Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:25 | september 21, 2011

Monas universum

Hej min vän. Har haft en fullspäckad dag inne i stan. Tog en sväng förbi Mona, du vet Monas Universum, min big-sis 🙂
Blev som vild när jag och Peter kom till hennes jobb. Tänk dig en jättelokal fylld med allt från vackra saker som ljuskronor i smide, inredningsdetaljer, vaser och ramar till de nyinkomna julpyntet. Söta skäggtomtar och nissar som klättrade på långa rep. Himmelriket för mig 🙂

Mona i egen hög person och HannahPrutt.


Mona dricker endast champagne så en "polan" var på sin plats.


Har Du missat Monas blogg så klicka in HÄR! 
Puss ♥
 


3 kommentarer3 kommentarer om “Monas universum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppsan, vi satt i samma sekund och skrev våra inlägg! Herregud, jag ser ju drogad ut här. Jävla Peter, han kommer aldrig bli en proffsfotograf. För det är klart att man skyller på honom, objektet kan det ju inte vara nåt fel på..

  Svara
 • haha, ja lite drogad faktiskt. 😉
  Försöker hela tiden tänka mig +43 kg på dig. Får liksom inte ihop det.

  Svara
 • Jag gillar din blogg Hannah, den är så mysig och alltid lika spännande att komma in här och se vad du har skrivit 🙂 Kram

  Svara