Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | oktober 13, 2011

Fix och trix

Hej min vän. Just nu sitter jag på pendeltåget hem från Älvsjö. Har fixat där sedan sist vi hördes.
Avskyr att åka pendel själv, min släng av torgskräck ger sig till känna då. Har inga problem att gå på stan, åka pendel eller tunnelbana med vänner men själv… det gillar jag inte.
Tur att jag tog med datorn för då kan jag sitta här och skriva till dig 🙂
Imorgon klockan 07.00 ska vi vara på plats igen. Vi har en del kvar att fixa men jag måste fara hem till barnen så det sista finliret får jag göra imorgon bitti. Det kommer bli långa dagar med värkande fötter och rygg men roligt också så klart.

När vi kom i förmiddags så var det bara en vit vägg där. Det började snabbt likna något när vi satte upp JOOLZ backdropen, skruvade ihop ställ och skåp, satte upp belysning och annat.


Vår monter är bredvid Teddykompaniet, Lundmyr och Familjetorget vilket känns kul för där känner jag folk. Anna på Teddykompaniet är underbar och så älskar jag deras nallar. Har redan hunnit lägga undan en rosa gunghäst hos henne till Livan.
Kommer du och hälsar på mig i helgen? Jag skulle verkligen bli glad att se dig ♥
Passar på att svara på två frågor och visa bilder som jag helt glömt bort också. Här på tåget kan jag liksom inte göra något annat än att skriva 🙂
Fick frågan vart Livs kofta kommer ifrån. Den köpte jag innan sommaren och den är av märket Me Too.
Och den grå härliga tröjan jag hade på mig när Ann Söderlund var hemma hos mig har jag köpt på Spirit i Malmö och den är av märket Femme.
Nu är jag framme i Märsta. Ska ta bussen härifrån, så snart är jag äntligen hemma.
Varma kramar ♥
 


7 kommentarer



7 kommentarer om “Fix och trix”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!! Ser fint ut på mässan… Bor lite för långt bort för att komma dit!!:) vet du om din syster föder barn idag eller?? Har inte skrivit ngt på hela dagen!! Måste vara roligt att få en bäbis till familjen igen!!:) kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Är en av de lyckliga vinnarna av biljetter till helgen, hur ”kommer de till mig”, finns de på mässan att hämta ut? Vi ska dit på lördag 🙂
  Kram

  Svara
 • Kommer och hälsar på, på söndag.
  Synd vi inte känner varandra för jag bor på andra sidan spåret. Du kunde ha lånat vår soffa att sova på…

  Svara
 • Montern ser ut att bli jättefin och ni har väldigt snygga vagnar. Den dagen det är dags för mig att införskaffa en vagn skall jag kika på era 🙂 Hade jag inte bott så långt bort (Örnsköldsvik) så hade jag gärna hälsat på i eran monter. Lycka till med fixandet imorgon och med mässan!!
  Trevlig kväll!

  Svara
 • Gokväll!
  Vilken fin monter ni byggt upp! spännande med mässa, hade jag befunnit mig närmare Stockholm hade jag tittat förbi!
  Lycka till i helgen!
  kram

  Svara
 • Jag har också åkt pendeltåget Sthlm-Märsta några gånger när jag bodde i Östra Steninge. Jag flyttade därifrån för 10 år sedan, men drömmer forfarande om radhusområdet jag bodde i, och senast var natten till igår. Dessutom är alla drömmar positiva och jag har en skön men vemodig känsla när jag vaknar. Det måste betyda att jag trivdes riktigt bra 🙂
  Men jag längtade hem till västkusten, så numer bor jag i Stenungsund vilket påminner ganska mycket om Märsta. Men istället för insjöar med sötvatten har jag det underbara salta havsvattnet runt knuten och här går pendeltåget utmed havet istället den sista biten in till Stenungsund.
  Ha en fin kväll!

  Svara
 • Å du är ju bara såå vacker!

  Svara