Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:19 | september 24, 2011

Från morgon till eftermiddag

Hej igen min vän. Här skiner solen och det är höst när den är som bäst och vackrast. Har inte gjort så mycket mer än att bara hasa runt och njutit av dagen.

Värmde mitt kaffe som jag än en gång ställt någonstans och glömt bort att dricka det.


Liv var ett surruffs vid frukosten.


När hon fick äta frukost iklädd vantar och gummistövlar sken hon upp som en sol.


Hittade den här burken i kylen. Mio gjorde äppelmos på fritids i fredags.


Jag klär mig inte så mycket bättre 🙂 Har gått runt i pyjamasbyxor hela dagen.Vi tog en sväng ner till RC och åt bullar. Liv gav "hundarna" på uteserveringen kaffe.


Vad har du haft för dig idag?
Kärlek ♥
 
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Från morgon till eftermiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan!
  Jag har som alltid på lördagar, löst Melodikrysset samtidigt som jag äter en ”hemmagjord” hotellfrukost. Sedan tog jag en 5 km powerwalk i det sköna vädret. Lagade riktigt husmanskost, rotmos och köttkorv samt bakade Victoria på Matplatsens browniefudgecheesecake (som jag inte smakat på ännu). Nu skall jag bara ta det lugnt resten av dagen.
  Ha en fin kväll!
  Kram från Stenungsund

  Svara
 • Hej Hannah!
  När du och din mor var på konsert så funderade jag återigen på din sminkning:-) Skulle inte du kunna ha en liten förevisning vad du använder för underlag. Foundation, puder etc.. Jag har dessa pigmentförändrningar på mina kinder som jag avskyr.
  Har du något på dina ögonbryn?? Tycker om både din färg o form på dem.
  Du lyckas sååå bra med din make, snyggt å naturligt!!!
  Mvh Anna

  Svara
 • Hej! jag fnissade som en liten unge, när såg dig på kortet, där du värmer ditt kaffe, då det är kallt och du glömt det någonstans.
  Jag är ju likadan. Ett igenkännande på 1 halv sekund.
  Är dessutom så disträ att när jag äter fil och flingor på morgonen, så går jag liksom bort och gör något annat, så tillbaka till filtallriken ja så där håller det på, ett evinnerligt kretslopp.
  Är liksom en långkörare när det gäller frukost. Kan hålla på länge med filtallriken (för att inte tala om kaffet.) När jag har tid blir det frukost hela dagen (nästan) Kanske borde skriva mina memoarer ang. detta ämnet…… CIAO!!!!!!

  Svara
 • Härligt med mysdagar.Gulliga Liv.Jag vet att jag sagt det många gånger men guuuud vad lik Peter hon är.Här har vi haft marknad idag.Jag är inte mycket för krimskrams och marknader men med besök av barnbarnet så var detta ett måste idag.Vad gör man inte för dom små liven? Ikväll blir det en liten sväng på stan med goda vänner.I morgon sover jag väl;))Ha en skön kväll.Kram på dig.

  Svara
 • Nyss kommit hem från en underbar dag på höstmarknaden. Fick med mig flera lådor med goa gammeldags kokosbollar, närproducerad chevreost, brända mandlar och annat plock. Träffade en kär vän som jag inte sett på länge. Varma kramar och inplanerad fika gjorde dagen helt perfekt!
  vh
  Mamma Monika

  Svara
 • Hej !
  Fina bilder o du o jag ser ungefär lika ut idag…förutom att jag är brunette hahhaa.. 🙂
  Jag har pluggat o planerat inför arbetet i förskolan nästa vecka..sonen har pappa-helg o karln är på jakt men kommer hem imorrn 🙂
  Jag har en fråga….. .
  Jag har oxå fått Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief – men jag vet inte hur jag ska använda den…?… har du den som en ansiktsmaks eller..?..
  Eller ska man ha den under make up.en…?.. Jag tycker den är lite för tjock på nå vis för att ha som vanlig kräm..?.
  KRAM Nikki 🙂

  Svara
 • idag?
  vi har skrivit på kontrakt på ett hus idag. AHHHH! har letat o gått på visningar i tre år, men nu har vi äntligen hittat vårat hus! flyttar 1 december och jag håller på o möblerar alla rum i huvudet.
  utöver det så ska vi ha barn när som helst, BF är om en vecka. det är mycket nu. haha! kram!

  Svara