Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:23 | november 3, 2011

Nu är det klippt

Hej min vän. Idag har jag och pojkarna tagit vara på eftermiddagen och varandra. Det är höstlov så något mysigt måste vi ju göra när de är lediga.
Vi for ner på stan och fikade, kikade i affärer och Mio fick visa mig vad han önskar sig på Rost och Russin där de har en liten leksaksavdelning. Jag hittade ytterligare ett julljus som jag var tvungen att köpa det. Har redan köpt ljus som doftar kanel men nu blev det ett Red apple wreath. Älskar juldoft, men jag kommer hålla mig ett tag tills jag tänder det 🙂

Vid speciella tillfällen brukar vi gå till Tant Brun och fika. Pojkarnas favoritställe här i Sigtuna.

Det är så mysigt där inne och allt är snett och vint.


Jag drack en kopp varm choklad med vispgrädde.


Pojkarna delade på en köttbullsmacka...


... och så varsin blåbärspaj så klart. Det hör till när man går till tant Brun.


Vi smet in på CREATE och Angela hade som tur var tid att klippa Minimoj. Han har knappt kunna se med sin lugg.


Vilken snygging!


Nu ska jag packa in alla barnen i bilen och fara ner på stan igen. Mio har tandläkartid.
Ikväll ska jag visa dig min nya fina vinterjacka fick hem igår. Tjoho!
Kram kram ♥
 


17 kommentarer17 kommentarer om “Nu är det klippt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fin Mio blev! Jag älskar också doftljus eller allt som doftar gott;) Vi brukar också gå på Tant Brun när vi är i Sigtuna ett jätte mysigt kaffe! Har sovit i nästan 2 dagar och känner mig fortfarande trött och orkeslös, hoppas det vänder snart. Tack för en underbar blogg som jag följer flera ggr per dag! Kram kram

  Svara
 • Åååå Vad fin Minimoj är och super fin i håret.Han är verkligen lik dig Hannah fast med pappas bruna ögon..

  Svara
 • får skriva fortsättningen här… Kram på dig fina Hannah…/ Jennie

  Svara
 • Fin han blev i håret, Tant brun har för mig det finns ngt liknande cafe på grönan, men de var kanske längesedan de var där?? Doftljus som pååminner om julen, lovley säger jag bara, just nu har jag en tvål som doftar äppel & kanel i köket…underbar doft.

  Svara
 • Vad fin han blev när han klippte sig! Haha fast han var ju såklart jättefin innan också 🙂 Åh vad mysigt med doftljus, jag har totalt köpstopp då vi ska bygga hus. Så jag försöker hålla mig borta helt och hållet från affärer men julen är ju verkligen den bästa högtiden, får se hur länge jag står ut 😉

  Svara
 • Åh, det där ljuset såg ut att lukta väldigt gott! Nu börjar du verkligen bli redo för julen Hannah 😉
  Men, guuuud vilket mysigt café! Om jag är i Sigtuna någon gång skall jag leta reda på det stället. Det verkar vara lite ”eget” och fikat såg mumsigt ut!
  Vilken härlig dag ni fick tillsammans!!

  Svara
 • Halloj härifrån mig.Ojojoj så vacker han är lille Mio.En kopia av sin Mamma.Det blir många tjejer springande där hemma i framtiden.Kanelljus det vill jag ha.Underbar doft.Doft av Jul;)).Idag har jag varit tillsammans med minstingen hela dagen = Massor med mys och gos.i morgon är det FREDAG äntligen.Denna helgen blir det fullt upp med vänner och lite födelsedagskalas.Ha en skön Torsdagskväll fina och värdefulla du.Puss o kram.

  Svara
 • Gokväll!
  Vad fin Mio blev i håret! Nostalgi med Tant brun…Tant grön o Tant gräddelin….eller hur stavas det….!? Mysigt med Juldoft! ska försöka ta det lugnt nu i juletid, lätt att stressa till det o vara helt slut när julen väl kommer…lagom är bäst. Har varit frånvarande pga yrsel och ej kunnat titta på texter eller vistas i affärer mm…bläää.. för yrsel, säkert stressrelaterat, dax att lugna ner sig lite. Önskar er en mysig kväll!
  kram kram

  Svara
 • Kollade min blogg förra året i november, snön låg redan den 10/11 och jag började hänga upp julgardinerna redan den 20/11 bara längtar NU….jag är såååå fridfull i december, älskar julen den bästa tiden på året för mig, givetvis är sommaren skön, men julen är speciell!!
  kram till er alla…

  Svara
 • Så himla fin han blev i håret! 🙂
  Har haft en jättebra födelsedag med presenter, fin och arbetsvillig häst och väldigt god mat! =) Då är det lätt värt att bli 21 😉
  Tack igen för grattishälsningen igår, du är så himla fin Hannah, verkligen snällt! 🙂

  Svara
 • Va fin Mio blev 🙂 Lite Justin Bieber frilla på han 🙂

  Svara
 • Hejsan Hanna!!
  Jag känner mig lite upprörd just nu och kände att jag ville skriva varför. Det är mycket möjligt att din pälskrage kan vara hund eller kattskinn. Jag antar att du någon gång har sett dom hemska filmerna hur dom dödar dom på ett plågsamt sätt. Jag vill inte förstöra din glädje över din nya ganska fina jacka. Unga tjejer ser upp till dig och köper också jackor med päls. Tycker det är många unga tjejer som går omkring med pälsvästar . Dom ser så gulliga ut så jag tänker att dom förstår nog inte bättre. Många måste ju veta om hur djuren behandlas. Räcker det inte med att vi äter kött (jag äter så lite som möjligt). och har skinnskor. Jag tycker det är så onödigt. Tycker det är synd att det är mode att använda pälsväst och pälsmössa. Jag har svårt att förstå hur ni tänker som köper päls. Ingen är perfekt men man kan ju försöka att bry sig lite om dom stackars djuren. Tycker pälsen alltid bara ska sitta på djuren. Jag ser rött när jag ser päls på stan. Jag förstår att alla måste få bestämma själva men jag är väl naiv som trodde att människan kommit längre och bojkottade päls. Det är mitt val i alla fall. Skulle önska att jag kunde bli 100% vegetarian. Jag försöker så gott jag kan.
  Tycker annars om din blogg och tycker att din familj är fin.
  Läser din systers blogg också. Ni är så snygga du och din syster. Ni har ju så snygga föräldrar.
  Jag tycker ni verkar snälla. Inte snällt dock att köpa päls. Antar att det inte är fuskpäls. Skulle önska det. Vill tro gott om dig!!
  KRAM AGNETA BLOMBERG
  HA EN UNDERBAR HELG!!

  Svara
 • Men allvarligt..hur söööööööööööt får man vara egentligen…;)?!
  Han är verkligen bedårande.., så fin han blev med rakt hår..
  stor kram

  Svara
 • Men Lilla gullunge! Åh va fin han blev 🙂 påminner mig om min Goa systerson 🙂 kran Hannah, ha en underbar dag!

  Svara
 • Kran som i lyftkran så klart… 😉

  Svara
 • Så otroligt söt han är… liksom sina syskon.
  Du har tre jättefina barn! :O)
  Trevlig helg!

  Svara
 • Gud så fin han blev!

  Svara