Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:24 | september 18, 2011

Tro & Hopp

Kram ♥
 


3 kommentarer3 kommentarer om “Tro & Hopp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin bild:-)

  Svara
 • Vad fint! Tack Hannah, jag behöver verkligen en dos tro och hopp just nu.
  Blir helt vansinnig på alla oseriösa människor på bostadsbytarsajter. Jag vill inget hellre än att flytta till Sthlm, men det verkar vara mycket vanligt att folk lägger upp sina lägenheter på ”skoj” för att se vad de kan få byta med och sen svarar de varken på mail eller telefon när man försöker nå dem. Väldigt frustrerande…På snart fyra månader har jag inte haft eller gått på en enda visning. Men jag måste hålla hoppet uppe. Blä!

  Svara
 • Glömde skriva kram ♥ till dig.

  Svara