Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | september 20, 2011

Sorg

Hej min vän. Vet inte om du läst om den hemska tragedin här i Sigtuna? Två små pojkar 4 och 8 år hittades i går mördade i vår lilla stad, vid vattnet. Mamman sitter anhållen misstänkt för att ha tagit livet av sina barn.
Känner en stor sorg och illamående. Kan inte låta bli att också känna ett starkt hat. Hat mot ondskan.

20110920-101634.jpg
I eftermiddag ska jag, William och Mio åka till platsen där de hittades och tända två ljus till pojkarnas minne.
Kan inte du också göra det? Var du än befinner dig. Ge dem en tanke och en bön.
Det pratades mycket om tragedin på skolan och på fotbollsträningen igår. Har försökt förklara för mina pojkar vad som hänt utan att de ska bli rädda. Det är så svårt, för ibland vill jag knappt att de ska gå utanför dörren. Jag vill skydda min barn från allt. Mio sa igår när vi pratade att man ska akta sig för skåpbilar för de som kör runt i dem är antingen väldigt sura eller så är de mördare och tar barn. Kände att det nog var bra att vi satt ner och pratade.
Försökte hålla god min inför barnen, särskilt Liv, igår kväll men när jag såg nyheterna så brast det. Kunde inte sluta gråta över de små oskyldiga pojkarna.
Gick in till William och Mio och höll om dem och pussade på dem trots att de sov. Sedan somnade jag med Liv tätt intill mig.
Kärlek


24 kommentarer24 kommentarer om “Sorg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja fy så hemskt o tragiskt!!! Förstår att det känns obehagligt när det kommer så nära, gillar din blogg , du verkar ha sån mysig familj, o ditt liv verkar vara en blandning av glamour o hemmaliv, många kramar

  Svara
 • Man kan inte låta bli att bli berörd, hur det så kallsinnigt kan begås sådana mord, av deras egen mamma. Man finner ingen förståelse i varför, bara en sorg över hur något sådant kan förekomma.
  Kommer tänka på dem, de stackars små liven. Vila i frid! <3

  Svara
 • Fruktansvärd tradegi.Jag tänker på dom deras familj Mormor,Morfar Farmor Farfar.Kan inte ens tänka mig hur man skulle kunna komma igenom en sådan tradegi.Klart jag tänder ljus här och tänker på dom stackars pojkarna.Så fint av dig att ta med dig pojkarna och tända ljus och be för dom.Var rädda om varandra.Puss o kram.

  Svara
 • Det är så hemskt, så hemskt. Två små oskyldiga pojkar, livet är bra orättvist ibland. Tårarna rinner bara jag tänker på pojkarna. Gör som du och kramar min lilla plutt lite extra.
  All kärlek till pojkarna och deras familj.

  Svara
 • Man kan ju inte annat än att bara gråta 🙁
  Hur kan man ens göra så .. små barn!!??
  Fattar inte hur man kan göra s¨mot sina barn hon måste va sjuk !!
  ja jag tänder ett ljus hemma för barnen för långt att åka men tankarna e där
  storkram till dej ’Hanna

  Svara
 • Det är fruktansvärt!! Stackars barn, och alla runt omkring….

  Svara
 • Det är helt avskyvärt, finner inga ord. Det är så hemskt att man knappt väl tänka på det. Sänder mina varmaste tankar till alla runtomkring.
  Synd med alla tråkiga turer kring ert kök. Vi har också hittat skavanker på vårt och man blir irriterad, surt att betala för något man redan en gång köpt.
  Känns lite märkligt att kommentera dessa stackars pojkar samtidigt som man klagar över skavanker på sitt hus. Vi får ändå tänka att det är materiella ting som faktiskt går att lösa…
  Kram

  Svara
 • Ja åh det är så hemskt 🙁
  Man kan inte förstå hur något sådant kan hända…..
  Man blir verkligen ledsen, förtvivlad, arg ja allt……
  Kan bara inte förstå hur man kan göra så med sina barn om det nu är mamman……

  Svara
 • Jag saknar ord för vad som hänt!! Tycker det är såååå tragskt – två små pojkar vars liv precis börjat…..att det skulle få ett sånt här slut! Mina två stora barn (10 och 8) frågade en del när de såg vad som hämnt på nyheterna…..min son sa – men varför har de anhållit mamman?? Polisen ska väl ta mördaren?? För honom är det ju helt ofattbart hur en mamma kan göra sina barn….. Vi tände ljus för dem i morse och har dem brinnande under hela dagen……
  Kram!!!

  Svara
 • Ja det är fruktansvärt att en mamma kan göra nåt sånt mot sina barn. hon har burit dom i 9 månader matat o kramat o tröstat. Undra var det går fel när man gör något sådant.

  Svara
 • Min son är alltså ingen glad gubbe med glasögon men när jag kombinerade 8 med ) blev det en sån…..han är 8 år.

  Svara
 • 🙁 🙁 🙁

  Svara
 • Hejsan
  Ja det är så hemskt,läste det på nätet igår 🙁 fy sjutton vad berörd jag blir. Man kan aldrig förstå en sådan hemsk gärning.
  Jag har tänt ljus här.
  Kram

  Svara
 • Det är jättesorgligt det som hänt, speciellt när det händer så nära en själv. Man blir automatiskt mer sorgsen när det har hänt 10 minuters bilväg från sitt eget hem… Även jag hade svårt att hålla tårarna tillbaka när jag läste om tragedin igår 🙁

  Svara
 • Ja det är sorgligt, ofattbart, två små pojkar som var så snälla och goa…. Hur kan någon göra något sådant mot det bästa och mest oskyldiga vi har? Önskar man hade sett någon ”signal” på att något inte var som det skulle, kanske någon då hade kunnat förhindrad detta….

  Svara
 • Det som har hänt är oehört tragiskt. Alla blir ledsna och berörda av sådant här. Vi ska aldrig tro något om någon för du vet aldrig något om någon genom att titta på en persons utsida. Och ja vi hatar ondska, men jag avskyr alla hemska sjukdomar som driver en person till att göra detta. För trots allt så är personen väldigt sjuk, och hade annars aldrig gjort en sådan här hemsk sak.
  Tänker på pojkarna som hade hela livet framför sig, och alla de anhöriga som sörjer detta hemska.

  Svara
 • Så sorgligt, jag tänker mycket på vad som kan ligga bakom en så hemsk tragedi. Blev sittande med en stor klump i magen och tårarna trillandes nerför kinderna. Hur kan man göra något så fruktansvärt mot det allra finaste och dyrbaraste man har!?
  Jag får mig en tankeställare och försöker uppskatta mina små älsklingar extra mycket. Känner som Hannah, vågar och vill knappt ens släppa ut dom när man blir varse om allt hemskt och all ondska som faktiskt finns ibland oss.
  Vi tänder också ljus och tänker på de fina små pojkarna. Hoppas de äntligen kan få lugn och ro och får känna frid i själen, som de kanske inte hade i livet.
  Kärlek till er alla!

  Svara
 • Så fruktansvärt sorgligt!!
  Finns inte ord…..

  Svara
 • Det är så fruktansvärt det som drabbade de små barnen. Sånt ska inte få hända!!
  Tänder ljus för dem även idag.

  Svara
 • Finns inga ord för hur hemskt det är…jag kan inte för allt i världen fatta hur någon kan ta livet av små barn, de mest oskyldiga som finns!!!
  Vi har haft prat här hemma om pedofiler och otäckingar som inte är snälla men så svårt att säga rätt saker utan att skrämma barnen, man vill ju gärna att de ska få leva i sin ”barn” värld utan otäckheter så länge som möjligt…sänder en tanke och tänder ett ljus för de små med ett sorgset mammahjärta…kram*

  Svara
 • Fruktansvärt det som hänt, illamående är en väldigt bra känsla du beskriver. Alla tankar går till dessa små pojkar.

  Svara
 • Visst är det fruktansvärt. Har tänt ett ljus på min blogg för pojkarna. Ska ha med dom i mina tankar o be för de anhöriga. En tröst i detta hemska är att pojkarna är på en bättre plats. Kram Carolina

  Svara
 • Så tragiskt 🙁 Jag tänder ljus för pojkarna ikväll, även om jag inte gör det på plats…

  Svara
 • Det är så fruktansvärt, men jag håller med ”LinnKullberg” – det ligger ju bakomliggande saker, som vi inte har en aning om. Hade allt varit bra med mamman, hade det inte hänt. Försvarar inte gärningen på något sätt, över huvudtaget, men jag tänker även på mamman, likväl som papporna o övrig släkt.

  Svara