Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:09 | september 24, 2011

Josh Groban

God lördag min vän. Åh, vilken mysig dag och kväll jag hade med min mor igår. Och ÅHHH vad bra Josh Groban är! Satt med gåshud på hela kroppen under konserten. Vilken röst! Vilka sånger! Han kom ut på scenen i all sin enkelhet iklädd svart byxor, en vit T-shirt, vita Adidas sneakers och en kavaj. Ingen galen scen-historia utan bara fantastiska musiker som spelade gitarr, fiol, piano och andra instrument. Han var spontan, rolig och naturlig. En stjärna!
Innan Groban at the Globan gick vi på stan, kikade i affärer och åt middag på en ny, supersnygg restaurang med god mat. Stockholm STEAKHOUSE på Drottninggatan.

Här kan du få massor av smårätter, bara norrländska delikasser som renkött och älgkorv. Utöver de norrländska smårätterna kan du få varmrätter som grillad lax, tonfisk, oxfilé med tillbehör. Mmmm!


Älskade mamma!Lill-Magnus fina syster Klara är restaurangchef där så det kändes extra kul att äta där.


Jag åt barberque-ribs med coleslaw och pommes.


Mätta och belåtna begav vi oss mot Globen...


... och bland alla människor träffade vi bästa Lill-Maggan och Kristoffer. Lill-Magnus sa att här är det många pilska tanter och bögar 🙂 . Så sant!


Det var helt fullsatt. Jag och mamma satt uppe på läktaren mittemot scenen. Lite för långt bort för min smak. Lill-maggan och Kristoffer hade köpt biljetter samma dag och satt så det kunde höra men knappt se.


Ser du honom?


Publiken kunde ställa frågor via Facebook till Josh innan konserten. Under konserten hade de valts ut några och en var från en tjej som hette Hanna som frågade om han kunde göra henne äran att sjunga en duett med henne. Han kallade upp henne på scenen och hon fick sjunga The Prayer med honom. Hon skakade, hoppade och var utom sig av lycka.
Nu ska jag lägga upp ett litet klipp från min absoluta favoritsång. När han sjöng den kunde jag inte låta bli att fälla en tår.
All Kärlek ♥
 


3 kommentarer3 kommentarer om “Josh Groban”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller fullständigt med! Jag är dock glad att jag såg honom i Köpenhamn där han uppträdde på en mindre scen så känslan blev mer intim 🙂 Han sjöng duett även då med en rysk tjej som fick sjunga The Prayer. Måste garanterat se honom igen nästa gång han kommer hitåt!

  Svara
 • Fina Hannah!
  Jag ville bara säga att din blogg och er sida gör mig så glad.
  Din blogg har varit en favorit sen några år tillbaka och jag läser den varje dag.
  Jag vill tacka för att du delar med dig av livet och faktiskt sprider glädje till så många.
  Kram Sofia

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag blev så glad att du nämnde lilla mig i din blogg. Men det du ska veta var att jag inte bara var alldeles utom mig av lycka…utan där och DÅ uppfyllde min allra högsta önskan. Roligt att just Du var där och såg det =)
  Och det var en helt amazing konsert!! Han är riktigt grym!
  Kramar
  Hanna, med 2 n

  Svara