Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:39 | oktober 9, 2011

En lång och mysig dag

God kväll kära vän. Har du haft en fin helg? Vi avslutade denna helg med en riktig familjekväll. Vi åt middag, pratade om helgen som gått och sen bäddade vi ner oss allihopa, med täcken och kuddar i soffan, och tittade på film.
Dagen var rolig, både för mig och barnen. Det var en riktig familjefest på Café Opera och jag träffade några av oss här i familjen. Som jag skrivit förrut så blir jag alltid glad när du kommer fram och säger hej.

Vi var där långt innan det började och ställde iordning vår lilla hörna. Liv hade tur för hon fick prova på massor av roligt innan det blev kö och massor av andra barn. Ansiktsmålning, fiskedamm, måla på en bil och äta 🙂 .


Alla vuxna bjöds på bubbel.


Personalen dukade upp maten.


Tror jag fick någon form av matabstinens-skakningar för alla bilder på maten är suddiga.

Pannkakor med sylt och grädde.


Köttbullar, potatismos med gurka och lingonsylt.


Ceasarsallad med kyckling.


Åh, nu blev jag hungrig 🙂

Älskade William och Mio kom också dit. 

Liv satt helt blixtstilla och var väldigt koncentrerad.


William ville ha ett peacetecken på kinden, men hon målade victorytecknet. Men det såg mer ut som en bunny.Liv blev jätteblyg när lokalen fylldes med barn, stora som små. Men släppte loss efter en stund och dansade och busade.


Liv invigde målandet på bilen som stod inne i lokalen. Med vattenfärger fick barnen kladda och måla bäst de ville. Mycket uppskattat! Undra bara om det är lika uppskattat om något av barnen gör det hemma på bilen med en annan typ av målarfärg 🙂 .


Jag gillade det. Det är ju bara att tvätta bilen.


Får jag verkligen göra så här?


Nu ska jag sova.
God natt ♥
 


5 kommentarer5 kommentarer om “En lång och mysig dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tänk vad många roliga kvällar man har haft på Café Opera. Fick också matabstinens skakningar av dina bilder 😀 men nu är det läggdags (lite försent för mat) för mig med och regnet smattrar på rutan. Förbannade regn!!! Sov gott ♥

  Svara
 • Vilken härlig, mysig och fin blogg du har! Dagen på Café Opera såg underbar ut och nu blev jag riktigt hungrig av de där bilderna 🙂
  Ha en bra dag!

  Svara
 • Hej!!
  måste bara kommentera, läser din blogg varje dag, och vill bara säga att vilken fin människa du är, tänk om fler var som du.
  Och att du bjuder så på dig själv och din familj.
  Tack!!!
  Kram kram

  Svara
 • Haha vad skyldig hon ser ut på sista kortet 😉 Vad fina ansiktsmålningar min Claris skulle aldrig våga =( TACK för filmerna Lejonkungen och Pirates of Carribien dom kom i fredags alltid så kul att vinna! Nu ska vi ha nostalgikväll med Lejonkungen här hemma vi hann inte i helgen för jag och claris var bortresta! Kram till dig jag läser alltid bloggfamiljen kanon sida!!!

  Svara
 • Vilken mysig helg! Å vad duktiga tjejerna var på ansiktsmålning! Vi har också myst här hemma 🙂 Städat, bakat, umgåtts och ätit gott 😀 Idag vabbar jag, första gången i höst. Gossen är förkyld och har fått en jobbig hosta. Jag måste fråga dig Hannah; du tog aldrig bort dina halsmandlar va? Jag har haft ont i halsen flera gånger i våras och nu har det kommit igen. Kommer så fort jag stressar och sover borta på hotell där det finns ac. Hoppas att det ska försvinna, vill inte ta bort dem! 🙁 Sköt om er, kram kram

  Svara