Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:27 | september 19, 2011

Kärt återseende i skogen

Framåt eftermiddagen skingrades molnen och solen kom fram. Det har varit så där höstigt och skönt i luften.
Eftersom det inte ösregnade längre så promenarde pojkarna från skolan och jag och Livan mötte upp dem halvvägs.

Det var fortfarande blött på marken så gummistövlar var ett måste. I alla fall för mig och Liv.


Vi gick skogsvägen och Liv sprang med utsträckta armar mot William och Mio när hon såg dem, och de lika så.


Fel håll, Livis!

Jag älskar att bo som vi gör. Nära skogen och vattnet. Skogen är så vacker och rogivande tycker jag. Är ingen stadsmänniska men tycker så klart om att fara in till stan också och se på annat än svampar och granar.Hittar svamp överallt, men bara giftiga. Min vanliga tur.Liv hittade...


... lilla snigel.


Hittade bläcksvampar lite överallt. Berättade för Livan att det var Hattifnattar.


Hattifnattar.


Mumintroll.


Pojkarna fortsatte hem och jag och Liv gick till lekplatsen. Hon satt i sandlådan och grävde med händerna och såg till sin förfäran att hon hade blivit smutsig om händerna. Hon gillar inte att vara kladdig och smutsig. Sa till henne att tvätta av händerna i en vattenpöl.

Sagt och gjort.


Hoppa i vattenpölen var ju ännu bättre. 

Och sitta i vattenpölen.


När hon lade sig ner i vattenpölen med orden, "Jag ska bada" tyckte jag att det var dags att gå hem 🙂 .


Dags för middagslagning.
Kärlek ♥
 
 
 
 
 
 
 


14 kommentarer14 kommentarer om “Kärt återseende i skogen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha Hattifnattar det va kul!
  Kul o läsa när du svarar i kommentarsfälten. Alltid roligt för då vet man att du läser, lite kul för oss läsare:)
  Så hemskt att läsa om det hemska i Sigtuna om dom 2 pojkar som är mördade. Gör ont i hjärtat.
  Många kramar!

  Svara
 • Jag läser alltid det som skrivs här av dig och mina andra vänner. Tycker det är så kul när jag får tillbaka och får höra om era liv, händelser och känslor 🙂
  Dessvärre hinner jag inte alltid svara på frågor, men gör mitt bästa. Jag brukar säga att du får fråga igen. Jag är ju så virrig så jag kan behöva bli påmind om någon har en fråga och vill ha svar.
  Ja, visst är det fruktansvärt med de små pojkarna. Jag mår illa och känner en sådan oerhörd sorg över dessa bröder. Tänk att de aldrig fick växa upp och leva livet. Det finns så mycket ondska.
  Mycket kärlek ♥

  Svara
 • Jag håller med jag gillar den krispiga kylan och att man får klä på sig ett lager till när man ska gå ut 🙂 Mys. Gillar att tända ljus. Det börjar klia lite i mina fingrar när det gäller julmusiken 😉 Myyyyys!
  Du kommer att få en helmysig fredag med Josh Groban. Han var alldeles underbar, vilken röst och vilken humor 🙂 Bästa konserten på länge och helt klart värd varenda krona! Vi hade tur och hamnade på 2.a raden längst fram trots kort varsel med bokningen 😉

  Svara
 • Hej Hannah!
  Fruktansvärt det där som har hänt dem där två små pojkarna i Sigtuna,6 och 8 år gamla, har du läst?
  Bor ni nära vattnet där dem hittades? Fy vilken värld man lever i, stackars små liv!
  Vad fina barnen är när dem kramas, kärlek! Det värmer så att se syskon kramas och inte bråka =)
  Må så gott! =)
  Kramar

  Svara
 • Härliga syskonen är tillsammans! Kärlek!

  Svara
 • Du gör mig oerhört glad Hannah vet du det??? Puss o kram på dig.

  Svara
 • Vilka fina bilder! haha, hon är för söt Livan. Förstår att du tyckte det var dags att gå hem när hon ville bada i pölen. 😉
  Jag var förresten likadan som hon när jag var liten, sa ’mamma kladdig’ och sträckte fram händerna och ville att hon skulle torka dem. Var iofs yngre än Livan då. Men det var lite kul att höra att man inte var ensam. 🙂
  Låter hemskt det där om pojkarna i Sigtuna ni skriver om, måste nog kolla lite nyheter nu, vilket jag inte gjort på ett par dagar. :S
  Kram!

  Svara
 • Jättefina bilder 🙂
  Jag läste precis om de mördade pojkarna…. Hur fan kan en mamma mörda sina barn???
  Kram

  Svara
 • Gokväll! härliga bilder på barnen, så härligt med skogen så nära och höstens fina färger och höga luft!
  Här myser vi med tända ljus och plockar lite här o där i husets vrår, jobbar endast dagtid nu måndag till fredag och är ingen kvällspigg kvinna, så hemmets sysslor halkar efter lite, men skönt att ha lediga kvällar o helger, så nu kan även jag säga…äntligen fredag..!
  Så tragiskt med de små pojkarna…grymt!
  Sov så gott!
  kram

  Svara
 • Vilken härlig tur i skogen och syskonkärleken är underbar att se…visst är det mysigt att va ute i den härliga höstluften och sen mysa inne efertåt med en stor kopp te eller choklad , känns liksom så mysigt haha..kram*

  Svara
 • Vilka underbara bilder på syskonkärlek o vattenkärlek 🙂 !
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Din halsduk ser fantastiskt skön ut, vart kommer den ifrån?
  Tråkigt att läsa om ert kök, hemskt att någon gör så.
  Nu ska jag hoppa in och tävla om den sköna zipperallen 🙂
  Kram
  /Patricia

  Svara
 • Jättehärliga bilder från skogen!! Va tråkigt att läsa om ert kök. Hur kan man göra så undrar man ju?? Hoppas det ordnar sig snart!
  Kram från lilla mig

  Svara
 • Hej Hanna
  Tack för din underbara blogg fina du<3
  Det är första jag gör på morgonen 🙂 är att kika in …
  Jag har några frågor och undrar vilken färg du använder i ditt hår ? (blondering)
  Och den fina mysiga ljus rosa halsduken, är den köpt i år?
  Kram Mio

  Svara