Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:23 | november 8, 2011

Pippi på mössor

Hej min vän. Är allt väl? Dagen har gått i ett. Hade utvecklingssamtal med Mio och hans lärare och nu är vi hemma och middag ska lagas. Det blir den gamla klassikern stekt falukorv med stuvade makaroner. Gott!
Det låg ett paket till Liv i brevlådan när vi kom hem. Hon som älskar Pippi och sin Pippi-tröja fick en Pippi-mössa av en tjej här i familjen 🙂
Hon blev så glad. Hon har en form av mössfetish och har gärna på sig mössa inne som ute.
Tack Camilla! Kika in på hennes sida BarnMössan. Hon gör andra fina och personliga mössor.
Nu är mina rosor som jag fick av Peter som vackrast. De är fullt utslagna och blodröda.
Önskar dig en skön kväll.
Tack för att Du finns ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “Pippi på mössor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskar dig en fin kväll också! Jag gillar din blogg så mycket. Tack att DU finns Hannah!

  Svara
 • Tack 🙂
  Stor kram

  Svara
 • Stekt falukorv med stuvade makaroner är alltid ett säkert kort. Tur att det finns sådana när det är fullt upp. För oss blev det korvstroganoff med ris. Funkar alltid det med. I alla fall för oss. Den där mössan var jätte fin på Liv. Nu är hon en riktig liten Pippi-tjej. Vet inte om du smittade av dig med din sorteringshets men jag började också sortera, av bara farten. Så nu är våran hall fin igen och uppdaterad (kan man säga så?!) med de kläder som ska vara där och mössor och vantar mm i barnens respektive korgar. Så, ordning och reda. Känns skönt. Nu får du ha en skön kväll med dina vackra rosor och din familj. Tack för att Du finns också! Kram.

  Svara
 • Jag drabbades dessvärre inte av sorteringshets mer hjärtklappning av bara tanken 🙂 Älskar känslan när man har gjort fint i hallen bland alla sketans skor och jackor, mössar och vantar i mängder. Nu hoppas jag på att du smittar av dig på mig. Kan behöva det.
  Puss och kram till dig och alla söta barnen 🙂
  /H

  Svara
 • Ja tack Hannah för att du finns, man blir alltid glad när man är inne hos fina dig.
  Trevlig kväll

  Svara
 • Vilken härlig mössa, förstår att Liv älskar den! Alla har vi en fetisch för någonting och Livs verkar vara mössor 🙂
  Tack för att du finns och för din fina blogg som vi får följa med allt vad den innebär!
  Trevlig kväll!

  Svara
 • Söta du! Hoppas jag smittar dig då. Kram!

  Svara
 • Gilla!

  Svara
 • Hej (igen) finaste bästaste Hannah!
  Jag kände att jag kanske borde kommentera oftare, särskilt nu när jag skaffat ett konto och allt.
  Först och främst: Grattis till att återigen ha blivit moster! 😀 Och grattis till din fina syster Maggan till den lilla sonen också! Magiskt datum det där i eran familj, hihi. 😉 Inte alla som lyckas pricka in så många barn på samma datum. 😛 Och din Mio fyllde väl 8 år va?! Lite extra kul, för då är han exakt, på dagen, lika gammal som ett av mina kusinbarn! Coolt, tycker jag! 😛
  Sitter här mitt i natten och kan inte sova, som så många gånger förr. 🙁 Då går jag in på din blogg och läser, och då blir allting genast lite bättre. 🙂 Att läsa dina underbara inlägg och se dina härliga bilder! Sötaste finaste lilla Livisen, såna härliga bilder på henne, det muntrar alltid upp! 😀 (Självklart dina pojkar också, men just i detta inlägg var det ju Liv. ;)) Jättefin mössa hon fått, en sån skulle jag också vilja ha, haha. 😛
  Återigen TACK för att du är den du är och TACK för att DU finns! <3
  Kram Hanna!

  Svara
 • Tack goa Hanna,
  Hoppas du fick dig lite sömn till sist. Jobbigt när man inte kan sova och tankarna bara snurrar. Var rädd om dig fina Hanna ♥
  Varma kramar
  /Hannah

  Svara
 • Jättefina rosor förresten! 😀
  Jag önskar jag hade nån som kunde ge mig så fina blommor emellanåt…

  Svara
 • Jätte fina rosor!!!! Håller med Hanna här ovan, jag blir så glad av att läsa din blogg. Samtidigt som du även får med djup och så också! Jätte söt pippimössa önska jag hade någon som kunde sticka mormor eller farmor men iongen av dom håller på med sånt 😉 Kram

  Svara
 • Jag har såg en matta med ”pippimönstret” i ett skyltfönster idag och tänkte på lilla Liv. Det finns tydligen allt möjligt med den typen av färger och ränder 🙂

  Svara