Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:35 | oktober 25, 2011

Vegodag

Hej min vän. Idag blir det tjejmys och shopping för ett gott ändamål. Har massor att stå i och hinner knappt skriva till dig. Förlåt!
Är inne i en period med mycket jobb, resor och sena kvällar. Imorgon bär det av till Göteborg.
Nu är jag på kontoret och har köpt med mig lunch. Tänkte köra vegetariskt idag. Ska börja dra ner på köttätandet. Tycker att man mår så mycket bättre och känner sig fräschare om man undviker rött kött.

Med hösten kommer kläderna i grått och svart fram ur garderoben.


Grönsaker i rödcurry och så lite mer grönsaker.


Snart måste jag börja röra mig mot stan.
Vi hörs lite senare och förhoppningsvis ses vi också ikväll.
All Kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Vegodag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Man känner sej väl knappast fräsch av att äta röd curry till lunch? 😉

  Svara
 • Det här seklets sämsta karaktär sitter just nu och fullständigt vräker i sig ”barnfingrar”(flaming hot bågar) och som om det inte räckte har jag en alldeles underbart ovidkommande fråga:Vad talar Liv med för dialekt? Varför jag undrar?! Jo min 2-åring pratar nämligen skånska och den blir bara bredare och bredare-vilket är besynnerligt då varken jag,pappan,eller de andra barnen pratar skånska…vi bara bor här nere. Tänkte att Liv kanske har fått någon blandning mellan din och Peters
  🙂

  Svara
 • usch ja vet precis hur du känner dej så e det här :/
  Mmm såg väldigt gott ut
  hoppas du får en bra kväll kram

  Svara
 • Jag är en riktigt köttmänniska, måste äta kött minst en gång om dagen! =) Det är helt sjukt, de dagar jag ätit vegetariskt slutar alltid med att jag står mitt i natten framför kylskåpet, och äter skinka, salami eller annat pålägg i smyg! Och hoppas av hela mitt hjärta att ingen ska se mig, men min man vaknar alltid och börjar skratta åt mig när han förstår vad jag gör… Fattar inte det? 😉 Hoppas du har haft en bra dag! Kram

  Svara
 • Ps. Fin du är i håret! Nyfärgat?

  Svara
 • Om du är i stan och ska käka snabbt, så finns det ruskigt goda turkiska vegoburgare på pita och med fetaost i hötorgshallen.
  Det är mitt sätt att minska på köttintaget =)

  Svara