Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:52 | oktober 31, 2011

Julpynt och tårar

Hej min vän. En ny vecka är här. Hoppas att din har börjat på bästa sätt. Jag for hemifrån tidigt imorse för att besöka Babyproffsen ute i Länna som tagit in JOOLZ. Personalen behövde få en genomgång av JOOLZ-vagnen och lära sig alla finesser och funktioner. Extra kul när personalen är riktigt på och tror stenhårt på vagnen 🙂 Åk gärna förbi om du bor i krokarna.
Förskolan är stängd pga planeringsdag så Livan har hängt med oss. Hon röjde runt på Babyproffsen med sonen till en tjej i personalen. Efter det fick hon följa med på ett möte, äta McDonald´s och sedan fara hem.
Det är höstlov och pojkarna är hemma. Men idag bjöd Mimmi med dem på en heldag med biobesök, middag på stan och tid att gå runt i alla leksaksaffärer, spelbutiker och annat. Som de har längtat!
I eftermiddags bestämde sig jag, Liv och min vän Tone oss för att fara till IKEA i Uppsala och frossa i julpynt.
Jag blev vild när jag såg alla pumlor, julbelysningar, granar, presentpapper, påsar, ja allt som hade med julen att göra.
Kom hem med två IKEA-kassar fyllda med julpynt. Tur att Peter inte var hemma nu när vi kom hem 😉
Glömde kameran hemma, vilket aldrig brukar hända, så jag har inga bilder att bjuda på från idag. Men jag ska strax fota allt fint jag köpt så kanske du också får ett julsug. Som balsam för själen 🙂
Ikväll kommer jag berätta vem som vann i Pågen-tävlingen. Missa inte det!
Åh, glömde nästan visa dig dessa bilder. Tycker de är så lika.

En gråtande Liv...


En tavla med ett gråtande barn som jag hittade på kyrkans secondhand.


Fina va?
Hej på en stund.
All kärlek ♥


17 kommentarer17 kommentarer om “Julpynt och tårar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja de var lika, har sett en sån tavla innan men de var längesedan nu.
  Härligt med julfrossa, jag var till gekås i helgen och handlade lussetåg och en massa härliga snöljus mm, sen idag köpte jag mig en fin grötskål och en granlyckta, älskar julen och längtar tills jag kan börja pynta 🙂
  Trevlig måndag kväll, jag ska jobba om ngr timmar hela natten :/ kram

  Svara
 • Ja det var riktigt likt.Lilla goa Livan.Söt som socker.Hon har verkligen blivit en stor flicka såg det på inlägget innan i sin fina klänning.Mer julpynt Hannah? Hur tänkte du nu? Skojar bara lite med dig.Jag skulle också vilja köpa lite nytt men här har det inte riktigt kommit i butikerna än.Idag har vi haft en grå och trist dag i Skåne.Liiite deppig blir man allt.Idag har jag bestämt mig för att börja träna.Undrar själv hur länge jag kommer tycka det är roligt;)) Ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag all motion är skittråkig.Ha en skön Måndagkväll.Kram kram.

  Svara
 • Ja, det var väldigt likt. Vilken vacker bild på Liv. Du ligger ju inte på latsidan direkt. Fullt ös hela dan. Kul! Mina killar har också höstlov. Så fotboll och burken men grannbarnen har de sysselsatt sig med idag. Jag hann i väg en sväng o framkalla lite bilder till fotoalbumen här hemma. Har varit lite dålig på det de sista två åren. Tog tag i det idag. Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram

  Svara
 • Haha! Jag var på Ikea för några veckor sedan och gick lös bland julpyntet. Jag bara älskar att fixa i ordning för julen och längtar tills jag får fixa och dona med de nyinköpta varorna. Jag var iofs riktigt tidigt ute och köpte de första grejerna redan i september vid ett besök på Ullared 🙂 vilken fin bild på Liv, den var väldigt vacker och du har helt rätt i att bilderna är lika. Skulle nästan kunna vara lilla Liv som har blivit avmålad.
  Ha det fint!
  Kram

  Svara
 • Liv är så mycket sötare tycker jag! Så himla go hon är!
  Kram Karin

  Svara
 • Hej och hå

  Svara
 • Åååh, jag fick IKEA:s julreklam i fredags, guud vilka härliga grejer de verkar ha!
  Jag har blivit helt julgalen i år! Vet inte vad det är med mig. 🙂
  Idag köpte vi iaf en ny fejkgran. 😀
  Måste nog pynta den snart… 😉

  Svara
 • Var också på IKEA o blev helt lycklig när jag kom till julavdelning! Tjohoo! Tyckte dock att den var lite halvtrist, men jag kom hem med tomteservetter iaf 😉

  Svara
 • Jag hade två sådana tavlor på mitt rum när jag var liten.. Blev alltid sorgsen när jag såg dom.
  Men tavlorna sitter kvar i minnet på mig en idag. Hon är så fin lilla Liv (och dina pojkar) och innan jag scrollat ned och såg tavlan så tänkte jag på tavlorna i mitt rum.
  Själv var jag på Gekås i Fredags (tänkte på dig & tjejerna) men det blev inte så mycket julpynt, handlat så mycket av den varan förra året ;). Däremot såg ja de fina vita virkade stjärnorna som Victoria (matplatsen) visade från IKEA som jag bara MÅSTE ha 🙂
  Kram till dig!

  Svara
 • åh vad härligt med julpynt! jag älskar julen, men är ganska hård på att inte börja för tidigt med pepparkakor o julmust, tidigaste i slutet på november! 😉
  nästa helg flyttar vi äntligen till vårat (!!) hus, och GUD vad jag ska julpynta där i år! tok-längtar!

  Svara
 • Ja bilderna va lika!! Dom tavlorna är ju så fina, har sett andra såna tavlor ”gråtande barn” skulle gärna ha en själv. =)

  Svara
 • Precis som Zara skriver behövde jag inte scrolla ner förrän jag såg dom tavelbilderna framför mig. Lilla Liv.
  Söt e hon.

  Svara
 • men ojdå vilken lite ledsen plutt
  Eller hur.. jag fullkommligt älskar julpynt kan säga förra helgen tur inte MIN man va hemma när jag kom hem hahah vi e lika du o ja då hahah
  ha en bra start på veckan kram

  Svara
 • Livan är såååååå otroligt söt!! Bilderna påminde verkligen om varandra!
  Ja, det är mindre än en månad kvar till advent. Helt otroligt!! Mysigt att få fylla köket med doft från lussebullar, pepparkakor och glögg!!
  KRAM, Carina.

  Svara
 • Jag var på Ikea i Kungens Kurva igår.
  Hade sett fram mot jul-avdelningen men faktiskt så köpte jag inte en endaste pinal därifrån.
  Men självklart kom jag inte hem tomhänt. Två blåa kassar lastades in i bilen :).
  Vad jobbigt med dina utslag!
  Hoppas de lägger sig och försvinner snabbt!
  Kram

  Svara
 • Lustigt! Jag och mina fem barn var på Ikea Uppsala igår. Fast vid tio. Lämnade dessvärre Ikea utan mina juliga pryttlar då en galen gubbe SKREK åt mig för att min fyraåring råkat krocka med honom och då kliva honom på foten. Han skrek ”håll reda på din jävla unge”. Jag blev väldigt chockad och ledsen över hur han gick på trots att jag försökte förklara att Albin inte såg honom (Abbis skulle bara hämta en brickvagn till mig). Gubben föste undan Albin så han tjongade i huvudet. Gubben skrek att det borde vara dödsstraff på såna som mig och att på hans tid var det ordning och reda på barnen. Tjejen i kassan fick tillkalla hjälp. Jag började gråta (ilska … Då kommer tårarna). Ikea bjöd på fikat.
  Jaja … Det var min Ikea-tripp och min måndag. Jag ville inte riskera stöta på gubben igen så vi lämnade kassen och stack efter fikat. 🙁
  Kram Malin

  Svara
 • Men USCH i FY!
  Det borde vara dödsstraff på att vara en sån gringubbe!!
  Hoppas inte Albin blev skrämd för livet!
  Kram

  Svara