Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:01 | oktober 9, 2011

Café Opera och Disco

Hej min fina vän. Här skiner solen och det ser ut att bli en strålande söndag. Jag, Peter och Livan sitter i bilen, full av vagnar, på väg till Café Opera. Vanligtvis brukar man dansa dicosdans där vid tolv på natten men vi kör lunchtid istället 🙂
Vi kommer visa JOOLZ-vagnar och så är det en stor familjebrunch med pannkasbuffé och mini-disco för de små. William och Mio kommer också dit.

Liv hjälpte oss att packa bilen.

Önskar dig en härlig söndag.

Hej på en stund.

All Kärlek ♥

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Café Opera och Disco”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fiiina Hannah! Vad treeeevligt det var att få träffa dig idag, verkligen. Ni var så goa både två….och dina ungar är verkligen ljuvliga. Tror att W blev lite impad av husbandets tatueringar. Hihi… 😉
  Nu när jag tittar på en av era vagnar ser det ut som en är i jeans tyg? Ser jag fel? Såg ingen sån idag.
  Tack för pepp idag, det behövdes och nu lutar det nog åt att det blir 2 dagar ensamma på resa. 🙂 Ska göra allt jag kan för att det ska bli sådär underbart och umgås själv med min härliga man. I värsta fall tokhälla i mig vin hela helgen. Det blir fina behandlingar det. 😉
  Puss & Kram

  Svara
 • Hej fina Du. Dito! Det var verkligen kul att träffa dig och dina två killar också. Så glada och härliga ni är. Jag vet att ni kommer få en underbar helg, bara njut. Ska peppa dig lite mer när vi syns på UnderBARA BARN-mässan på fredag 🙂
  Japp, det är en jeans-vagn på bilden. Tyvärr fick vi inte plats med fler den och några andra färger på Caféet. Men jeansen är den som är topp tre populärast. Skitsnygg.
  Puss och kram ♥

  Svara
 • Hej!!
  Hur kommer det sig att du och din syster aldrig träffas bu för tiden?? Ni var ju så jättekompisar förr!! Du skriver aldrig ngt om bebisen som är på väg eller nåt! Synd för era barn för de verkar ju trivas ihop iaf!!!
  Kram

  Svara
 • Hejsan Hanna!
  Vilka söta barn du har.Det är roligt att följa dig och din familjs dagar. Vardagar som helger. Tycker att du och din syster verkar vara bra människor och bra människor behövs i denna värld. Det finns så mycket ondska och girighet i världen. Jag tycker också att eran mamma verkar vara en bra människa.Det är den bild som jag fått av er.
  Har försökt att skriva förut och haft problem med lösenordet. Brukar alltid ha problem med lösenord.Hoppas att det funkar nu då.
  Jag är avundsjuk på att ni hittat så mycket fina blåbär i skogen för jag har inte hittat så många. Har väl letat på fel ställe.
  Härligt att bo nära skogen. Verkligen kul för dina barn. Det är så synd att så många barn sitter inne och håller på med datorn istället för att vara ute och leka. Jag är glad att jag var barn på 70-talet. Vi lekte burken,brännboll,hallihallå,m,m Vi var mellan 3 år och 25 och alla lekte vi tillsammans tills det mörknade. Det var tider det. Jag längtar tillbaks till när jag var liten.
  Trevlig höst och ta väl hand om dig och dina barn
  Kram Agneta Blomberg

  Svara
 • Hejsan Hanna!
  Nu när det funkar att skriva så måste jag skriva det som jag skrev när det inte funkade och inlägget hamnade på vinsidan och det lustiga var att jag fick ett trevligt svar från någon. Apropå att plocka blåbär så skrev du att du var rädd för fästingar och jag skrev att det finns anledning att vara det.Jag har varit sjuk i 16 år i sviter av borrelia med influensasymtom och en liten hjärnskada som gjort att jag har tinnitus och hörselskada. Vill inte skrämma upp dig men jag ville bara berätta. Man skulle vara katt för dom kan tydligen inte få borrelia. Lyckos dom. Apropå katter så har jag arbetat på ett katthem ett tag. Katterna är underbara. Lite kärlek och lite mat så är dom nöjda. Det är så kul när en rädd katt slutar att vara rädd och kommer fram och kelar länge.
  Krama barnen och må så gott
  Kram Agneta Blomberg

  Svara
 • Vilken otroligt vacker bild på dig Hannah! 🙂

  Svara