Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:02 | november 3, 2011

Busy Mom

Hej min vän. Vet inte vad det är men jag känner mig extra glad idag. Så där pirrigt, flinande glad. Lite irriterande glad. Möter du mig på gatan så har jag garanterat ett stort leende på läpparna. Skönt att ha sådana här dagar tycker jag. Får passa på att njuta 🙂

På lördag fyller Mio åtta år. Han har ingen önskelista för han vill bli överraskad, säger han 🙂
Ska fara iväg vid lunch och köpa presenter. Han är fortfarande i leksaks-åldern. Love it! Blev så deppig när William fyllde tio år och han bara önskade sig kläder och prylar, inga leksaker. Mina bebisar inte är bebisar längre.
Liv far runt med sin ”mobil” i högsta hugg och drar runt på sin dockvagn.

Busy Mom!

Önskar dig en underbar dag!

All Kärlek ♥


18 kommentarer18 kommentarer om “Busy Mom”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt det låter! Och när man möter människor på gatan som ler sådär spontant som att de bubblar över av lycka – det är så fint! Då blir man själv glad!
  Kram Stina

  Svara
 • Eller hur? Blir alltid lika glad (och faktiskt chockad för det är inte så vanligt tyvärr) när folk ler, hälsar och är glada ute på stan 🙂
  Puss

  Svara
 • fyller Tristan och milo samma dag, Men 1 år spm skiljer, härligt med kusiner i så nära ålder 🙂 Flinet på läååarna, väntar bara på att du ska släppa bomben att du är gravid igen 😉
  Ha en underbar dag:)

  Svara
 • Häftigt va att de fyller på samma dag?! William och Lance fyller också på samma dag med ett år mellan 🙂
  Puss på dig!
  /H

  Svara
 • Ja de var häftig och de andra barnen med, ni har verkligen prickat in rätt tid haha, fast med 1 år imellan då 😉
  Puss & Kram /Kerra

  Svara
 • Som sagt som du ser på min stavning så är det återigen mitt tangentbord, grrrrr hehe 🙂

  Svara
 • oj sorry skrev fel Mio..

  Svara
 • Hej Hanna! Dina örhängen är jättesöta var kommer dem ifrån?

  Svara
 • Tack Frida. De köpte jag för längesedan från märket Pilgrim. Hittar du inte dessa så har Edblad liknande, men finare.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Visst blir barnen stora fort. Det enda min sjuåring önskar sig på sin födelsedag ( fyller på måndag men vill inte bli kallad för 6 år längre ) är en ny bil till bilbanan. Snygg och snabb ska den vara, haha. Sen blir det lite andra grejer också såklart. Kommer ihåg förra året då hans favoritpresent blev gosedjuret som storebror hade sytt i slöjden. Han döpte den till Bert! Jag vet att storebror har sytt något i år igen. Det gör mig så lycklig, när de tänker på och bryr sig om varandra. Betyder allt! Men visst är det kul att de fortfarande är så pass små att vi som föräldrar kan välja några presenter i alla fall. Lycka till med presenterna till Mio och kul att du är glad idag! Kram

  Svara
 • Så underbart med syskonkärlek 🙂 Bert. Gulle!
  Älskar att du skriver och berättar så mycket om dig och din familj.
  Kram kram
  /H

  Svara
 • Underbart med såna härligt positiva dagar 🙂 Min dotter Linnea fyller även hon åtta år på lördag 🙂

  Svara
 • Grattis Linnea!
  Puss
  /H

  Svara
 • Väntar så på den nya snygga vinterjackan!!!!! 🙂

  Svara
 • Ja, just ja! Den visar jag ikväll 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah! Tiden bara rinner iväg och barnen blir stora för fort. Vad stor Mio blir! Själv är jag helt slut, ingen energi och sprängans huvudvärk. Var på vårdcentralen och tog prover för att sevad som är fel. Tänkte höra hur det gick för dig med din sköldkörtel? Hoppas det gick bra att hitta presenter till Mio! STOR kram

  Svara
 • De hittade inget fel med min sköldkörtel. Tack och lov! Hoppas du kryar på dig vännen.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Åh vad skönt att du har en sådan dag. Själv har jag en lite tvärtom. Känner mig ur gängorna och supertrött. Men jag är inte gjord för det här vinterhalvåret, vintertiden och mörkret. Det är nog bara så enkelt.
  Och i morgon är det ju fredag, då blir det nog lite lättare. 🙂
  Kram på dig din solstråle!

  Svara