Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:35 | oktober 14, 2011

Bilfrukost

God morgon min vän. Äntligen fredag! Love it 🙂
Min frukost fick jag ta med mig i bilen. Sent ute i vanlig ordning.
Nu är det dags att sätta igång för om en dryg timme öppnar mässan.

20111014-073307.jpg
Vad gör du i helgen?
All kärlek


17 kommentarer17 kommentarer om “Bilfrukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin monter! Vi hade tänkt komma förbi och kika på vagnarna, jag är ju vagntokig! Men vi är kvar på Gotland och njuter av lugnet. Hoppas att det går bra och att dina ben inte går av :).
  Kram

  Svara
 • Massa lycka till på mässan idag! Själv sitter jag också i bilen, men på väg till skolan för en dag med föreläsningar. Gud så gott med kaffe, jag är så kaffesugen!!
  Ha en bra dag!!

  Svara
 • Säger som ovan, Lycka till!!! så fina vagnar, tyvärr börjar min groda bli stor, synd jag inte hittade dessa vagnar när han kom 🙁
  Blir du inte sugen på fler barn när du jobbar med alla dessa fina vagnar?:)
  Ha en super bra dag!! Själv är det tjejmiddag ikväll men innan dess ska jag ut i silen och njuta av den härliga men lite kalla höst luften 🙂

  Svara
 • Solen….:)

  Svara
 • Spännande med utställning. Jag körde genom lilla Luzern igår och tyckte mig ana en Joolz vagn. Finns dom i Schweiz? Här regerar annars Bugaboo och Urban Jungle, jag tror dock att Joolz skulle slå stort här. I helgen blir det packning inför flytten då vänner tar hand om Dixie och sen blir det höstmiddag tillsammans. Mums! Trevlig helg! kram towe.

  Svara
 • Ihelgen kommer jag till mässan… På söndag närmare bestämt…Får väl se om jag vågar mig fram å hälsa på dig då Hannah… Kram Jennie ” mirakel”

  Svara
 • Lycka till på mässan! 🙂

  Svara
 • Kan du verkligen hålla ögonen på vägen om du sitter i bilen o käkar frukost? Eller är det kanske nån annan som kör:)

  Svara
 • Vart har du köpt den där rosa take-away muggen? Lycka till på mässan 🙂

  Svara
 • sök på sweet coffe säljs i 10 pack har jag för mig, beställde såna när jag såg Maria M fått ngr , tyckte de var ursnygga finns i rosa & blått men jag beställde givetvis rosa, perfekt att med i bilen.

  Svara
 • Tack 🙂

  Svara
 • Ha det så trevligt på mässan i helgen, tyvärr kommer jag inte kunna gå.
  Kram

  Svara
 • Hoppas det blir härliga dagar på mässan. Skulle gärna komma dit, men kan inte i år. Kanske nästa år. Jag funderar på galan som ni hade för flickorna i Kolkata har ni i år också va?! Har för mig att jag läst det tidigare. När är den isåfall och är det öppet för alla att vara med på den?
  Stor kram!

  Svara
 • Lycka till på mässa!! Jag tror jag ska ta med mig min son och åka dit imorgon, gillar verkligen den mässan! Kanske vågar jag mig fram och säger hej till dig.. 🙂 Vi är ju ändå en bloggfamilj!
  Ha en fin helg! kram Maria

  Svara
 • Hade varit kul att komma till mässan, men bor ju i Göteborg, så det är lite långt att åka;)
  Strax kommer barnens mormor hit och ska stanna om natt. Blir mysigt. Annars i helgen ska vi ha kul med barnen och fixa lite inför vår flytt om 1 månad. Då får vi vår hus, vilket ska bli underbart!!! Men det är en del att ordna med innan. Digital-tv, elbolag, intenetleverantör mm mm, ALLT ska man välja nu. Tänk när vi växte upp. I med telefonen i jacket, klart, i med antennen till tv´n, klart. Inte tusen val som skulle göras och kollas upp. Men det är ju faktiskt ganska bra att vi har fler kanaler än 1:an och 2:an med myrornas krig på natten;)
  Hoppas mässan blir lyckad och att ni får sålt massor! Kram

  Svara
 • Mest besökta proffsbloggar där ligger Bloggfamiljen på 11 plats.Grattis till det.Kram kram.

  Svara
 • Ja jag vet jag ska maila dig en bild;))

  Svara