Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:51 | oktober 7, 2011

Överraskningsfest och bokrelease

Hej igen min vän. Nu har jag tryckt in allt skräp i skåp och lådor och sopat dammet under mattan. Nu är det bara en raggardusch som saknas så är jag klar 🙂
Igår kväll var jag och Peter bjudna på Martin Melins bokrelease. Det var hans godhjärtade fru Camilla Läckberg som i smyg planerat och bjudit vänner på releasemingel för att fira honom och hans nya bok Coola Pappor.
Martin trodde att de var på väg till en gemensam föreläsning. På vägen dit kom Camilla på att hon ”glömt” sin plånbok på Gamla Enskede Bageri så de var tvungna att stanna till där. Han verkade få en smärre chock när han klev innanför dörrarna på det mörka bageriet och möttes av att lamporna tändes och alla hans vänner var där 🙂

Här inne gömde vi oss bland kanelbullarna. Otroligt mysigt bageri.Träffade Nele bakom Studio Nele och alltid lika varma och trevliga Lotta Gray.Jag gick inte hem hungrig, det vill jag lova 🙂 .


Surprise!Martin, Grattis till boken Coola Pappor och Tack Camilla för en trevlig kväll.


I helgen åker Mio och William till Mios pappa och jag ska ta med Peter och Liv på en liten hemlig mysfredag.
Vad har du för planer?
Var rädd om dig!
Vi hörs om en stund igen.
All Kärlek ♥
 
 


9 kommentarer9 kommentarer om “Överraskningsfest och bokrelease”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad spännande med hemlig mys-fredag:-)
  Själv ska jag åka ut till landet i skärgården.
  Det gäller att suga ut det sista nu innan vi stänger igen för vintern.
  Så i kväll blir det ved bastu och ett dopp det är burrrr men skönt efterråt.
  Önskar Dig en underbar helg!
  STOR KRAM Helene

  Svara
 • Hej Hannah! Ville bara tacka så otroligt mycket för filmerna som kom med posten idag. Jag blev så glad och rymdes av värme i hela kroppen!
  Hoppas du får en fantastisk helg!
  Många kramar Emma

  Svara
 • Vilken överraskning Martin fick!
  Ikväll ska vi fira våra 11 års dag tillsammans med mysmat och idol;) Länge leve kärleken!!;=)

  Svara
 • Hej igen gulliga du. Tack snälla för att du håller tummarna. Visningen gick bra och hon verkade seriös. Nu gäller det bara att hon väljer MIN lägenhet. I så fall får jag flytta till Gamla Enskede och gå på det här mysiga bageriet där ni firade Martin. 🙂 Vore så skönt att få komma ”hem” till Sthlm igen.
  Önskar dig en fin fredag, Hannah.

  Svara
 • God eftermiddag, vaknade kl 13.00 har jobbat hela natten, men innan jag somna vart kl nog 9.00 sen vaknade jag vid 10.20 pga min äldsta dotter åker till mallorca imorrn, sen sov jag lite till och hon väckte mig innan jag drog. Så lika bra o gå upp vid 13.00 kan säga jag e rätt slut. Ska jobba hela helgen så blir inget speciellt här för mig, bara jobb o jobb. Job¨bar på en strokeavd så bitvis e det hästpass. Ha en härlig helg,

  Svara
 • Ja du ser jag e trött, jag drog står de, hon drog /åkte ska de ju vara givetvis. Godag yxskaft 🙂

  Svara
 • Åh jag älskar också det bageriet !
  När jag är i Stockholm så klipper jag mig på Salong Blond på andra sidan Nynäsvägen och går alltid dit för att köpa smörgås/bulle eller deras underbart goda choklad-frön-nöt-torkad-frukt-blandnings-kaka… eller kaka och kaka, det är snarare en tung chokladbit fylld med tidigare nämnda saker.
  Underbart gott !

  Svara
 • Vad kul för pojkarna att de kan vara tillsammans hos respektive pappa. Mios pappa är himla gullig som ställer upp 🙂 hoppas ni får en härlig helg! Själv blir det nog en lugn helg för mig. Varit förkyld i snart 1½ vecka men trotsar detta och ska träna ikväll 🙂

  Svara
 • Åååhh så roligt att se, jag läste och såg bilder på Martins blogg tidigare idag också. Vi bor nära detta underbara bageri och strosar förbi där dagligen, vi hade också dopfesten för våran son inne i kyrkvillan mittemot som skymtar på bilderna. Jag vet att Camilla sitter och skriver sina böcker därinne i bageriet ibland, hur hon nu kan koncenterera sig där!?? 🙂 det är väldigt hög akustik därinne och det blir lätt ett väldigt högt ”sorl” där men det verkar funka för henne! 🙂 Kram!

  Svara