Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | september 29, 2011

Photowall

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Här hemma var det inte så lätta att jobba. Pojkarna har studiedag så jag är hemma med dem. Nu är de ute och cyklar så jag får passa på att skriva till dig 🙂
Om en timme kommer Matilda som har Classic Living hit. Vi ska planera och göra en inbjudan till dig för en kväll i hennes butik med mingel, shopping och mys. Boka 25:e oktober redan nu ve tja.
Jag är i full färd med att få klart allt här hemma. Vi har bott här i flera år men det finns fortfarande saker att fixa. Särskilt vårt kök 🙁
Just nu fokuserar jag på mindre påkostade förändringar. Väggen bakom köksbordet och pojkarnas rum är det fokus på nu.
Fröken Bauer här i ”familjen” håller på att hjälpa mig med snygga detaljer och bra planering när jag ska fixa om på William och Mios rum. De har länge önskat sig grafittiväggar. Kolla var jag hittade på Photowall.se. De kommer bli galna av lycka.

En vägg på Williams rum kommer prydas av denna grafitti-tapet.


Och så här blir Mios ena vägg. Coolt va?


Nu till vår köksvägg.

Tänk bort Livs kök och det fula vita skåpet till vänster, då har vi en hel vägg som kan pimpas.


Photowall hittade jag flera olika fototapeter, bl a en med Modesty Blaise. Tuff tjej 🙂
Så här står det på hemsidan:
”Tillsammans med talangfulla fotografer och designers från hela världen skapar Photowall unika och inspirerande väggdekorer. 
Man kan också göra specialanpassade tapeter av sina egna favoritbilder.
De har både skräddarsydda tapeter och canvastavlor som ger möjlighet att skapa en egen, helt unik miljö i hemmet.”
Kanske ska jag göra en egen bild på hela familjen eller bara hålla det stilrent med någon enkel figur eller motiv.
Tycker om när det blir lite levande och mer djup.
Vad tycker du?
Puss och kram ♥
 


11 kommentarer11 kommentarer om “Photowall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Eftersom den väggen redan är som en omålad tavla så kan du ju göra precis som du vill, men jag tror på ett familjekort på den väggen förstorat givetvis, i svart & vitt, antingen bara på barnen eller ni alla tillsammans. De hade blivit jätte fint som en stor tavla, man behöver ju inte ta hela väggen utan att de blir som en ram. Om du hänger med hur jag menar, Annars e det alltid snyggt med en färgklick också. Lycka till med valet, ps killarnas fondväggar blir super tufft och snyggt. Vad har Liv för tapeter i sitt rum?

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en jättebra blogg 🙂 Jag skulle vilja fråga vad det ljusa golvet heter som ni har i ert kök? VI är på jakt efter något liknande och det som ni har är ju jättefint! Gärna märke och vart ni köpt det.
  Jättetack på förhand!
  Hälsningar
  Emma

  Svara
 • Tack Hanna för tipset!
  Har också en stor vit vägg i köket som jag har stört mig på. Har inte lyckats komma på något fint att ha på väggen. Jag har hittat en tavla på Photowall :0)
  Hoppas nu att min man håller med mig i mitt val av tavla.
  Vill även passa på att tacka dig för en jättefin och avslappnad familjeblogg! Jag har själv två döttrar och en bonusdotter. Hämtar mycket inspiration från din blogg.
  Hälsningar
  Cissi

  Svara
 • Hej Hannah! Är man riktigt säker på vad man vill ha så tycker jag tapet är riktigt snyggt. Är man lite osäker skulle jag välja en stor canvas tavla som man kan flytta på om man vill byta. Vi har också tittat på photowall och vi är sugna på en Star wars tapet (ja, du läste rätt) i köket. Motivet är över planeten coruscont med en massa byggnader. Ser nästan ut som en vy över New York eller nåt!
  Grafitti tapeterna till pojkarna kommer bli så coolt. Min grabb är inte riktigt där än, så han får ha sin spiderman vägg ett tag till. Alltid kul med inspiration!!!

  Svara
 • Ett collage på hela familjen skulle vara häftigt! kram towe.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en superbra blogg!
  Jag tycker personligen att det hade blivit mer stilrent om ni hade haft tavellister längst väggen med olika svartvita foton. Då får ni det mer stilrent vid matplatsen, precis som ni har det i övriga huset 🙂

  Svara
 • Mio o Williams rum kommer bli hur coola som helst när de är klara!
  Jag tycker ABSOLUT att ni ska trycka upp en fin bild på hela familjen på den köksväggen. Jag tänkte det direkt när du skrev om Photowall (då jag själv kollat där förut) innan du skrev det. 😀
  En svartvit bild på er vore superfint tycker jag!
  Kram kram

  Svara
 • Hej. ville bara nämna att jag har köpt den ena av modesty blaise tapeterna därifrån, har legat i ett skåp nu i ett halvår men kommer att komma upp innom ett par veckor. Sååå förväntansfull e jag, den e i mindre skala då väggen inte är gigantisk, jag skickar gärna en bild på det färdiga resultatet när den kommit upp, om du vill?. Så länge kan du få kika in min sida på Styleroom.se där heter jag icait, så sök på icait i sökfältet så ser du alla mina inredningsalbum just fr mitt hem. Hilmla trevlig blogg har du=)

  Svara
 • Hej!
  Tack för mysig blog. Jag tycker att du ska sätta upp en tom stor svart ram på väggen bakom köksbordet. I ramen sätter du mängder med små ramar där du självklart har satt i foton på din fina familj.
  Grafittiväggarna var så snygga, de lär bli överlyckliga.
  Ha det fint! Kram Jenny

  Svara
 • Åhh vilka supertuffa tapeter, tror även jag har en 11 åring härhemma som skulle bli överlycklig av en sådan färgexplosion i sitt rum.. 🙂
  Vad är det för event som ni planerar, låter ju riktigt trevligt i alla fall..
  Ha en superfin helg!!!

  Svara
 • this is all I needed to post on 30BAD and have my account deleted. thank you.

  Svara