Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:04 | oktober 6, 2011

Frukost

God morgon min vän. Har precis fått iväg pojkarna till skolan med ryggsäckar och kläder. Är helt svettig 🙂
Liv sover fortfarande. Hon har stökat runt hela natten så jag låter henne sova ett tag till. Passar på att äta min frukost i lugn och ro.
Min frukost denna morgon är min favorit.

Tärnar ett äpple och häller över musli med nötter och torkad tranbär och så linfrön...


... blåbär som jag och Liv har plockat...


... och tillsist lättfil. Lättfil som jag precis spillde över datorn.


Idag ska jag in till stan ta pressbilder och efter det ska planera inför en Rosa frukost som jag ska annordna tillsammans med Cancerfonden och Rosa Bandet.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ♥
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Frukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför är bloggen så seg ?

  Svara
 • Jag vabbar i dag min tös har åkt på ögoninflammation =( Men är hur piggelin som helst så vi bakade scones nu på morgonen, rensade svamp så våran frukost blev varma scones, te och smörstekta kantareller 😉 Ha en bra dag Hanna Kram

  Svara
 • helt svett här med. allt blir säkert 7 ggr mer omständigt med två barn av nån anledning (vad blir det då inte med tre 😉 ). Kan inte förstå hur jag tyckte det var jobbigt med ett, det var ju rena semestern i jämförelse 🙂
  kram och ha en fin dag!!

  Svara
 • Hej! Är i dina trakter idag. Nämligen Solna. Jobbgrejer 🙂
  Kram!

  Svara
 • Ibland ser man på första sidan att ni har skrivit nya inlägg, men ändå går det inte att läsa dem…. vad beror det på ?? Nu var det så på Matplatsen

  Svara
 • Godmiddag får jag säga nu, skönt med lite egentid vid frukost. Frågade innan vart du köpt hästtröjan Liv hade på sig, den var så himla söt. Jätte fin kappa du köpt till henne förövrigt vantar och mössa. Filippa fick Hello Kitty i vinterkläder och hon e sååå glad för det. Hade likvärdig kappa till min numera 13 åring fast röd hon var såååååååå söt i den. Men alla barn är olika och passar inte i allt pga deras personlighet 🙂 Min Terese var ingen rosa tjej medans Emelie & Filippa var det/är. Tessan är mer naturens färger brun,vit,svart! Ha en bra dag, jisses vad du hunnit uppdatera han inte vara inne igår och de var massa nytt, kul 🙂

  Svara
 • Har inte lyckats komma in på sidan på flera dagar och nu när det gick så är det såååå seeeegt! What’s up?!

  Svara