Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:34 | oktober 10, 2011

Sjuk?

God måndag min vän. Hoppas att du har haft en skön helg och att veckan börjat bra. Jag är hemma med en sjuk liten Livan. Hon har hostat mycket inatt så hon fick vila hemma idag. Men vilat har hon då inte gjort. Inte en sekund har hon suttit still 🙂

Iklädd nattlinne, gummistövlar och prinsesskrona har hon hoppat runt och busat.Lite såpbubblor gör golvet halt och roligt.


Kram ♥
 


6 kommentarer6 kommentarer om “Sjuk?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Jag och min sambo ska till Sthlm på fredag. Kommer att bo på Best Western Sture och ska gå och se Romeo och Julia! Men vi vill även ut och äta innan. Finns det nån restaurang du kan tipsa om? Inte för dyrt, men inget billigt vanligt svennehak heller, haha.
  Ha det bra! kram

  Svara
 • Hej Kattis,
  Kul att komma till Stockholm, bo på hotell och se musikal 🙂
  Hm, tycker allt är dyrt i Stockholm. Vapiano är trevligt och har bra priser. Det är en Italiensk restaurang som ligger vid Stureplan. Zink på Biblioteksgatan tycker jag att ni ska ta en drink på. Där ser man alltid lite roligt folk. Bra spanställe 🙂
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Lilla sjuklingen. Liv ser busig ut! Dixie är också sjuk idag. Trist, dom blir så ynkliga men ändå har dom kraft att leva rövare. Dixie har ”organiserat” köksskåpen. Önskar Liv snabbt tillfrisknande och en bra start på veckan. kram towe.

  Svara
 • Godmorgon, de är ju dessa tider nu, Filippa hostade så jag vaknade inatt, en jobbig skällande hosta. Men med mollipect och lite te och honung släppte de värsta, så här e det alltid samma visa var år, höst,vinter och vår då hon blir förkyld och hostig. Nästa ggn ska jag kolla om jag kan få en inhalator pga vid värsta hostan mm så blir andningen jobbig. Underlättar med en inhalator då.
  Nu blir det skolan med de andra, Ha en bra dag. Hoppas Liv e bättre idag.

  Svara
 • Lilla söta busungen! 🙂 Hoppas hon kryar på sig fort, fort!
  Och vilken vacker utsikt ni hade där 🙂

  Svara
 • Så söt hon e lilla Liv. Krya på dig!

  Svara