska se honom i Köpenhamn 🙂

  Svara
 • Tacka gud för glass!! 🙂 Du är vacker även om du är sjuk. kRaM

  Svara
 • Skönt att ni börjar bli bättre.
  Jag skall på inflyttningsfest i min brf. Det är ett helt nybyggt område, så alla flyttade in i midsommarhelgen och det är första gången vi har något ihop.
  Tror det kommer bli kanonkul och skönt att det är nära hem 🙂
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram från Stenungsund

  Svara