Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:05 | oktober 30, 2011

FADDERGALA

Hej min vän. Helgen börjar gå mot sitt slut. Det är grått och regnet hänger i luften, men det gör ingenting för det är så vackert i alla fall. Måste passa på att njuta av alla färger innan alla löven faller till marken.
Igår var det fullt upp hela dagen. Hann inte skriva till dig. Årets Faddergala gick ju av stapeln. Många godhjärtade och engagerade själar var där och artisterna Sonja Aldén och Pandora bjöd oss på sina vackra röster och sånger. De ställde upp för barnen i Indien. Sonja fick mig att gråta då hon sjöng två av de sånger hon sjöng på mitt och Peters bröllop 🙂
Genom företag, vänner och andra som ville hjälpa flickorna i Indien fick vi in nästan 200.000 kronor! Tack! ♥
Via Bloggfamiljen fick vi in 60.000 kronor.
Jag hoppas och vet att ni kommer få tillbaka hundrafallt för er hjälp och fina hjärtan. Jag tackar från djupet av mitt hjärta men de som tackar mest är flickorna som snart har ett riktigt hem fyllt med kärlek och det som de behöver pga av er.
TACK!
Calle Schulman, som via sin blogg och PAF.com samlade ihop 34.000 kr så flickorna kan få sängar, kuddar och täcken.
Matilda och Classic Living, som skänkte 30 % av all försäljning under vår shoppingkväll och även den fulla summan av intäkterna från gåvopåsarna.
Jennie och Invisible Friend, skänker en invisible friend till flickorna och en stor summa från intäkterna av sålda dockor.
Tack till företagen som skänkte vinster till lotteriet, elbolaget Kraft & Kultur som ger 400 kr för varje ny kund som tecknar elavtal hos dem.
… och till dig som också gav eller blev fadder.

Så fort vi kom till Arken så klättrade Mio upp längs med väggen. Lite typiskt honom va 🙂 .


Min älskade mor i en vacker Indisk klädnad och mina mostrar Gull och Yvonne.


Underbara Sonja och Birgitta som var kvällens konferencier.


Alla åt gott.


Liv med sin tremänning, min kusindotter Tuva.


Min bästa vän Jessica kom med sin dotter Alva-Leigh.


Mio gillade fiskdammen.Annelie, Pandora fick alla att vilja dansa.Sonja sken som den stjärna hon är.


Robin ackompanjerade på piano.


Liv dansade.


Underbarnet Timothy spelade violin.


Jag fick en saari av min mor som jag ska ha när vi åker till Indien och inviger barnhemmet i februari.


Ska nog ta fram den fint inslagna saarin och prova den så du får se den på, annars får du vänta till i februari 🙂 .


Jag var med och sjöng i kören. Älskar verkligen att sjunga.


Jennie var där med sina Invisible Friends. Tack Jennie för att vi får ta del av ditt stora hjärta.


Tack alla ni som gjort detta möjligt ♥
Jessica och Alva-Leigh följde med oss hem och har sovit här så nu ska jag mysa med dem.
Hej på en stund.
All Kärlek ♥
 
 


10 kommentarer10 kommentarer om “FADDERGALA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Helt OTROLIGT att ni samlat in så mycket pengar! Bra jobbat 🙂 underbart att så många kommer att få ett helt nytt liv pga er! Nästa gång kommer jag och delar dagen på plats! <3

  Svara
 • Åh vad bra jobbat!
  Förstår att du grät när Sonja sjöng, hon är helt underbar!
  Kram

  Svara
 • Vilken fin Faddergala! Följde den via Arkens hemsida. Kul att ni fick in så mkt till flickorna i Indien. Det är bara till att njuta nu innan sista höstlöven faller. På våran tomt ligger det uppkrattade lövhögar, tennisbollar, bandybollar och fotbollar. Och lövkorgarna har blivit upp och nervända fotbollsmål. Och snart ska vi beställa Pizza. Mums! Hoppas du får en härlig mysdag. Kram!

  Svara
 • Jättefin kväll, är glad att vi kom!

  Svara
 • vilken fantastisk insats ni gör, helt ortoligt! Hade velat åka dit men hade 3 familjer på besök igår. Sammanlagt 9 småungar, så idag e man helt slut, tror nästan jag fått tinnitus:) Roligt å se Jennie med sina fina dockor… bor ju ca 10 meter ifrån henne, eller 20 kanske:) …. det va bra för nu blev jag påmind om att jag ska köpa dockor av henne:) Snygg klänning förresten;) kram…

  Svara
 • Vilka härliga bilder och guuud så bra att ni samlade in så mycket pengar, grymt bra jobbat Hannah med partners!!! Det kommer göra gott för flickorna 🙂
  Ha en bra eftermiddag och kväll!
  Kram

  Svara
 • Hejsan fina Hannah!
  Ville bara säga TACK för att förgyller mitt liv med din underbara blogg! 😀 Jag har följt dig i ett par år nu, men är dålig på att kommentera tyvärr, av personliga skäl.
  Mitt liv är ganska jobbigt vissa stunder just nu, jag mår ofta dåligt och är ofta ledsen, jag vill mest ge upp, men din blogg har fått mig att orka mig igenom även de allra tuffaste dagarna! 🙂 Tack för det! Din blogg får mig att orka vakna upp varje morgon och känna att jag är betydelsefull, att jag är någon! Det gör mig starkare!
  Så tack! Från djupet av mitt hjärta! Du anar inte hur mycket det betyder för mig! Fortsätt blogga på som du gör, för det lyser upp iallafall en persons annars mörka vardag, alltså min!
  Hälsningar från
  a big fan!

  Svara
 • Bra jobbat! Vilket bra jobb ni gör! Underbart!

  Svara
 • Fantastiskt jobbat.Jag är verkligen full av beundran.Din Vän Jessica hälsa henne att hon är jättesöt.Kram på dig.

  Svara
 • Härligt att ni fick in så mkt pengar! Fin din mamma är i Punjabi dressen 🙂 kram

  Svara