Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:28 | september 18, 2011

Storhandling

Hej min vän. Hur har du det?
Jag kom precis hem från Ica Maxi. Peter kommer hem idag och pojkarna imorgon så kylen behövdes fyllas på. Gjorde en nogrann lista på allt så jag ska slippa fara till affären i veckan. Middagar för hela veckan är planerade och råvarorna har inhandlats. Känner mig så duktig. Är usel på det annars.

Det ser ut som om någon är sugen på keso 🙂 .


Skulle ta en bild på mig själv...


... och blev attackerad av Liv som låg i bakhåll.


Nu ska vi fara till Arlanda och hämta Peter.
Puss ♥
 


11 kommentarer11 kommentarer om “Storhandling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej där!
  Har också varit på maxi och handlat. Har haft storkok nu så vi klarar början av veckan utan hämtmat. Brukar va trött på måndagar och jag repar så det är snabba ryck.
  Provar på en gulasch soppa nu. Känns gott nu när hösten är här.
  Hittade så fina onepiece på maxi till Hanna o Hampus, tyvärr ingen till mig då de var slut i min strlk.
  Ha det bra o mys nu med maken 🙂
  Kram!

  Svara
 • Perfekt att storhandla för hela veckan, så man har det klart 🙂
  Här på Västkusten är det gråtrist och regnar till och från så det har blivit en innesittardag med repriser på tv:n och lite storkok som blivit matlådor.
  Ha nu en mysig kväll med maken och barnen!
  Kramar Bella

  Svara
 • Härlig action-bild på dej och Liv!

  Svara
 • Gott att ha handlingen klar!
  Det skulle jag också gjort…men latmasken har varit framme och vi har snusat på grannens 2 dagar gamla bebis istället;) Finns inget bättre;)!!
  Nu sitter vi i soffan och känner att jobbångesten tar vid! Varför ska helgen gå så fort?! Samma visa varje vecka. Känns som det alltid är måndag! Tur man trivs på jobbet;)
  Skönt att ni mår bättre nu!
  Kram

  Svara
 • Hej Lill-Siss. Jag ser att vi kan skita i DNA-tester. Sensodyne-tandkrämen är tillräckliga bevis för att vi är syskon…

  Svara
 • Det där är räddningen här hemma… Vi fixar nästan inte veckorna utan totalt krig om vi inte försöker handla och planera *s* Men vi har accepterat läget 😉 Och nu blir det mer struktur än nånsin tidigare, skrev på papper för tomt idag så vi måste spara för husbygget 🙂
  Ha en skön söndagskväll!

  Svara
 • Åh jag ääääälskar att se vad andra köper 🙂 Fast jag kan inte riktigt lista ut hur det där ska kunna bli middagar för en hel vecka. vad har du planerat??
  Och du är vacker som en dag!!
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vet ju att du och kyrkan har projekt mot Indien bland annat att ni har detta barnhem.
  Har en vän Daniel som adopterades till sverige från Indien som 4 åring, i vuxen ålder upptäckte han att han hade sångröst. Han har nu sjungit in en låt och gjort en video som handlar om adoption från Indien. Lyssna gärna på den och kolla på videon, barnen i videon är så söta. Man skulle vilja adoptera eller hjälpa alla.
  Kommentera sen gärna vad du tycker.
  http://www.youtube.com/watch?v=VMUDvruuxbY

  Svara
 • Hej finaste du.
  Vill att du ber för mig och min fam. Min mamma fick en hjärnblödning för 2v. sedan (ett aneurysm i hjärnan brast). Hon op och allt gick bra – inga men.
  men i torsdag blev hon sämre och blev inlagd på sjukhus igen. Igår morse svimmade hon och talet försvann och hon op igen i flera timmar. Nu vet vi ingenting och tårarna och tankarna är många. Är så rädd att hon inte kan prata, gå eller känner igen oss. Väntar på besked om när vi kan få träffa henne och är så rastlös, får ingenting gjort, försöker titta lite på film med dottern.
  Flyr ”verkligeheten” lite och besöker dig och Victoria, ni är så fina!
  Är så tacksam för min fina familj och jag ber att allt blir bra igen.
  Kram från mig

  Svara
 • Hej min vän,
  Det gör mig ont att höra. Så fruktansvärt!
  Ni finns i mina tankar och böner ♥
  Varma kramar
  /Hannah

  Svara
 • Akut hjälp behövs på Afrikas Horn
  http://fruwikstrom.blogspot.com/2011/09/afrikas-horn.html

  Svara