Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:35 | september 21, 2011

I sminkväskan

God onsdag och morgon min vän. Hoppas att allt är väl. Ulle, det gläder mig att höra att din mamma är på bättringsvägen. Tänker på er.
Nu ska jag ta tag i modet, hitta glädjen och börja en ny dag. Ska fara in till stan och barnbutiken Bonti för Joolz-demo och sedan några möten innan jag far hem igen.

En dag med tårar sätter sina spår.


Peter köpte med sin min favoritansiktskräm från taxfreen. Det är en kall och skön fuktkräm. Den piggar upp huden och får mig att känna mig fräschare.


I sminkväskan gömmer sig också många favoriter som kan rädda ett trött ansikte. Concealer från Clarins är ett måste, bare minerals-puder, Guerlain bronzing, rouge från Palina i färgen Pretty, läppglans och mascara från Oriflame.


Palina är ett nytt svenskt sminkmärke. Gå in HÄR! och kika. Det finns massor av bra och fina hjälpmedel mot trötta höstfejjor 🙂
Vi hade en lugn tisdagkväll. Vardagsrutinerna avlöste varandra och vi somnade ganska tidigt allihopa.

Lite glass gjorde susen.


Hur ser din dag ut?
All kärlek ♥
 


10 kommentarer10 kommentarer om “I sminkväskan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt att få demonstrera en barnvagn. Jag älskar barnvagnar och under mina barns yngsta år så har jag gått igenom mååånga 🙂
  Idag ser min dag ut som såhär:
  *Ut och gå (redan avklarat – 4,4 km 🙂 )
  *Jag ska leta kalasprylar till min dotters 6-års kalas på Lördag (har du förresten något bra tips om vad killar i den åldern gillar för musik?).
  *Göra lite övningar med min nacke, är sjukskriven för en wihplashskada. Rätt segt!

  Svara
 • Efter att ha lämnat 2,5 åringen på dagis gav sig resen av familjen ut för att leta soffa. Vi ska flytta till ett urmysigt hus i november och behöver en ny soffa. Är nog dags att beställa en, så att vi hinner få den tills dess:)
  Såg dina bilder på hur köket fallit ihop och lider med er!!! Det är ju en av fördelarna med att bygga nytt – att det är relativt underhållsfritt i många år. Era stackare! Köket är ju annars sjukt snyggt. Hoppas att det inte väntar en massa otrevliga överraskningar i vårt hus och att det snart löser sig för er…
  Nu har jag lite tid att ta det lugnt innan det är dags för dagishämtning. Bebisen Lion somnade precis och det är så värdefullt att bara få vara för en stund!! Snart bär det av ut i regnet igen:( Vad är det för fel på vädret denna sensommar och höst!!! Bara regnar och blåser. Är det samma uppe hos er?
  Kram

  Svara
 • Vad har förresten hänt med länkadet till min lilla blogg?? Den försvann när ni förnyade sidan…Går jag in på min profil finns adressen med där. Ja, ja, det är väl inte hela värden:)

  Svara
 • Man ser verkligen på bilderna vilka av barnen som är vildingarna i familjen… 😉 …..men alla 3 sååå fiiina!!!
  Kram!

  Svara
 • Det som hänt påverkar oss alla men speciellt om man är så nära som ni. Tillsammans är vi starka! Önskar dig en fin dag. Själv sitter jag på jobbet och knappar in budgetsiffror ;).

  Svara
 • Hej Hannah. Läst din blogg under flera år, men kommenterar aldrig. (ska bättra mig)
  Men under ett tufft år med 3 missfall, det ena i v.19, plötsligt bli ensamstående mamma till mina 2 pojkar, sälja hus, bli lurad av mäklare, ja..allt rasade runt mig.. men din blogg har alltid fått mig på bra humör…fått mig att kämpa lite extra..så ett stort tack till dig Hannah! <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är så fruktansvärt så man knappt kan förstå det. När något sånt här händer får det även mig att tänka på allt hemskt som händer i Sverige och i världen som man aldrig får reda på.
  Till någonting helt annat…..
  Ang ditt inlägg om din sminkväska, jag ska klicka hem lite smink och behöver ett solpuder och funderar då på att köpa ett Guerlain, har hört mkt bra om det. Vilken nr har du på ditt?
  Tusen tack för en både underhållande och djup blogg.

  Svara
 • Hej Hannah, vad kul att Calle Schulman ska skänka denna månads pengar från sin välgörenhetsblogg till erat Indiska barnhem:)

  Svara
 • Hej och tack för dina tankar. Det är så tugnt och sorgligt att se sin mamma så sjuk – det är ett steg fram och två tillbaka just nu. Men man får på nåt sett försöka ta en dag i taget. Hoppas det inte gör dig något att jag tömmer av mig lite här hos dig.
  Har idag bara verit hemma med min lilla Elsa (2år) och kollat på Mamma Mu, sovit middag och väntar nu hem övriga familjen.
  du är fin oavsett gråtiga ögon.
  Läste precis din mans roliga inlägg, så kul!
  Ha en fin kväll / kram Ulle

  Svara
 • Id minerals foundation puder kan jag inte leva utan 😉 Har använt det varje dag sedan 5år ett måste i sminkväskan!!! Kram

  Svara