Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:50 | september 22, 2011

Josh Groban

Imorgon har jag en överraskning till min mor. Jag ska ta med henne ut på stan och äta en god middag för att sedan fara till Globen och lyssna och titta på Josh Groban.
Tror mamma är hans största fan 🙂

En fantastisk röst.


Jag ser så mycket framemot det.
Kramar ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Josh Groban”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är en snäll och fin dotter du Hannah.Puss o kram på dig.

  Svara
 • Jag ska också dit. Kanske vi ses :). Mannen och jag ska ha 24 timmar utan barn :). För första gången sen barn nr 2.

  Svara
 • Vad roligt!
  Hoppas hon inte tittar in här och ser detta för då är det ingen överraskning längre 🙂
  Ha en trevlig kväll med Mamma, imorgon!

  Svara
 • Åh, vad du är go!! Så glad hon kommer att bli! Ha en riktigt mysig dag! Kram, Carina.

  Svara
 • Hannah, jag vet inte om folk har tjatat väldigt mycket om det och jag ber i så fall om ursäkt. Men din blogg är jääättetrög! Det är nog dina stora bilder som gör det, för jag har inte märkt några problem på till exempel Matplatsen.
  Jättetråkigt, vill ju kunna läsa din blogg utan att bli frustrerad över att det är segt.=(

  Svara
 • Fast nu är det ingen överraskning längre va? 🙂
  Kul för henne – hon kommer säkert bli jätteglad!! Vilken härlig dotter du är.

  Svara
 • Som sagt ni kommer att få en helljuvlig kväll med Josh. Jag lyssnade på honom i söndags live i Köpenhamn. Jag och min mamma 🙂 hamnade på 2.a raden från scenen. Han sjöng mina favoriter ”You’re still you” från Ally McBeal och ”You raise me up”. Lyssna på hans nya album, där finns ett par nya favoriter 🙂 Han är roligare än vad man skulle kunna tro och himla söt förstås 😉 Ha en himla mysig kväll med mammsen!

  Svara