Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:33 | september 22, 2011

Drömmar

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Här blåser nordanvindar men solen skiner så det är helt okej 🙂
Har drömt mardrömmar hela natten. Den dröm jag minns starkast var att det blev krig. Vi sprang från stridsplan och fallande bomber och William försvann! Vi var tvungna att gömma oss i ett skyddsrum och jag minns hur jag försökte ta mig ut för att hitta William. Jag skrek och grät. Plötsligt öppnades skyddsrummet och William kom springande. Jag grät ännu mer och vaknade av att kudden var blöt av tårara och känslan av panikblandad glädje och trycket över bröstet var kvar. Tänk att drömmen fick mig att må så dåligt fysiskt och psykiskt, den var så verklig. Har du varit med om det?
Har lämnat Liv på förskolan och ska göra mig klar för att fara till kontoret. Långt från krig och hemskheter.

Livan i högform vid frukosten imorse.


Ofelily, den svarta saken och fina fjärilen du såg i bakgrunden på bilderna i förra inlägget är den här.

När det är mörkt ger ljusen ett otroligt fint sken genom stålstängerna. Fjärilen är ett av Livs konstverk.


Önskar dig en fin dag.
All kärlek ♥
 
 


6 kommentarer6 kommentarer om “Drömmar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch för mardrömmar. Och då man vaknar och inte vet om det är på riktigt eller ej.. Fy då! Jag tror du drömmer mardrömmar efter vad som hänt i Sigtuna. Du har tänkt mycket på det, och då blir drömmen oxå orolig. Även om drömmen i sig kan handla om nåt helt annat. Kram

  Svara
 • Hejsan Hannah!
  Först och främst tack för en rolig, allvarlig och bra blogg! Fryder mig till att läsa den varje dag!!
  Jag tycker att du har god smak vad kommer till inredning och skulle sååååååå gärna få lite inspiration till barnrum! Har en liten prins som precis fått ett nytt rum och jag vet inte hur jag ska inreda…behöver lite tips o ideer:-)
  Ha en fin dag:-) Stor kram

  Svara
 • Hej där!
  Tack, nu ser jag. 🙂 Vilken cool ljusstake!
  Men fy vilken jobbig dröm du hade! Jag drömmer ofta och ibland är det just sådär verkligt som du beskriver. Känslan sitter kvar i flera timmar ibland. 🙁

  Svara
 • När barnens pappa bråkade med mig ang vårdnaden om sonen (han misshandlade mig psykiskt under vårt 10 åriga förhållande o även åren efter), så drömde jag att han stod o höll sonen i fötterna över en hamnkant o skrek ”får inte jag honom, ska du inte heller ha honom!!!!!” Det var fruktansvärt att vakna efter den drömmen o den sitter fortfarande kvar i bakhuvudet..

  Svara
 • ibland drömmer jag också så verkligt så jag undrar om det hänt eller inte.
  Lite läskigt.

  Svara
 • Ja usch dessa drömmar är så obehagliga =( Jag drömmer hemska drömmar i perioder speciellt om någon hemskt hänt mig eller i min närhet. Jag skulle tro att efter detta hemska med pojkarna i Sigtuna och du var så ledsen så kommer nog det konstiga hemska mardrömmarna! Man liksom bearbetar omedvetet! Ja det är bara en lite teori (jag är ingen drömtolkare) Vill passa på att önska dig en trevlig helg! Kram

  Svara