Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:30 | oktober 24, 2011

Mössfetish

God kväll vacker. Har din vecka börjat bra?
Jag har varit i farten hela dagen. William och Peter är på fotbollsträningen, Mio läser och Liv sover som en stock. Middagen är bortdukad och jag har dragit på mig min sparkdräkt, raggsockorna på fossingarna och kurat ihop mig under en filt i soffan. Levande ljus fladdrar omkring mig och jag känner mig helt avkopplad. Skönt!

Liv har en släng av mössfetish som du kanske märkt 🙂


Två minuter efter att jag tog den här bilden somnade hon på min arm.


Nu ska jag äta upp det sista av dagens förrätt.
Katarelltoast med parmesan. Mmmmm!
Puss och kärlek ♥
PS. Om du bor i Göteborg och inte har något särskilt för dig nu på onsdag eftermiddag/kväll så har jag några publikplatser till en rolig tv-inspelning. Jag tar tåget ner till Glennland på onsdagmorgon. Det blir bl a jag, Bert Karlsson och Christer Sandelin i produktionen. Lämna en kommentar så kontaktar jag dig. Först till kvarn 🙂


28 kommentarer28 kommentarer om “Mössfetish”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej
  Jag kan tänka mig 😉
  Camilla

  Svara
 • Jag skulle också kunna tänka mig:) kram

  Svara
 • Bor ej i Glennland men tänkte kika in ändå o önska dig en trevlig kväll. Jag håller med Liv. Det är skönt med mössa. Behöver inte tänka så mkt på hur frisyren ser ut då. Ljusen på bordet även här och lite bebismys. Han vill inte sova så då blir det att mysa och vänta in brorsorna som är iväg med sin pappa på träning. Snart är alla hemma igen vilket innebär fullt ös med bad, dusch o kvällsmål. Kram på dig!

  Svara
 • Heeeej Hannah… Jag är intresserad.. 🙂

  Svara
 • Jag blir också nyfiken och intresserad… 🙂

  Svara
 • …men då jag blivit förkyld måste jag nog lämna min eventuella plats till någon annan tyvärr 🙁

  Svara
 • Jaaa * viftar med handen* gärna!!!! Kram

  Svara
 • Hej,
  Vet du om att din sida går väldigt långsamt? Och anledningen är för att dina bilder är upplagda med en upplösning på 4000×3000 pixlar. Normal web publicering ligger oftast på 800×600 eller liknande för småbilder. (Info från sambo).
  Det går ootroligt långsamt för mig att bläddra i bloggen, kan du inte ändra det så att det blir bättre? =)

  Svara
 • Hej fina,
  Det är några som sagt det, att just min blogg är så seg! Tack snälla för tipset med bilderna. Jag förminskar dem alltid på datorn men jag kanske måste göra någon inställning på kameran?! Konstigt också för tidigare har det inte varit några problem med mina bilder och nu har vi t.o.m. en server som ska klara mer. Jag blir inte klok på det här.
  Tack än en gång.
  Puss och kram
  /H

  Svara
 • Jag är gärna på, behöver komma ut lite då jag annars är mammaledig med min son =)

  Svara
 • Söta lilla Livan 🙂
  Hoppas du får en mysig måndagkväll!
  Kramar Bella

  Svara
 • hej Hannah!
  Åh vad kul, bor i ulricehamn men jag och min sambo ska förbi göteborg på onsdag. Så det hade varit superkul att få gå och titta 🙂
  kram

  Svara
 • Åh… Kantarelltoast som är så gott…;)
  Ha en fin kväll, kram Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Godkväll!
  Jag skulle absolut kunna tänka mig att få följa med på en rolig inspelning! 🙂
  Ha det fint!
  Kram Desirée

  Svara
 • Var kan man hitta den fina dressen nu? Har googlat en massa men hittar bara begagnat men för smått..

  Svara
 • Om du menar Livs gröna och bruna plyshdress från me&i så köpte jag den i deras monter på underbara barn mässan. Tror det är en utgående modell.
  Kram
  /H

  Svara
 • Ja det var den jag menade.. Typiskt! Är verkligen så fin, är den mässan i Stockholm?
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag är väldigt intresserad, skulle vara jättekul att få vara med i publiken:)
  Ha en trevlig kväll!

  Svara
 • Hej!
  Låter jättespännande!
  Är ledig på onsdag o ska träffa bästa väninnan, hade varit så kul att överaska henne med detta 🙂
  Kramar till dig

  Svara
 • Hej goa Hannah!
  Ett par platser över i publiken låter inte fy skam. Skulle uppskatta dessa platser oerhört efter flera veckors funderande på födelsedags present åt min kära svärmor som fyller 50 år på fredag. Femtio är en ålder hon helst inte vill känna till och firas vill hon heller inte. Men istället för att ställa till med en brakfest för att påminna henne om sin ålder vore dessa platser en fantastisk överraskning för att vissa vår uppskattning och kärlek till henne. Det vore guld värt!
  Kram Lisa med pojkvän

  Svara
 • Skit också!! Hade mer än gärna satt mig på tåget från Halmstad till Götet, men ska ju på Joe Labero med lilla mor just på onsdag!!! Nåja, försöker sikta in mig på bloggträffen i Malmö istället.
  Puss och kram, fina du!!! <3

  Svara
 • Jag skulle mer än gärna också vilja hänga med dig på denna roliga grej kommer sällan ut som hårt studerande små barns mamma!! 🙂

  Svara
 • Hej! Jag är jätteintresserad. Såg att många redan kommenterat så förstår om jag är lite sen 😉 Men jag är som sagt intresserad och antar att du kan se min mail på kommentaren. Kram Jennifer.

  Svara
 • Hej Hannahprutt! Jag går jättegärna på ngt roligt galej på onsdag kväll….Tar med mig yngste sonen (10 år) eller maken – berorpå vad det är för slags program…..Som sagt – jag är redo!!
  Kramisar Sofia

  Svara
 • så synd jag bor långt i från eller ja inte långt men tar några timmar att åka 🙁 😀
  Me åh det e väl bara sån härlig avkoppling att bara strosa omkring så älskar det.. ska köpa ny one in pice oxå så då blir ja kanon snygg hahah
  Önskar dej en härlig dag kram

  Svara
 • Åhh det hade ju varit kul!!! Tyärr har jag skadat foten 🙁 Skulle jobbat i Malmö på onsdag kväll men nu får jag ligga hemma med foten i högläge några dagar istället! Ska unna mig lite godis till en film idag, ser nästan aldrig på film annars så det känns lite lyxigt 😉 stor kram! <3

  Svara
 • Hej Hanna
  Tack för en mkt trevlig blogg och att du delar med dig av dig själv och din familj.
  Har precis som du 3 barn 2 killar och en tjej men mina pojkar är lite äldre ( 21 o 18) o de bor inte hemma längre ;(
  Vet inte om det är för sent att anmäla sig men jag skulle tycka det var mysigt om jag och min dotter Elin som är 13 år kunde hitta på nåt tillsammans.
  Kram

  Svara
 • Ååh vad roligt de hade varit, om du har några platse4r kvar tager jag tacksam emot! 🙂
  Kram Sanna

  Svara