Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:57 | november 8, 2011

Ordning i oordningen

Hoppas att din dag har börjat på bästa sätt. Jag har jobbat hemifrån nu på förmiddagen. Ska strax iväg, måste bara vänta tills våra hantverkare kommer.
Min garderob fick flytta in i Livs rum för de har rivit en vägg i min walk-in-closet.  Liv sover ju ändå inne hos oss så det spelar ingen roll. Hennes rum är numera garderob och mina kläder och smycken ligger överallt. Får ångest bara jag tänker på att jag måste sortera och vika in allt snart igen. Måste även tömma mitt psyk-förråd. Du vet det rummet som du kunde se i Loppisjakten när de filmade hemma hos mig.
Det kryper i hela min kropp av bara tanken. Först att jag måste bära ut allt och sedan för att Peter kommer gå där och peka på saker som han tycker jag borde slänga! Huvva, hemska tanke 🙂
Varför var rören tvungna att gå precis i förrådsväggen. Grrr!

Har försökt lägga alla kläder i prydliga högar på sängen men så fort jag behöver ett plagg så blir det en enda röra. Det sköna med mig är att jag oftast hittar bättre i röran, jag har ordning i oordningen.


Idag rotade jag fram en söt tunika från me&i som jag köpte på mässan.


Tycker deras lilla geisha är så söt.


Liknar min Tur-geisha som jag har som prydnad.


Rotade även fram ett par tjocka knästrumpor. Skönt att ha nu när det är lite ruggigt ute.


Sitter alltid på samma plats när jag jobbar hemma. Vid matsalsbordet där jag kan se ut över vår trädgård och så kan jag njuta av solen som ibland tittar fram från den disiga himlen.


Håller på att planera inför tjejkvällen i Malmö. Har precis fått klartecken från Samuel (Klicka på samuel och du kommer till han läsvärda blogg) som spelade på min brunch, att han kommer ner och underhåller oss med sin gudabenådade stämma och musik. Ser så mycket framemot kvällen. Snart kommer all info så du kan anmäla dig. Hoppas att du har bokat 26 november 🙂
Nu är det lunchdags.
Puss och kram ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Ordning i oordningen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj, herregud vad kläder *haha*
  Jätte fin tunika!

  Svara
 • Jag rensade faktiskt bland en del av mina kläder igår och plockade ihop en kasse med kläder som inte används och bara tar plats som jag skall göra mig av med. VÄLDIGT SKÖNT när man väl har rensat klart!
  Vilket jag har sett och förstått att du också egentligen skulle behöva göra 🙂 Man måste bara bestämma sig för en dag att göra det på. Efteråt får man en väldigt skön känsla av lättnad. För att motivera sig ännu mer att rensa bland saker man har liggandes kan man bestämma en belöning som man får efter att rensandet är över. En känsla av lättnad + belöning, kan inte bli bättre 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!
  Har inte skrivit här på ett tag. men tittar alltid in 🙂
  först måste jag ju skriva grattis till moster.. va mysigt Har du sett honom? live alltså?
  Åh nu ångrar jag att jag inte köpte den tunikan den e ju så fin!! prövade den misnt 3 ggr på förra me & i mötet 🙂
  Åh hoppas verkligen det löser sej med era rör inget kul . ja han kommer nog gå där .. så gör min me hi hi 🙂 Men själv slänger han inget konstigt 🙂 önskar dej en mysig onsdagkväll kram

  Svara
 • Spännande med Malmö kvällen! Är inne och kollar varje dag för att se om platserna är släppta. Blir det idag tror du?
  Kram o hej!
  Ha en skön dag!
  Älskar att läsa din blogg.

  Svara
 • Bästa Lil-Sis, du vet att kanal 5 visar program om såna som dig va?
  O
  u
  t
  s
  i
  d
  e
  r
  s
  hehe!

  Svara
 • Ja vet! Känner även igen mig i program som Extrema samlare, som lever i sin egna skit 🙂
  Puss på sis 🙂

  Svara
 • Tycker det är så synd att jag inte kan komma på tjejkvällen! 🙁 Min sambo ligger iväg på jobb i Finland så jag får vara hemma med ungarna istället, inte för att det gör något men det hade såklart varit kul att träffa er igen!

  Svara
 • vi är verkligen varandras motsatts, haha! vi flyttar nu i helgen och jag ÄLSKAR att packa, sortera och (framförallt) slänga!

  Svara
 • Ja Hanna vad gjorde man utan Ikea kassarna har säkert tio stycken här hemma. Bra till allt möjligt! Åh tunikan är ju så fin!!! Passar dig jätte bra en av mina älsklingsfärger är just grått =) vad söt lilla tillskottet i familjen såg ut på Maggans blogg! Ha en fin vecka kram Nettan

  Svara
 • Oh vilken fin tunika!!!!!

  Svara
 • Älskar Me & I’s kläder!
  Jag kommer på tjej kvällen och de ska bli super kul!! kram

  Svara