Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:42 | november 4, 2011

Pizza och spöken

God fredageftermiddag min vän. Nu börjar man känna att det snart är helg. Eller hur? Har varit iväg och handlat presenter, hämtat upp en specialgjord tårta och flängt kors och tvärs mellan olika butiker.
Orkar inte laga middag så jag köpte hem pizza till barnen. Kokade broccoli till förrätt och då kände jag mig genast som en lite bättre mamma 🙂

Pizzan gick hem.


Förstod att jag gjorde några nyfikna när jag bara skrev att jag fick ett stort paket av Peter och inte berättade vad. Sorry 🙂
Det stora paketet innehöll ett par vinterskor som jag föll för förra vintern. Tyckte det var så romantiskt att han kom ihåg det och letat reda på dem.

Varm, snygga kängor från UGG.

Imorgon är det som sagt Mios födelsedag. Han önskade att ha sitt kalas på leklandet. Skönt! Då kan de busa och härja bäst de vill 🙂

Minns du förra året då han hade Hallowwen-tema på sitt kalas. Jag dekorerade och fixade i dagarna
två. Spöken och spindlar överallt och avhuggna fingrar serverades innan tårtan. Fick massor av hjälp med idéer minns jag. Kolla in HÄR! Blev verkligen nöjd med resultatet.

Tack för att Du finns.

Kram  ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Pizza och spöken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kollade faktiskt in det förrut, innan du skrev detta hehe. otroligt bra fixat var de korvar som du gjort som fingrar eller vad var det, med ketchup på, läskigt såg de ut iallfalla. Men förstår dig att de är skönt när de kan ha det ngn annastans än hemma också. Ha en underbar helg, snart är du moster igen :):)

  Svara
 • Mios kalas minns jag väl, så himla imponerande!
  Sicken snäll man du har;=)
  Din vinterjacka var dundersnygg. Jag har trånat efter stövlarn från samma ställe och min man lovade mig en överraskning, så anar vad paketet innehåller;=)
  Hoppas Mios kalas blir lyckat även i år!
  Kra och trevlig helg!!

  Svara
 • Vilka snygga vinterskor och snygg jacka. Skönt att få lite nytt även till vintergarderoben. I år hoppas jag på en lagom kall vinter och inte lika kall och lång som förra året och året innan det. Spännande för Mio i morgon. Jag tror att han kommer vara världens lyckligaste 8 åring i morgon. Undrar om han kommer ligga vaken och lyssna när ni förbereder på morgonen eller om han kommer att sova som en stock. Jag tror på det första.
  Idag har vi varit på Cosmonova och Naturhistoriska och vi var inte ensamma kan jag säga. Skönt att få komma hem och vila öronen lite. Vi åt lunch i restaurangen där. Kö och massor med folk men maten var i alla fall jättegod. Sen hade vi tagit med smörgåsar i en liten kylväska att ha när det behövdes. Men när jag öppnade kylväskan så fanns där bara två kylklaffar. Smörgåsarna var hemma i kylen. Grrr. Bara att ställa sig i kö igen. Och den kön var inte kort. Som sagt. Skönt att vara hemma. Önskar dig en trevlig kväll med familjen ochett stort Lycka till i morgon. Kram

  Svara
 • Kollade på ett par likvärdiga skor till min dotter, men hon valde vanliga uggs. Men de ser iktigt varma och sköna ut. Nu är du redo för snön och vintern 😉

  Svara
 • Hej Hannah!
  Dina nya Uggs är supersnygga!! Var finns dem att köpa?
  Hälsningar
  Annifred

  Svara
 • Hej på dig.
  Jo det kan man snacka om snäll man, dom är så snygga och blir ju perfekta till den kalla och snöiga vintern som utlovas. Jackan var oxå urfin.
  Måste bara berätta för dig att min mamma (som fick en hjärnblödning i sept.) nu är hemma och är i stort sett helt återställd förutom lite dåligt minne, så skönt!
  Ha en fin helg!
  Kram kram från mig

  Svara
 • Wiiiii!!!! LUCKY YOU!!!! Är dock helt säker på att du har ”förtjänat” det!!! 🙂 Och vad kul att hitta något som är WOW, som jackan! Jag föll för en Bondelid parkas i år. Och priset var också väldigt bra!!
  Trevlig helg!!
  Många kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har en fråga som egentligen inte har med ditt inlägg här att göra…
  Jag går på gymnasiet och har fått i uppgift att träffa och intervjua en journalist för att sen skriva ett journalist-porträtt. Så jag tänkte att det går väl lika bra med en krönikör? Och jag minns att jag läste att du skrev krönikor till Aftonbladet förut. Gör du fortfarande det?
  Skulle du kunna tänka dig ställa upp på en enkel intervju det i så fall?
  Ingenting kommer publiceras eller komma ut på något sätt. Det är bara min lärare som skulle läsa det. Så det är helt ”safe” så att säga 🙂
  Tacksam för svar.
  /Lisa
  Ps. diggar din blogg! Jag beundrar verkligen ditt föräldraskap. Du är en sån mamma som jag själv vill bli när jag får barn någon gång i framtiden!

  Svara
 • Vilken fin present av Peter, och vad gulligt att komma ihåg att du ville ha sånna!
  Fina!
  Lite avis säger godnatt härifrån Norsbronx. 🙂
  Kram!

  Svara
 • Vilka fina kängor! Sådant skulle min Peter aldrig komma ihåg 🙂
  Jackan var också väldigt fin, men själv är jag gravid och måste leta jacka som passar över magen i vinter vilket inte verkar vara så lätt.
  Grattis Mio på din 8-års dag!! Hoppas att du får en riktigt bra dag.
  Kram Jessica

  Svara
 • Skitsnygga!!

  Svara