Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:38 | oktober 26, 2011

En kväll med kärlek

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Pojkarna har kommit iväg till skolan och Liv sover fortfarande. Låter henne sova tills jag skrivit klart till dig.
Vid kl tio bär det av mot Göteborg. Åker tåg ner, vilket ska bli skönt. Då hinner man sova lite mer än då man flyger 🙂
Gårdagen var så mysig. Är verkligen glad över dig som kom till Classic Living och gjorde vår kväll men framför allt bidrog till barnen i Indien. 30% av försäljningen gick till barnhemmet och intäkterna för Gåvopåsarna gick oavkortat till flickorna i Indien. En påse kostade 100 kr och en 200 kr. För 175 kr i månaden får ett barn mat, kläder, skola och medicin. Helt ofattbart. Vi fick ihop en flera tusen kronor som går oavkortat till barnhemmet. Underbart!

Vi hade en tävling där vi lottade ut massor av fint.


Gåvopåsarna stod och väntade.


Ännu fler.


Måste visa bilder från butiken. Så mycket fint!Jag provade massor av snyggt från DAY.Den här fina klänningen från DAY fick följa med mig hem och jag bar den även på kvällen.


Fantastiskt snygga örhängen och ringar från Edblad...


... fick också följa med mig 🙂 .


Snyggt väggur från Färg och Form.


Det bjöds på godis, nötter, vin och annat.Fina Jennie (från "Familjen") kom, och gick hem med en gåvopåse med vackert smycke och annat från Edblad. Tack Jennie!


Nyblivna mamman Denise kom med sin fina lilla familj. Tack!


Stort tack från djupet av mitt hjärta till alla er som kom. Ett varmt tack till alla ni godhjärtade som var med och skänkte priser och gjorde kvällen ännu bättre.
Färg och form
Day Home
Day
Ilse Jacobsen
Edblad
Make Up Store
Sonjas Grek, som skänkte ett presentkort på 1000 kr på en härlig middag.
God Bless!
All Kärlek ♥
 
 
 
 


28 kommentarer28 kommentarer om “En kväll med kärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin butik med snygga saker.

  Svara
 • Det är så härligt att logga in och se att människor vill göra skillnad i den här alltmer radande världen. Slutar snart läsa tidningen och går in på din blogg hela tiden istället. Så mycket mer hopp och engagemang för det goda här 🙂 kram!

  Svara
 • Vad härligt det låter med en mysig kväll till ett gott syfte!
  Så synd att jag bor i Skåne och har så långt till era event…
  Kanske dyker det upp något närmare här, då kommer jag:)
  kram kram

  Svara
 • Vill bara önska dig en fin dag här i Göteborg!

  Svara
 • Ååååååå vilka fina saker i butiken 🙂 Ha det så bra i Göteborg. Kram

  Svara
 • Verkar blivit en fantastisk kväll! Snääääääääääälla Hannah, jag ber igen, kan ni inte ha en sån tillställning i Göteborg också?!! Jag lovar att ta dit alla jag känner och min fetaste plånbok.. 😉 Ha det så bra i Gbg ikväll!! Kraaaam

  Svara
 • Finaste Lillamy,
  Det vore jättekul! Ska börja dra i lite trådar och kontakter på lokal mm.
  Du får gärna komma med tips.
  Kul att du är så taggad 🙂 Det gör mig också mer taggad!
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Åh nu blir jag avis och ångrar att jag inte var där. 🙂
  Superhärlig butik ser det ut som, måste nog titta in där.

  Svara
 • God middag Hannah.Vilken kväll ni verkar ha haft,Jag blir en aning avundsjuk kan jag lätt påstå.Så mycket fiina saker.Jag har redan sett ut hur mycket som helst.Irriterande att man inte har närmre till Stockholm.Snygg klänning.Du är som vanligt ursnygg.Smyckena var ju inte helt fel heller.Här i Skåne regnar det idag men ganska mysigt .Älskar hösten trots allt.Idag ska jag slappa hela eftermiddagen .Känns lite sisådär i halsen.Hoppas man slipper bli sjuk för det finns det ingen tid till.Du får ha en riktigt bra dag och kväll i Göteborg.Träffar du Melinda så ge henne en stor kram från mig;).

  Svara
 • Tack snälla Marita för din omtanke. Du får en kram tillbaks från mig. Tyvärr vaknade jag igår med feber och ont i halsen så jag ligger hemma och kan varken träffa Hannah eller gå på någon TV-inspelning. Sååå himla typiskt 🙁 .Men det kommer fler tillfällen. Hoppas att du slipper bli sjuk och ha ett skönt eftermiddags-slappande.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ville mest bara önska dig en trevlig dag men jag passar även på att fråga dig vart man kan köpa Edblads smycken? Jag blev helt förälskad i ringen du har på bilden.
  Kram Kram
  http://www.paulinesvensson.blogg.se

  Svara
 • Hej,
  Det beror ju helt på var du bor. Jag köpte mina på Classic Living. Googla edblads hemsida så hittar du säkert alla deras återförsäljare.
  Kramar
  /Hannah

  Svara
 • Eller maila [email protected] så hjälper vi dig genom vår webshop.
  Kram
  Matilda
  Classic Living

  Svara
 • Hej Pauline!
  Jag älskar också Edblads smycken och jag såg att Starwomen tipsade om dem idag, finns på Kyssjohanna.se. 😀 Kram

  Svara
 • Ha en toppendag i Göteborg, Hannah!
  Hoppas vi får tillfälle att ses snart i Stockholm istället för i Glennland. 😉

  Svara
 • Åh fina bilder, jag hade så gärna velat komma!! men jag hade möte..prutt..
  Men snälla fina Hanna ha flera såna här kvällar!! Underbart ju, handla och skänka till barnhemmen, vilken bra kombo!
  Jättefina Edblad smycken, loving it!
  Ha en fina dag!! Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ni verkar ha haft det mysigt igår. Jag hade planerat för att komma faktiskt. Men en liten 7 åring fick ont i magen och skulle inte följa med på träningen. Så jag blev hemma. Och i natt anlände en liten maginfuensa till vår familj. 2 av 6 är sjuka. Inte jag och bebis än i alla fall. Håll tummarna. Tänkte önska dig en trevlig dag i Göteborg. Det är kyligt och blåsigt ute i dag men vackert och soligt också. Kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag och min syster var förbi igår, dock kände vi oss lite vilse och gick faktiskt efter ett tag då det blev en känsla av att alla kände varandra och vi ville inte tränga oss på, synd att ingen fånga upp och sa välkommen, det skulle gjort att vi stannade. Vi kände oss tyvärr lite till besvär och vågade inte ta för oss med dricka m.m själva eller fråga om varor =/ Idag såg vi på bloggen att det fanns påsar från edblad vilket är ett favoritmärke på smycken för oss båda, självklart ångrade vi då att vi inte själva tog intiativ till att fråga. Det är verkligen inte meningen att sprida negativ energi då initiativet och anledningen är helt underbar men vi saknade ett välkomnande, tänkte att det var bra att säga de, inte för att kritisera utan mer påpeka vår känsla.
  Massa kramar

  Svara
 • Hej du!
  Tråkigt att ni kände så! Vi ville och försökte fånga upp och hälsa alla välkomna men ett tag var det så mycket folk att vi inte hann med. Verkligen synd då ni självklart var varmt välkomna. Gåvopåsarna från Edblad går fortfarande att köpa, dom kostar 200 kr och då går pengarna oavkortat till barnhemmet. Välkomna förbi butiken igen.
  Kram
  Matilda
  Classic Living

  Svara
 • Tack Matilda! Det låter bra ska se om vi kan komma förbi imorgon kanske! =)
  Kram!

  Svara
 • Fy vad tråkigt att ni kände så. Ett tag var det så mycket att man inte riktigt kunde ta tag i alla som kom. Du skulle rykt tag i mig och tagit för er av allt. Alla var ju så hjärtligt välkomna. Får dåligt samvete nu men ibland är det svårt att ha koll på allt 🙁
  Kram kram
  /Hannah

  Svara
 • Inget att ha dåligt samvete för, de vill vi inte ge dig!!!
  Vi vet ju att ni inte gjorde det med mening men bra att påpeka så ni vet till nästa gång =)
  Nu vet vi ju att gåvopåsarna finns kvar så då kan vi ju gå ditt och frossa igen, Vilket är toppen!
  Kramar

  Svara
 • Hannah.. Välkommen till Göteborg… Dock inget fint väder du kommer till…
  Vad hände med biljetterna till ikväll? Har dom som fått blivit informerade kanske?!
  kram

  Svara
 • Mailade flera men vara en svarade och ville komma mdn idag blev hennes son sjuk. Jag har platser kvar om du vill komma hit.
  Mailar dig.
  Puss

  Svara
 • Jag har inte fått ngt Hannah :/

  Svara
 • Hannah! Är det Brolle på sista bilden???

  Svara
 • Hej Hannah.
  Underbara smycken. Vad heter örhängerna från edblad och vad är det för diameter på dem? (är det 13 eller 24)
  Å de vill jag ha,men vet inte om de större blir för stora att ha till vardags.
  Underbar blogg du har,läser dagligen men kommenterar inte så mycket. Dessutom har jag så konstigt användarnamn(trodde d var lösen när jag registrerade mej) hi,hi.
  Ha en fin kväll. KRAM

  Svara
 • tack fina Hannah för den fina bloggen. Man blir så inspererad av det arbete som ni gör.

  Svara