Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:47 | september 29, 2011

Planering i sommarvärmen

Hej igen 🙂 Tack för tipsen!
Nu har Matilda, hennes man och deras nyfödda lilla prins farit hem. Vi har planerat massor. Det kommer bli en urmysig kväll den 25:e oktober. Snart kommer inbjudan ♥

Det är inte alltid lätt att ta korten själv. Jag fick inte riktigt plats med alla oss tre på bilden 🙂 .


Vi ska cykla ner på stan nu. Lovade pojkarna att vi skulle fika på Tant Brun. Tänkte även packa ner en matsäck så vi kan ha en picknick på vägen hem när vi hämtat Livan på förskolan.
Det är helt fantastiskt väder. Solen värmer likt en sommardag. Tydligen ska det bli ännu bättre under helgen. Hoppas!
All Kärlek ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Planering i sommarvärmen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt mysigt. Picnic ar ju det basta som finns. Onskar er en mysig torsdag! kram towe.

  Svara
 • Tack för ett mysigt möte! Kommer bli en toppenkväll. Hoppas ni har en mysig fika. Vi fick en underbar lunch på våfflan i solenssken.
  Kram kram

  Svara
 • hej! måste bara fråga hur du får dina fransar att hålla sig böjda. köpte ”din” mascara från lancome. toppen bra men efter en stund är de inte böjda längra.. tänkte att du kanske satt inne med något tips?
  tack för en fin blogg!
  kramar

  Svara
 • Hej Sofie,
  Mina är böjda i sig själv så jag målar dem bara. Vet att fransböjare hjälper fransarna att vara böjda längre. Böj dem alltid före du målar. Böj dem riktigt ordentligt, måla två ”lager” mascara så hoppas vi på att de håller sug böjda 🙂
  Vet att vissa salonger kan göra en permanent böjning på ögonfransar men jag vet inte om det är bra. Min vän gjorde det för flera år sedan, då blev de krulliga. Inte så kul men metoden är väl lite mer beprövad nu och förhoppningsvis bättre.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • tack snälla för ditt snabba svar! kram

  Svara
 • Hej Hannah! När vi ändå pratar skönhetstips…. vad har du för nummer på ditt guerlain solpuder? Det är ju så viktigt att det inte blir orange, inte så roligt att se ut som en morot i fejjan:)
  Sofe,
  tips för böjda ögonfransar! Jag har prövat ett flertal olika fransböjare. måste säga att den från h&m är fransböjarnas rolls royce! Den först och sen lite lancome mascara.
  Kramar

  Svara
 • Jättefin bild på dig och pojkarna. Synd att han inte riktigt fick plats haha! Kram

  Svara