Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:39 | september 28, 2011

Nyckeltjuven

God morgon min vän. Har börjat morgonen med de vanliga frågorna. Har du satt på dig skorna (annars finns det en risk att en av pojkarna går i strumpor till skolan 🙂 ) ? Gympakläder? Skolböcker i väskorna? Men innan dess så har jag dragit det vanliga rutinerna också. Borstat tänderna? Tvättat ansiktet?
Ja, så låter det varje morgon. Hur har du det på morgnarna?
Sedan har jag ett litet bustroll som far runt och helst av allt vill gå i skolan med pojkarna.

Sprang runt och letade efter bilnycklarna tidigare imorse. Vem tror du hade tagit båda? Kolla in blicken!


Tog en bild precis innan hon skulle fara till förskolan med Peter.

Hon var så söt när hon stod och kramade Peters ben. Lite småsur var hon för att det inte gick lika fort som hon ville. Grannpojken Charlie börjar sin inskolning i hennes grupp idag. Oj, som hon har längtat. Hon älskar att ta hand om baby-Charlie.


Nu ska jag fara till kontoret.
”Ses” där.
Kärlek ♥
 


9 kommentarer9 kommentarer om “Nyckeltjuven”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vart är de lila söta hjärtkläderna köpta???

  Svara
 • De köpte jag på GAP i USA förra vintern.
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej!
  Hon är för go eran lilla tjej! 🙂
  Ska ni vara med på Underbara Barn-mässan 14-16 okt med era vagnar? Ska du dit nån av dagarna och jobba i så fall? Funderar på att åka upp på mässan. Jag har aldrig varit på den, så det är väl dags nu 😉
  Nu ska jag lägga mig och vila. Bäst att passa på när Lisa sover….Har åka på en fy dundrarns förkyldning 🙁 Inte nog med det så har jag fått ett sånt bett sov Liv hade på foten på mitt knä! Kan nästan inte gå!!!! Gör sååååå ont och är supersvullet. Är ju känslig mot mygg, så det är väl nån liten sån rackare som bitit mig lite tokigt!
  Ha en bra dag!!
  KRAM, Carina

  Svara
 • Åh fy, stackare! Hoppas du kryar på dig!
  Ja, jag kommer stå där varje dag i vår JOOLZ-monter. Så klart du ska komma dit 🙂
  Hoppas vi ses.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Tack 🙂
  Kul! Då måste jag få tummen ur och åka! Vill ha en ny vagn till LIsa (sulkytyp) och den Liv har ser så bra ut i och med att hon kommer upp lite. De flesta andra sittvagnar sitter de nästan på marken och åker….. 😀
  Kram, C.

  Svara
 • Våra morgnar.. dom är .. lugna och tysta. Dom var det i alla fall. När jag och Talibanen (ja, jag har oxå en taliban sedan tre år tillbaka .. långt innan jag började läsa hos Mona) fortfarande var ensamma!
  Nu har vi en birmakatt, en bengal och en 11 veckors bondkatt. Det är lite mer highlife nu! 🙂
  Taliban vill gosa kattbäbis. Kattbäbis skriker. Taliban skriker på mamma och undrar varför kattbäbis inte vill gosa 😉
  I övrigt råkar vi ha världens sämsta morgonhumör både jag och liten vilket resulterar i att vi alltid sitter i varsitt rum på morgonen då ingen av oss orkar prata.. Försöker jag tilltala Talibanen får jag bara ett surt: Tyst mamma! 😉
  Nämde jag att talibanen var 3 år? Hehe!
  Men det är bolibompa, frukost och sedan lite gos och bus medan vi klär på oss .. sedan är det oftast ganska stressigt ner till dagis 😉
  Ha en fin morgon Hannah!
  //Hondjuret

  Svara
 • Hon är helt ljuvlig…:)!
  kram

  Svara
 • Känner igen det där med nycklarna från när mina barn var små. Ett tips,jag samlade ihop några nycklar som inte användes(egna,släkt o vänners) och gjorde en egen till flickorna,det uppskattades o mina nycklar fick vara ifred:) O by the way,du e så fin<3

  Svara
 • hihi…hon ser minst sagt liiiite skyldig ut, sötnos, men förstår att du blir irriterad när man kommit sig iväg och är på plats på kontoret och måste vända;=)) Underbara barn!

  Svara