Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:52 | september 20, 2011

Sorg och tårar

William och Mio kom precis hem och då blev sorgen ännu mer påtaglig. De har nu fått veta att en av de mördade pojkarna var en vän till dem och gick på deras skola, i Mios parallellklass.
Mio sa att han var så snäll.
Jag kan inte sluta gråta.
Det har varit en konstig dag på skolan berättade de. Flaggan var på halvstång och SVT och journalister var där och barnen fick direktiv från sina lärare att inte säga något.
Usch, det är så fruktansvärt att jag knappt kan andas.
Vila i frid fina små pojkar ♥


27 kommentarer27 kommentarer om “Sorg och tårar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Må dom små pojkarna få vila i frid. Må den hänsynslösa, iskalla ” människan” få sitt traff och pojkarna en upprättelse. Ingen kan förstå hur man kan ge sig på små oskyldiga barn. Jag håller med Hannah. Det är så fruktansvärt att vi knappt kan andas. Det känns i hjärteroten och det gör ont när vi själva tittar på våra barn. Det finaste vi har i världen <3

  Svara
 • Jag såg journalisterna, kunde de inte att låta barnen vara… Det som gör det så ofattbart är som Mio säger, dessa goa barn var ju så snälla, så väluppfostrade och glada….

  Svara
 • Men åh, vad fruktansvärt hemskt. Det får bara inte hända och ändå så gör det det. Jag orkar inte ens se på nyheterna eller läsa i tidningarna om sånt här, jag är för känslig för det just nu.
  Du får en varm kärleksfull tröstekram av mig Hannah, mys ordentligt med dina fina barn idag, jag tänker på er! ♥

  Svara
 • Det är i sådana här situationer man verkligen uppskattar livet och dem man har omkring sig… ♥

  Svara
 • Mycket kärlek till pojkarna som får vara fina små, små änglar. Och mycket, mycket värme till de närstående <3

  Svara
 • Det är så hemskt att det inte finns ord… Min äldsta son kom också hem efter skolan och pratade om det. Som förälder är ju barnen det käraste man vet, att sedan läsa om barn som blir bragda om livet är ofattbart och går inte att förstå. Vila i frid killar…

  Svara
 • Man kan inte riktigt förstå.. även om man tyvärr får läsa om sånt här väldigt ofta i media… Tänker på dom små pojkarna, och även skolbarnen som på nåt konstigt sätt skall försöka förstå att och varför sånt här händer… Hur förklarar man det egentligen som förälder? Kramar till er alla! <3

  Svara
 • Men usch. 🙁
  Kramar om!

  Svara
 • Jag stod på crosstrainern på gymet och tittade på nyheterna (med hörlurar) när de berättade om denna fruktansvärda nyhet, tårarna bara rann nedför mina kinder. Jag tänkte givetvis genast på min älskade lilla son, så oskyldig och underbar, att någon skulle vilja släcka livet ur sitt eget/sina egna barn är för mig så oerhört obegripligt och så fruktansvärt ondskefullt. Jag kan inte förstå, jag kan inte ta in denna nyhet alls, känns så SJUKT!! :O(
  Kram till dig och din fina familj.

  Svara
 • Stackars barn, hoppas den skyldiga får sitt straff! Det är i sådana här tider som man önskar att Sverige hade samma straffskala som USA!

  Svara
 • Fruktansvärt, finner inga ord… 🙁
  Är glad att min dotter är så liten än så länge, att man inte behöver förklara såna oförklariga saker, varför det sker och hur det kan ske… 🙁
  Ta hand om dig och din familj hannah! *kram*

  Svara
 • KRAM till er <3 och vila i frid pojkar

  Svara
 • Ja det är så fruktansvärt sorgligt och hemskt. Må de små pojkarna vila i frid, fy tänker på om det hade varit min egna son!
  Ta hand om er!
  Kramar

  Svara
 • Fy fy fy!!! Vila i frid älskade pojkar!

  Svara
 • Jag rös i hela kroppen när jag fick höra att mördaren var mamman. En iskall våg svepte över mig och jag mådde illa. Jag förstår inte och kommer aldrig förstå hur man kan vara så ond. Världen är så ond att jag blir mörkrädd. Kram

  Svara
 • Det är så ofattbart när sånt här händer, jag kramade extra på mina barn idag-hårt! Tårarna rinner, tänder två ljus vila i frid små pojkarna!
  Kram

  Svara
 • Jag såg om detta igår och tänkte direkt på dina pojkar om de kanske visste vilka de mördade små killarna var. Det går inte att förstå…..är så ledsen att det ska behöva hända.
  Vi har ljusen tända och ber att de får vila i frid. Ber oxå för min mamma som börjar få tillbaka sitt tal efter hjärnblödningen. Allt känns så mörkt nu och jag har en stor klump i magen hela tiden.
  Tack gode gud för min fina familj.
  Må väl alla ”bloggfamiljare” kram Ulle

  Svara
 • Vilken tragedi. Alldeles fruktansvärt. Saknar ord! KRAM

  Svara
 • Vilken familjetragedi! Mamman måste ju vara psykiskt sjuk, om det är hon som ligger bakom dåden. Vilken smärta för pappan till pojkarna att få detta besked. Kan inte för mitt liv föreställa mig den sorgen! Tänker på dem…

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag älskar din blogg och läser den varje dag. Jag har en liten sladdis som är lika gammal som din Liv. Jag tycker du skriver så bra, roligt, medmänskligt och framför allt är du en härlig mamma tror jag. Jag är så ledsen över vad som hänt i Sigtuna, km inte förstå hur någon kan göra något så grymt mot två oskyldiga, försvarslösa barn. Tycker man läser den ena skräck historien efter en annan. Mår illa!!
  Ha det så bra nu!

  Svara
 • Så ledsen så det finns inte ord. Har tänt två ljus för dem. Orkar inte med mer ondska, alla dessa sjuka människor! Kramar och pussar ständigt på min egna son och oroar mig för hur jag ska kunna skydda honom från den här grymma världen. Undviker att läsa om alla grymheter, ser aldrig på våldsamma filmer längre eller alla dessa deckare som folk frossar i – de roar mig inte på något sätt! Just nu är jag bara så ledsen 🙁

  Svara
 • Gokväll fina Hannah! Så sorgligt och tragisk med de små pojkarna. Jag har varit förlamad av sorg sedan 2 veckor tillbaka efter flygolyckan i ryssland där Stefan Liv omkom. Han lämnar en underbar nybliven fru och två små söta söner efter sig…..varje morgon tittar jag bort mot deras hus här och tänker…Hur har natten varit! ? De hade hela livet framför sig som äkta makar o familj.Bär en tyngre klump i bröstkorgen nu igen efter detta med de små pojkarna..ofattbart!
  Vad säger man till våra barn! ? Livet är grymt ibland!
  Alla tankar till de små pojkarna just nu<3
  Kramar

  Svara
 • Usch, så hemskt!

  Svara
 • Jag bara ryser! Så hemskt att det inte finns några ord…
  Mina tankar är hos alla er som kände barnen!!!

  Svara
 • Igar lag graten nara till hands hela dagen efter att jag last om dom sma pojkarna, senare pa kvallen brast det nar jag skulle natta mina egna tva killar. Nar dom lag dar sa fridfullt och jag sag hur deras brostkorgar lyftes av andetagen da tankte jag pa dom fina sma anglarna som bragts om livet och tararna bara spruta. Agnar en del av morgonstunden till att tanda ett ljus och hedra deras minne.
  Stor kram till er alla, ni ar vardefulla!

  Svara
 • Ja man finner inga ord för hur hemskt det är.
  Fruktansvärt!
  Kramar till er

  Svara
 • Som alla andra säger så hittar jag inte heller några ord för vad som hänt…det är en stor tragedi. Det finns så mycket hemskheter här i världen och när den kryper nära oss så känns det ännu värre. Jag reflekterar över hur det kan komma sig att en mamma ( om det nu stämmer enligt media), väljer att avsluta sina barns liv?? Hur står det riktigt till? Vad vet vi egentligen om deras liv, ingenting? Sen att media försöker intervjua små barn om händelsen är under all kritik. Hur ska barn förstå och förklara när inte vi vuxna kan göra det?
  Jag har tänt ljus för de små i mitt hjärta.
  Kram

  Svara