Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:38 | september 26, 2011

Höstrensning

Hej igen. Idag har jag valt att jobba hemifrån. Lägga ordrar, svara på mail och planera in olika event och möten i oktober. Passar även på att rensa ut i min garderob. Har så mycket som jag inte använder som bara hänger där. Nu åker allt ut. Ska ge till loppisen i kyrkan så vi kan sälja under Faddergalan där 29 oktober. Sedan kommer jag lägga upp på Tradera då jag har många Odd Molly-plagg och andra finare märken. Allt jag får in går oavkortat till flickhemmet.

Här ska det färgkoordineras och sorteras.


Säger till när jag lägger upp på Tradera.
Kram ♥


1 kommentarerEn kommentar om “Höstrensning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • ViIlket fint initiativ av dig!
    Hoppas du får ordning på kläderna, själv brukar jag börja men tröttnar efter halva tiden och det slutar med att det är rörigare än när jag började..Fortsatt trevlig måndag önskar jag dig!
    http://carroskok.blogspot.com/

    Svara