Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:05 | oktober 10, 2011

Bli vän med dina bröst

-stöd kampen mot bröstcancer!
Du har väl inte missat att oktobermånad är vår rosa bröstmånad? Varje år drabbas cirka 7000 kvinnor i Sverige av bröstcancer. Många har turen att bli friska och leva ett gott liv, men fortfarande krävs ytterligare forskning.
Var med och stöd genom att fylla badrumsskåpet med rosa produkter från Apoteksgruppen. 5 kronor från varje såld rosa produkt går till Bröstcacerfonden.

Det har jag gjort!


Känn och kläm.


Kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Bli vän med dina bröst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Varför är det bara din sida på Bloggfamiljen som är seeeeeeg?
  Dom andra kommer man så lätt in på och kan kolla bilder, men din har varit konstig även förra veckan.
  T.o.m. när jag ska skriva en kommentar så är den seg.
  Kram

  Svara
 • Det har jag också gjort.Känns riktigt bra.Ska ändra min profilbild så fort någon kan fixa det till mig.Jag är inte så teknisk:))

  Svara
 • Hej fina hannah… Skulle vara SÅ tacksam ifall du kunde svara på var du köpt Livs jättefina kofta som hon har på sig i inlägget den 30 september? Hon sitter vid en sandlåda. Tycker den är jättefin. Tack på förhand mvh Johanna

  Svara
 • Bra att bli påmind 🙂

  Svara
 • Hej Hanna! Jag älskar din blogg. Du verkar ha det perfekta livet och jag ser dig som en av mina förebilder. Jag ville dela med mig av en sann historia jag läste på en blogg. http://annathomsson.blogg.se/2011/october/utkast-okt-8-2011-1.html
  Jag är jättenyfiken på hur ditt hus ser ut förresten. Det ser så fint ut det man ser 🙂
  Ha en superbra vecka och ta hand om dig!
  Kram Malin

  Svara
 • Hej!
  Tack Hannah för att du uppmärksammar detta! Min älskade mamma ska opereras på torsdag för bröstcancer. Hon är så nervös min lilla mamma. Ska be för henne och alla andra drabbade i kväll.
  vh
  Monika

  Svara