Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:37 | oktober 14, 2011

Hemma i sängen

God fredagkväll. Äntligen är jag hemma hos barnen. Vi ligger redan i sängen. Jag, Peter Liv och Mio har knökat ihop oss och ligger och kollar på Idol. William har killkväll hos en kompis och ska sova där.
Dagen har gått bra. Jag har träffat många som är intresserade av vagnen men också många från oss här i familjen, det var nog roligast 😉
Har passat på att strosa runt och kollat på de andra montrarna. Det finns så mycket fint. Tur att jag glömt plånboken hemma. Problemet är bara att jag har skrivit en påminnelse på min mobil att inte glömma den imorgon 🙂

Montern bredvid oss. Farligt för mig men desto bättre för Liv.


Så jag! Längtar till jul.


Lundmyr säljer massor av fint. Nästan allt kostar 20-90 kronor. Så man kan verkligen fynda.


Väl hemma låg den här sötnosen och väntade i soffan.


Liv blev glad när hon fick en söt plyschtröja med en groda på och bruna plysch byxor från Me & I. Lite 70-tals stil. Passar hennes frilla.


En härlig tjej som heter Nina, hennes rock-man och söta son kom till vår monter med en fin present till Liv. Även jag fick något jag gillar… en påse popcorn. Nina hade själv gjort detta söta bokställ till Liv.
Gå in HÄR och kika på hennes verk och läs henne blogg vetja!
Nu ska jag mysa med mina sängkompisar och så lär jag nog somna tidigt. Imorgon blir det ytterligare en tidigt morgon och en lång dag på mässan.
Glöm inte bort att klä dig i rosa imorgon. Något rosa måste du ha på dig, för då är det Breast Health Day. Klicka HÄR på cancerfondens FB-sida.
”På lördag är det Breast Health Day, en dag som har till syfte att uppmärksamma bröstcancer och att uppmuntra en hälsosam livsstil till exempel genom att hålla koll på sina bröst.
Hjälp oss uppmärksamma dagen genom att klä dig rosa!
Allt du behöver göra är att ta på dig något rosa – en halsduk, en hatt, en scarf, ett rosa band eller varför inte en hel ”outfit”. Du bestämmer.”
All Kärlek ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Hemma i sängen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du har verkligen fina barn, den där plyschdressen till Liv var ju underbar! 🙂 Och bokstället älskade jag, jättefint!! Bra du påminner om den rosa morgondagen, klart man skall klä sig i den vackra färgen!!
  Ha en trevlig kväll med familjen!

  Svara
 • Men ååååååh vad roooooooligt! Nu svimmar jag nog lite här mitt i natten. Kunde inte sova (är lite spänd för imorn) och satt här och surfade på ”mina bloggar” och så hade du länkat så himla fint. Glad i hjärtat jag blev nu! Tack fina fina Hannah prutt!!! 🙂 Å tack för idag, alltid så trevligt att ses…. ni är underbara. Hoppas ni får massor med roliga besök i er fina monter i helgen.
  Ps: Milo mår toppen igen…. piuuuuh skönt, nu kan man åka i lugn och ro imorgon!
  Puss & Kram

  Svara
 • haha, du o dina tomtar! 😉
  Vad supersöta de är din finingar! Livan i sin 70-tals-outfit. Men så klär ju en skönhet i allt, sådan mor sådana barn.
  Rosa dagen i morgon (idag) alltså?
  Ooops! Jag har ju en rosa scar/halsdukf, det får bli den då. För jag klär verklgen inte i rosa. Tyvärr. 🙁
  Kanske därför jag valt att inreda hela mitt kontor med en rosa touch? 😉
  Önskar så att jag vågade komma o besöka dig på mässan i morgon.
  Men jag får skylla på (tyvärr helt sant) att vi har höststädning med hela området i morgon. Sånt är livet på landet.
  Kram på dig finaste Hannah!

  Svara
 • Teddycompaniets nallar e ju så fina och mjuka, skulle bli köptokig om jag var där, men vad e det för billigt pris. 29 kr för deras nalle?? jag hade ju köpt en av varje, älskar gosedjur och Filippa också. Du vill inte köpa en och skicka till mig haha.??
  Hoppas de går bra med era vagnar, nu är det dags för mig att gå ut i trädgården och röja undan alla sommarsaker som forfarande kan finns kvar samt massa annat skräp.
  ps självklart ska jag bära ngt rosa, ska ta kort på det sen så välkommen till min blogg. Kram k

  Svara
 • Åhhh vilken fiiiiiiin!
  Nina gör så charmiga saker 🙂

  Svara
 • Men åhhh hur kunde jag missa det =/ att man skulle klä sig rosa jag som älskar rosa!!!! Jag köpte iaf en rosa diskbortse, har köpt rosa bandet och skänkt en slant mera blir det. Jag har lite tvång på att donera till allt möjligt! köpte en Invisible friend till Claris också förstås!!! Kram

  Svara
 • […] i en påse popcorn som vi vet att Hannah älskar. Hon blev glad och tackade så mycket och har nu länkat min hemsida på hennes blogg! Är inte det så himla kul så man nästan […]

  Svara