Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:44 | oktober 23, 2011

En härliga hösthelg

God söndag min vän. Hoppas att du har haft en underbar helg. Vilken otroligt vacker dag vi fått! Blir helt lycklig i kroppen av höstens färrger och solen som skiner.
Har myst med Liv och njutit av dagen.

Världens bästaste Livis.


Liv har börjat leka mycket själv. Idag har hon lagat mat.


Vi hade en härlig dag och rolig kväll igår. Den började med ett barnevent som Subito anordnat tillsammans med Nickelodeon. Nickelodeon lanserade ett nytt spel för barn. Så igår var det inga speltider som behövde hållas 🙂
Mitt i Kungsträdgården hade det byggts upp ett spel och lekland.

Ann Söderlund och Tess Merkel var också där med sina barn.Tess och hennes dotter Minya tävlade mot Peter och Mio. Barnen skulle så snabbt som möjligt klä ut dem till Svampbob Fyrkant 🙂 .William och Tristan ställde upp i raptävlingen. Inte vem som var bäst på att rappa utan rapa!


Sedan blev de filmade och intervjuade vilket de tyckte var riktigt spännande.


Efter barnlekar var det dags för mig och Peter att leka med våra vänner.
Först var  vi bjudna på en fin brunch hemma hos våra vänner Tobbe och Sara för att senare fortsätta ätandet på kvällen på Vassa Eggen.
Det var otroligt god mat. Ett tips om du ska ut och äta.

Mangosorbet. Mmmm!


Tack för att Du finns. Du gör mig glad.
All Kärlek ♥
 
 
 


11 kommentarer11 kommentarer om “En härliga hösthelg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härligt mysig och rolig helg ni verkar haft 🙂

  Svara
 • Ni verkar ha haft en kanonhelg, stora som små! Visst är det härligt med höstens alla vackra färger och den strålande höstsolen!
  Ha en fin kväll!
  Kram

  Svara
 • Vilken mysig helg! Jag har också haft en mysig helg och är laddad för en ny vecka nu… Hoppas du också är det! Många många kramar

  Svara
 • Gillar din silvertröja Hannah. Riktigt snygg.
  I dag har jag varit ute på höstpromenad i solen och precis som du njutit av färgerna och dofterna. Efteråt blev jag så himla trött att jag slocknade en stund i soffan, men nu ska jag försöka få ihop någon form av söndagsmiddag till mig själv. Tror det blir lax och grönsaker med cremefraiche. Ha en fin söndagskväll.
  Kraaaaam!

  Svara
 • Hannah, vart har du köpt den festliga silvertröjan? 🙂 Lovely!

  Svara
 • Skönt med en myshelg efter alla mässdagar kan jag tänka. Ja, vädret har verkligen varit fint idag. Sånt vill vi se mer av nu i höst.
  Vi har haft höststädning i vårt område i helgen och krattat en massa löv.
  Sen bjöd radhusföreningen på korv vilket var gott och trevligt när det äntligen blev våran tur. De som tyckte det var extra trevligt med korv var nog de pappor och någon mamma som stod som en mur runt själva grillen. De ville ha korv först. Inte ett enda litet barn kunde komma fram. Pinsamt! Min ädsta son frågade sen varför vissa vuxna beter sig som gamar. Ja, vad svarar man på det? Vi har ju såklart pratat om det här hemma men visst är det pinsamt hur vissa beter sig. Stor kram till dig! Du gör mig glad.

  Svara
 • fina ni är du o peter 🙂
  era barn är ju med helt underbara

  Svara
 • Ja silver tröjan är ursnygg!!! Ser ut som ni haft en kanon helg 😉 Vi var bortbjudna på middag i fredags och fest i lördags min man har legat sjuk och i migrän så jag fick gå på båda sakerna själv. Så Claris och jag var hemma hos vänner lekte å åt gott. I lördags tog jag Claris på Pettson och Findus teater men fick lov att gå ut efter 20min hon tyckte det var läskigt. Sedan var vi till en leksaksbutik som fyllde 100år och fyndade lite 😉 Så nu har jag börjat på julklapparna! Åt på mc-donalds också även om jag inte tycker om hamburgekedjor men nu har dom ett samarbete med läsrörelsen och man får så bra böcker i happymealen 😉 I morgon blir det badhuset eftersom jag är föräldraledig på måndagar! Ha det så gott Kram Nettan

  Svara
 • Puffar llite till om tröjan 😉 sååå snygg!

  Svara
 • Vad glad jag blir över alla glada, omtänksamma och härliga kommentarer! Du är en fin vän och jag gillar verkligen att du också skriver 🙂
  Tröjan har jag köpt på Gina Tricot för drygt 200 kr. Ett kap!
  Puss, kram och kärlek

  Svara
 • Alltid lika fina bilder!

  Svara