Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:30 | september 23, 2011

PutteLiv i blåbärsskogen

God morgon min vän. Den här veckan har verkligen gått fort. Det är redan fredag! Inte mig emot 🙂

Blåbären jag plockade igår gick åt.


Min egna lilla tomtenissa började morgonen med att äta blåbär iklädd mössa och pyjamas. Mios mobil hade hon också fått tag på. Synen fick mig att tänka på Elsa Beskows Putte i blåbärsskogen 🙂 .Yeah!


Vad ska du göra i helgen?
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ♥
 
 


7 kommentarer7 kommentarer om “PutteLiv i blåbärsskogen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad söt hon är! I helgen ska jag klä mig och barnen höstvarmt och gå på marknad! Köpa gammaldags kokosbollar, brända mandlar, olika ostar och korvar, ta en massa lotter osv. Känslan är härlig att sedan komma hem och mumsa på allt vi köpt! På söndag ska jag ta extra hand om min svärmor. Hon har ont i kropp och själ och behöver lite extra omvårdnad!
  vh
  M

  Svara
 • Oliver är hemma från dagis med feber och förkylning så det blir en lugn helg, nån promenad kanske, baka kanske…
  Önskar dig och familjen en superfin helg!
  Kram
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara
 • Vad härligt att ha blåbär så nära till hands, underbart!
  Liv ser verkligen ut som en söt liten tomtenissa:)
  Jag & tjejerna åker till Stockholm i morgonbitti för en shoppinghelg men nog mest för att springa Lidingöloppet på söndag. Mitt första riktiga lopp……..tänkte be dig hålla en tumme att jag tar mig runt levande?
  Har varit dunderförkyld nu så det är 2 veckor sen jag sprang men jag hoppas göra ett hyfsat lopp ändå:)
  Önskar dig & familjen en superfin och härlig helg!

  Svara
 • Vad gott med blåbär:) I morgon ska vi på dop, så nu ska jag ner på stan och köpa present. Gubben ska bort i kväll så jag och barnen ska ha fredags mys själva, så skönt för det är sällan vi är själva. Och i morgon kväll är vi också solokvist. Vi kanske ska hyra fil och mysa riktigt ordentligt när gubben är borta. Bära in täcke och kudde till soffan och tända en brasa. Jag längtar faktiskt, hahaha! Ha en bra dag!

  Svara
 • Hihi! Hon ar ju sa sot Liv. Busig dessutom. Imorrn blir det en tur over gransen till Tyskland for lite shopping, lunch och mys i Konstanz med mannen och Dixie. Trevlig helg! kram towe.

  Svara
 • Åh hon är så söt din tös!

  Svara
 • Härliga bilder! Ha en skön helg! Kram från Skåne

  Svara