Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:53 | november 2, 2011

Efterlängtad kväll

God kväll min vän. Hur har du det denna onsdagkväll? Veckan går fort tycker jag. Det är redan torsdag imorgon.
När jag kom hem i eftermiddags var det inte bara räkningar som väntade i brevlådan.

H&M Home-katalogen med massor av julpynt, juliga bäddset, dukar ja, allt som jag älskar 🙂 .


Min nya sjuktsnygga vinterjacka kom också idag. Åh, den är sååå fin. Kommer inte frysa en sekund i vinter. Ska visa dig den imorgon.

Snart börjar mitt favoritprogram Grey´s. Har längtat i en hel vecka och nu är det äntligen dags.


Måste bara få de här två att flytta på sig eller i alla fall byta kanal.


Vilken är din favoritserie?
Puss & Kram ♥


12 kommentarer12 kommentarer om “Efterlängtad kväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God kväll!
  Min onsdag har varit jättebra, har du haft det bra? Jag sitter också bänkad framför Grey’s. Var väldigt synd att ”Berg flyttar in” som startade idag visas samma dag och samma tid. Men, men. Grey’s och Desperate Housewives är mina ”måsten” 🙂
  Ha en fin kväll i tv soffan!
  Kram

  Svara
 • Greys, True blood och Desperate är mina topp tre. 🙂

  Svara
 • Det jag ser är inte samma som resten av gänget här verkar det som. CSI på måndagar och sedan följer jag Criminal Minds. Sedan orkar jag inte med mer tv för oftast somnar jag bara bort i soffan på kvällen.

  Svara
 • Jag följde Greys dom första säsongerna sen tyckte jag den blev ”för mycket”…
  Nu tittar jag inte alls mycket på TV (men mycket film) men varje torsdagskväll sitter vi bänkade till ”Robinson” 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram

  Svara
 • Förut hade jag Desperate Housewives som absoluta favoriten men nu är det Grey’s, för det har blivit lite utflippat under en längre tid på Wisteria Lane men jag måste ändå titta 🙂
  Vi följer Robinson också.
  Hoppas att ni får en fin torsdag!
  Kram

  Svara
 • Mitt absoluta favvo är arga snickarn, men ska man säga serie så hmmm måste tänka, har varit en riktig serienörd innan, men de har gått över. har egentligen ingen längre känns det som, Desperata hemmafruar har gått lite väl långt och den har jag ledsnat på. Greys har jag aldrig sett, då jag var en fan av cityakuten.Nä har inget i nu läget faktiskt, vem vet kanske kommer 😉

  Svara
 • Godmorgon Hannah!
  Jag ska åka till Särö spa nu och höstlovsmysa ♥
  Örhängena från Edblad är jättefina, dock har jag lite ont. Tror att det snarare är fel på mig och inte örhängena;) Allt i mina öron gör ont, men ringar och halsband har jag inga känningar av…konstigt…Får skylla på det genetiska, mamma är likadan!
  Din vinterjacka ska bli kul att se. Jag fyndade en Bondelid jacka på Lager 157, deras webshop, kanonbra pris också!
  Tack för din fina kommentar, blir så glad!
  Ha en fin dag, nu ska jag packa väskan och bege mig söderut!
  Kram Marika

  Svara
 • Ja just det…
  mitt favvo program är de danska serierna ”Bron” och ”Den som dräper”…kanonbra!!;=)

  Svara
 • Hær i DK har de medical night varje måndag med Greys, private practice och House. Måndag kvællar ær dærmed bæsta kvællen på hela veckan och den ær helig och har varit i många år nu. Mannen tar sonen och jag sætter mig helt enkelt i soffan, alltid med någont gott att dricka eller æta, och myser! Annars ær ju Bron bra…

  Svara
 • Min favoritserie är Grey’s. Är dock lite efter er andra tror jag. Jag kollar på äldre repriser som går 10.05 eller 17.05 om dagarna. Har inte sett de programmen tidigare. Sen tittar jag på nuvarande säsong. Blir lite lätt förvirrad. Men serien är bra. Nej, nu börjar reprisen. Haha! Kram!

  Svara
 • Åh, visst hade de fina saker i HM:s jul i år. Jag har redan shoppat lite på nätet. Glad att jag var ute i god tid, för förra året var flera prylar redan slut när jag ville köpa dem. 🙁
  Jag brukar följa en massa serier förr, men jag har lugnat ner mig lite. Just nu är det dock ’Bonde söker fru’ och ’Berg flyttar in’ som är måsten. Och självklart IDOL, True Talent och ’Så mycket bättre’.
  HAHA, och jag tycker att jag lugnat mig? Ja du ser ju… 😉
  Älskar TV & Film! 😀
  Såg ’The Way Back’ i förrgår på DVD, som handlar om några som rymmer från ett fångläger i Sibirien 1940, och GÅR till fots, till Indien… Tydligen baserat på en verklig story. Mamma Mia vilken ’promenad’ va. Helt galet.
  Sevärd film iaf! Gustaf Skarsgård, Ed Harris o Colin Farrell var med, så det är ju bra skådisar också.

  Svara
 • DH är nästan det enda jag tittar på, älskar det :)

  Svara