Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:30 | november 7, 2011

En ny vecka

God måndag min vän. Jag och Liv sitter och äter frukost och ville bara kika in och önska dig en fin start på dagen och veckan 🙂

20111107-092941.jpg
Kärlek


9 kommentarer9 kommentarer om “En ny vecka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hon är så lik sin far den lille, min tjej är bara pappa upp idagen. Undrar om hon e bort bytt ibland 😉 nädå. Önskar er en fin dag med…ska strax börja baka med min lilla som blir 4 i januari, tiden går som sagt.

  Svara
 • God morgon på er också!! Hoppas att ni får en fantastisk dag och en bra start på den nya veckan 🙂
  Ha det fint!

  Svara
 • Önskar er detsamma, sötisar!!
  Många kramar

  Svara
 • Lilla Livan .Man smälter när man ser henne.Så gudomligt söt det lilla livet.Önskar dig också en fin dag.Massor med kärlek.Kram.

  Svara
 • Hej Hannah! Ny vecka och nya friska tag! Många roliga saker som hände för er i helgen. Kul! Denna morgon började vi med skönsång för vår älskade 7 åring. 6.30 började firandet för att hinna med innan skolgång. Det finns fördelar med att fylla år på helgen. Favoritpresent blev såklart den stickade blåa larven med vit tuppkam som storebror gjort. Bert 2 blev namnet. Anade nästan det. Nu har jag precis varit och inhandlat middagsmaten, efter hans önskemål såklart. Fiskpanetter, ris och tartarsås. Det ville han ha. Och han fick välja precis vad han ville. Hur tänkte han då?! Hade räknat med tacos eller liknande, men men. Sen ville han ha marängsviss i stället för tårta. Och det är mums! Så ser våran dag ut.
  Jag önskar dig bra start på veckan denna lite kyliga måndag! Kram

  Svara
 • God morgon till er båda! Kramar 🙂

  Svara
 • God Lunch!
  Grattis till den nya klan medlemmen:)
  visst blir man lite sugen på ”ricin-shotar” och lustgas när alla runtomkring föder barn hela tiden…he he

  Svara
 • Önskar er detsamma! Krya på er! 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Först och främst, krya på dig!!
  Jag har läst din blogg länge, länge men har aldrig kommenterat tidigare – av någon underlig anledning. Jag tänkte ändra på det. 🙂 Jag tycker att hela Bloggfamiljen är så trevlig och jag läser din, och andras bloggar här, varje dag.
  Jag tycker det är så roligt att läsa om söta Liv som nästan är jämngammal med min dotter Wilma som är född i mars -09. Har även en liten William som snart är 8 månader.
  Jag läste att det ska vara en bloggträff i Malmö i slutet av november. Eftersom att jag bor i Skåne hoppas jag kunna närvara och väntar spänt på mer information så att jag kan anmäla mig! 🙂
  Vi ses och hörs, ta hand om dig!
  Kram 🙂

  Svara