Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:01 | oktober 18, 2011

Mammadag

Hej min vän. Efter ett givande lunchmöte, med trevliga Annika Duckmark, inne stan tog jag pendeln ut till förorten och träffade min älskade mor.
Vi har pratat, myst och ätit gott.

20111018-174344.jpg

20111018-175346.jpg
Nu är vi hemma i Sigtuna. Barnen blev så glada över att få träffa Mimmi 🙂
Imorgon är det dags för en ny mässa där vi ska ställa ut med JOOLZ. Ikväll är Peter är i Kista och fixar montern. Vi hann knappt hämta oss från helgens mässa innan det var dags för en ny.
All kärlek


7 kommentarer7 kommentarer om “Mammadag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den där salladen såg riktigt fräsch och god ut!!
  Full fart med mässor för eran del med andra ord. Hoppas den kommande blir lika bra som den förra verkade vara. Säg till om ni skall på mässa uppe i norr någon gång, då kommer jag och hälsar på i eran fina monter 🙂
  Ha en fin kväll!

  Svara
 • Den salladen såg väldigt god ut 🙂

  Svara
 • Mysigt med mammaträff, de ska ha ofta:) e själv på väg hem från jobbet å längtar hem till mina flickor!! Ska pussa på dem, å kanske lite på min man med, om det blir nåt över till honom:)

  Svara
 • Ta mig tusan vad långsamt det går för min dator,kan inte läsa dina inlägg…ha det finemang ändå. Kram

  Svara
 • Men ojjj vad god den salladen såg ut!!! Jag åt precis en tonfisksallad till Desperate Housewife men en sådan som din ska jag nog få till nästa gång. Låter jobbigt med en mässa till! För mig drar det också igång med kundkvällar och mässa nu… och preciiiiis som alla andra gånger, så blir jag förkyld!! Varför blir jag alltid det lagom till den jobbigaste perioden? Hoppas att Livan mår bättre nu iaf 🙂 kram kram

  Svara
 • Gokväll! Mysigt med mammamys! Låter spännande med mässor och få visa upp det man säljer. Lycka till med nästa mässa nu!
  kram

  Svara
 • Den salladen såg nästan lite somrig ut…och god.
  Ni verkar ha en härlig relation du och din mamma.

  Svara