Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:43 | september 22, 2011

These boots were made for walking

I eftermiddags tog jag på mig gummistövlarna och gick en lång tur ute i skogen. Letade efter svamp men kom hem med en hink blåbär istället. Lurades flera gånger av de gula höstlöven som låg på marken. De fick mitt hjärta att hoppa till flera gånger för jag trodde att jag hittat ett hav av kantareller 🙁
Efter min tur i skogen gick jag till förskolan och hämtade Liv. Vi tog vägen hem genom skogen och mötte upp Mio som kom gåendes från skolan.

Ett pitstop på lekplatsen.


Jag red elefanten i dagsadel.


Nu kom William cyklandes. Han for hem till en kompis efter skolan och glömde tydligen bort tiden. Måste värma hans middag nu för vi har redan ätit.
Puss ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “These boots were made for walking”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt ni ser ut att ha det… Jag vill också ha de där snygga gummistövlarna som du har;)
  Ser både sköna och snygga ut!!!
  Ha en bra kväll
  Kram Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Godkväll finaste Hannah.Visst är Hösten underbar? Jag är en riktig höstmänniska.Gillar allt mys med mörka kvällar tända ljus överallt uppkrupen i soffan med en skön pläd .Din sjal Hannah den ser mysig ut.Var har du köpt den? Ha en fortsatt härlig kväll.Kram kram.

  Svara
 • Finaste Marita,
  Så snart sommaren är över på riktigt försvinner min höstångest och jag börjar älska hösten. Som du skriver, tända ljus i mörkret och mysa i soffan är så härligt 🙂
  Halsduken är grå med silvertråd och den köpte jag på Filippa K förra året.
  Puss och kram och tack för dina alltid lika trevliga och varma hälsningar.
  /H
  Ps. Glöm inte lägga upp en bild på dig. Gillar när jag ser er 🙂

  Svara
 • Ni bor så himla fint, både inomhus och omgivningen. Blåbär lät gott, se till att Liv inte har vita kläder på sig då bara 😉 kram Evelina

  Svara
 • Vilka vackra bilder! Hoppas att Mio har det bra i skolan nu och att det blivit en förändring. 🙂

  Svara
 • Hunterstövlar är ju himla snygga, om man nu kan säga att gummistövlar är snygga 🙂 Har också ett par, men visst är de VÄLDIGT rymliga i storlekarna???
  På tal om skor, fick hem mina snygga Minnetonkas som jag inhandlat utan att prova!!! Visade sig dessvärre vara en storlek för stora. Usch, vad besviken jag blev. Till råga på allt har jag ju alltid beslutsångest gällande färg, så jag slog ju naturligtvis till på både ett par bruna och ett par svarta!!!! Får skylla det på att jag är tvilling i stjärntecken och aldrig kan bestämma mig för EN färg. Nu står de där och är snygga i garderoben 🙁
  Kram på dig vackra Hannah!!!

  Svara
 • Hej finaste Maja,
  Hoppas allt är väl. Hur går det med allt?
  Åh, minnetonkas! Är det den låga modellen? Jag kan köpa de svarta av dig om de är i 37 🙂
  Tack för att du finns.
  Puss och kram
  /H

  Svara
 • God morgon och god fredag, vackra Hannah! 🙂
  Oj, har du såna små söta fötter?! Jag har långa och smala, stl 39/40!! Men det är väl också det enda som är långt och smalt på mig! 🙂 Nej, det är den högre modellen med 3 lager franser. Får nog lägga ut dem till försäljning 🙁 Annars blåser förändringens vindar här. Fr o m måndag står jag mellan jobb p g a mitt vikariat går ut i dag. Är alltså i jobbsökartagen. Ska bli spännande att se var jag hamnar. Tack för att DU finns och förgyller mina dagar med din mysiga blogg!! Ska försöka komma på bloggträffen i Malmö i november 🙂
  Önskar dig och familjen en underbar helg!
  Pussen & kramen
  Maja Piraya 🙂

  Svara
 • Blåbär är gott i det mesta ;P
  När vi var på landet sist skulle vi ut och plocka blåbär men hitta INGA men kom hem med massor av trattisar istället, inte så illa 😉
  Trevlig helg!

  Svara