Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:20 | oktober 2, 2011

ROSA BANDET

God söndagkväll min vän. Hoppas att du har haft en fin helg.
Igår, den 1 oktober började bröstcancermånaden. Under hela oktober kör Cancerfonden en kampanj för att besegra denna djävulska sjukdom. Det är allt för många kvinnor som drabbas och allt för många liv som släcks alldeles för tidigt. Nu kan vi alla vara med och stödja kampen.
I år är det Per Holknekt och hans Lena Philipsson som har designat det ROSA BANDET.
Så här säger de om sina tankar bakom banden:
”Rosa Bandet handlar om att bry sig om. Och vad kan symbolisera det bättre än en omfamning? Vi lät bandets korsande ändar bli till två armar som håller om någon, en gest av värme och omtanke. Det kändes också naturligt att göra en manlig och en kvinnlig variant, för att påvisa att bröstcancer är något som angår alla. Som en liten bonus har vi utformat banden till en rosa minikollektion med sex olika mönster. Våra hjärtan klappar ju lite extra för mode.
Vi har båda levt i närheten av nära och kära som drabbats av cancer i olika former. Tack och lov gör forskningen underverk och bidrar till att överlevnaden ökar. Därför var det en självklarhet och en ära att få ställa upp i kampen mot bröstcancer.”
Det är flera företag som tar fram speciella rosa produkter som vi kan köpa. Från varje produkt går självklart pengar till cancerfondens forskning om bröstcancer.
Jag har några favoriter som jag helt klart kommer slå till på. Jag får min nya bil nästa vecka så de här rosa godingarna från Mekonomen kommer passa perfekt 🙂

Rosa rattmuff.


Rosa tärningar att hänga i backspegeln.


Rosa bogserlina.


Läpparnas bästa är helt klart Försvarets Hudsalva.

Nu i snygg rosa förpackning.


Vill du läsa mer om Rosa bandet-kampanjen klicka in HÄR!
Sprid budskapet vidare snälla ♥


2 kommentarer2 kommentarer om “ROSA BANDET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kolla in den här kniven, som skänker 10% till bröstcancerfonden. SJUKT snygg 🙂
    http://www.shopping4net.se/Hem/Koek/Knivar/Pure-Komachi-2-Santokukniv.htm

    Svara
  • Hej, sedan du ar en som stodjer Rosa bandet har jag lust att fraga vad du anser om alla artiklar och dokumentaren som gjordes nyligen som granskat rosa bandet och vad alla insamlade pengar egentligen gar till. Astra Zeneca ar till exempel en av de storsta sponsorerna av rosa bandet och en av de storsta foretag som slapper ut giftiga kemikalier..som i sin tur orsakar cancer…

    Svara