Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:51 | september 30, 2011

Gå på äggskal

Hej min vän. Min favoritdag, som du redan vet vid det här laget, är här! Freeedag!
Ikväll ska jag och Peter ha en fredagkväll på tumanhand. Vi ska äta middag, och som vi gjorde på våra första dejter, och både öppna och stänga restaurangerna genom att prata i timmar. I en vardag tryter samtalsämnena lite och allt handlar om jobb och barn. Ikväll blir det skvaller, kärlek och skratt 🙂
Inatt sov både Mio och Liv inne hos oss. William sov hos en kompis. Peter kunde inte sova på hela natten för tydligen snarkade jag (vilket jag tror är lögn), Liv sparkades och Mio gnisslade tänder. Peters uppsyn imorse kunde få vem som helst att tro att han sovit i ett dike. Sliten.

Liv började morgonen med att gå till grannens sandlåda. Hon var mycket koncentrerad på sitt sandslottsbygge, och kastade en irriterad blick när ljudet av en bil störde henne.


Mio är fortfarande ett pyjamstroll och blev tagen på bar gärning med att skala ägg gåendes. Hittade ett spår av äggskal. Grrr!


Vad ska du göra i helgen? Förutom ikväll ska vi bara vara hemma och mysa. Se om några vänner kanske vill komma ut på middag imorgon. På söndag ska dock iväg en stund då jag ska överraska pojkarna med en bio. Har köpt biljetter till The three Musketeers i 3D.
All kärlek ♥


14 kommentarer14 kommentarer om “Gå på äggskal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha! Stackars er som får höra att Peter inte kunde sova pga av snarkningar, gnisslandes och sparkar. Det var säkert han som sparkades, snarkade och gnisslade tänder. Här i helgen blir det också mys. Lugnt och skönt. Promenad till lokala marknaden imorrn, titta på höglandsboskap vid stadsmuren och kanske fik ute på något mysigt kafe. Bristen på goda bakverk som finns i Sverige är dock en besvikelse men det har man lärt sig att leva med efter många år här. Trevlig helg! kram towe

  Svara
 • Tack Towe för att du alltid skriver och delar med dig 🙂
  Kram kram
  /H

  Svara
 • Haha känner igen de där, Filippa liggar typ alltid i våran säng 160 bara så min sambo och jag har varsin kant att sova på, Hon gnisslar tänder och imellanåt får man en känga av en hand eller fot som kommer farandes. Kan säga de blir skönt att sová för en ggn skull i egen säng då jag och ngr polare drar till gbg imorrn på våran tjeträff vi har ngr ggr per år eftersom vi bor långt från varandra. Idag blir det bara fix till bolaxet köpa lite champange och lite annat gott att dricka till morgondagen, samt leta presenter till de som fyllt 40 och en som gift sig. Kanske hittar jag ngt till mig själv i klädväg då de är stora shopping helgen denna helg 🙂 Ha en underbar kväll du och mannen, ps min sambo tar med sig barnen och en kompis till barnen och åker till badhuset imorrn, äventyrsbad, jätte kul 🙂

  Svara
 • Ursäkta alla felstavningarm jag hoppar över bokstäver och missar eller byter ut, min nya data har fått lite hmm kaffe o annat dylikt översig så bokstäverna fastnat ibland. Sen e jag lite snabb för snabb med fingrarna som leder till felen 🙂 hoppas på överseende ..:)

  Svara
 • Vad härligt det låter! Du är ursäktad 🙂
  Kram och trevlig helg
  /H

  Svara
 • God middag vackra du.Det låter med andra ord som en perfekt helg.Det gäller att att ha lite egentid med sin man då och då speciellt när barnen är små.När dom är vuxna så blir det massor med egentid tillsammans;) Här i Skåne skiner solen och man bara njuter.Det gäller att ta till vara på dagarna nu.I Kväll blir det mest slappa och mys.I morgon ska vi till vänner på middag.Som vanligt kommer vi väl att äta o dricka o snacka skit halva natten så Söndagen blir i soffans tecken;))Önskar er en riktigt härlig Fredag och helg.Puss o kram.

  Svara
 • Goddag. 🙂
  Vad mysigt med en helkväll för er på tu man hand. Nu har jag inga barn själv, men tycker ni verkar vara rätt bra på att ta er den tiden ibland. Det är det många fler som skulle behöva.
  Själv ska jag njuta av att vara själv ikväll då sambon ska ut o ta ett par öl med en kompis. Guuud så skönt det ska bli! 😉
  Kram till dig & hoppas ni får det superhärligt ikväll!

  Svara
 • Jag o 5 tjejer till ska ut o äta, jag bor i Boden, visst hade du anknytning hit??:)
  Imorgon är det fest hos mig, vi ska återuppleva gamla minnen, där det kommer spelas musik som vi lyssnade på förr:) Så fullt upp mao…såg på nån löpsedel att du o Maggan är ovänner, inte stämmer väl det?? Ni har ju verkat så tighta?? Hoppas inte iaf, kul att du delar med dig av din vardag, kram

  Svara
 • åh, jag vill också se De tre musketörerna! älskar 3D-bio. men, det blir en lugn helg. är riktigt HÖG gravid och vi är beräknade på söndag, så känner inte riktigt för att knöla ner mig i en bio-fotölj.. 😉
  blir till att packa o dona istället, skrev på hus-kontrakt förra veckan, flyttar 1 december. det är mycket nu!
  kram kram!

  Svara
 • Hej fina Hannah…
  Tänkte bara höra med dig var någonstans du köpt Livs urfina kofta hon har på sig på bilden ovan?
  Ha en fantastiskt fin helg.
  mvh Johanna

  Svara
 • Hejsan, så mysigt med helg på tu man hand! Jag håller på att baka pajer till min äldste sons 21-årskalas imorgon. Tankarna far iväg… Mina barns pappa slutade sitt liv för 10 år sedan – dagen efter sin sons 11-årsdag, vad vi tror i alla fall… vi hade separerat och han bodde ensam, han hittades den 2/10…
  Det är alltid jobbigt denna tiden – samtidigt som man firar födelsedag, så finns det med, det jobbiga som hände då…
  All Kärlek till Er fina familj, var rädda om varandra!

  Svara
 • Styrke kram till dig Tinalina, hoppas att din son far en fin fodelsedag! Ma sa gott!

  Svara
 • Tack!
  Må väl!

  Svara
 • Ah vad harligt med date-night, hoppas att maten smakade 😛
  kramar

  Svara